keldron Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 İlk yarısında ne vasat film lan dedim;ama 2. yarı o vasatlıkların aslında kurguyla alakalı oldugunu anlayabiliyorsunuz.Beklentinizi sakın yüksek tutmayın ama kötü bi film de değil.Bilimkurgu seviyorsanız akın ama mantık ararsanız cok soru işareti de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 En fazla 6/10 çalışır benden. Bilim kurgudan çok romantizm filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hanimi / sevgiliyi alip gidin, fiction romance olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Gladmir said: Hanimi / sevgiliyi alip gidin, fiction romance olmus. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 TC yeni bir bilimkurguya başlamış: Yukikaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 TC TOM KRUZ lol asdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 dvdsi hatta dvd ripi bile yeterli. üçgen üçgen üçgen yeter be dedim geometriden nefret ettim. Portal grafikleri ve Moon karıştır al sana oblivion. hep yapıldı bunlar yani yeni bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Moon + Matrix olmuş. Sonu hiç tatmin etmedi. O kadar gerizekalı yapay zeka mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 imax de izledim. olmuş bu film beğendim. gayet güzel izlenilir sci-fi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 film hiç olmamış elele tutuşurken çalan müzikler olsun tabancayla o MI dan bildiğimiz bakışı atıp iha vurması olsun hiç olmamış. ne bileyim film çok yavaştı. filmi izlerken hep tahmin edebildim nasıl gitceğini efekt abanmışlar sadece aksiyonda tatmin etmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Octavarium said: film hiç olmamış elele tutuşurken çalan müzikler olsun tabancayla o MI dan bildiğimiz bakışı atıp iha vurması olsun hiç olmamış. ne bileyim film çok yavaştı. filmi izlerken hep tahmin edebildim nasıl gitceğini efekt abanmışlar sadece aksiyonda tatmin etmedi beni. Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 tom cruise klonmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Son yarım saat bitse de gitsek diye izledim.Saglam arak vardi cogu filmlerden.Sonunu nasil baglamislar diye bekledim o da arak + sacmalikla bitti. Filmin o son sahnesinde, tom kapsulle gelirken, nasil bir mal yapayzeka , bir tariyim su gemiyi,kapsulu birsey varmi diye dusunemez.Vah canim karisini almis da gelmis o kadar yoldan modunda , tamam gelin diyor.Gordugum en sacma ve ucuz sonlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 a space odyssey 3: payback "a lannister always pays his debts" oblivion 2: clone wars "she is my wife" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Dark_Soul said: Filmin o son sahnesinde, tom kapsulle gelirken, nasil bir mal yapayzeka , bir tariyim su gemiyi,kapsulu birsey varmi diye dusunemez.Vah canim karisini almis da gelmis o kadar yoldan modunda , tamam gelin diyor.Gordugum en sacma ve ucuz sonlardan biriydi. lol şuna katılıyorum. Tom abi orda halen bi önceki filmi Jack Reacher'ı çeviriyo zannetmiş resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 türkieyeye gelecek imax filmler lstesi gibi bişey var mı ya. bulamadım nette. nasıl bakarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 dün izledik imaxde. ama baya kötüydü ya gilm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Az once ciktik filmden. Portal lan bu. Glados fln var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu uzay gemisinden dusen insanlar niye 60 yil beklediler dusmek icin orayi anlayan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 morgan freeman dunyadan sinyal gonderip cagirdi, uzayda bos bos dolasiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 beech nasada calisiyordu 60 yil once dicemde bu adam kac yasinda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sen filmin tamamini izlemedin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 izledim abide burasi kafami karistirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 FILMIN NERDEYSE TAMAMININ SPOILERI 60 yil once titana mekik gonderiyo nasa, sonra dunyaya dusen iste. bunlar titana giderken yolsa piramide takiliyolar. tomla, obur kari uyaniyo. digerleri hala uyudugu icin o kismi ayiriyolar mekikten, bu ikisi piramide giriyo, kalanlar uzayda kaliyo uykuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ondan sonrası daha sonra ortam alevleniyor ve birbirinizi soymaya başlıyorsunuz.en sonunda ikinizde iç çamaşırlarınızla kalıyorsunuz ve aquila tam senin içine girecekken sen"sadece sürtün" diyorsun ve şükrü de dediğini yapıyor.daha sonra birlikte duş alıyorsunuz ama :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar