Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oblivion (2013)

Red

Öne çıkan mesajlar

Octavarium said:

film hiç olmamış

elele tutuşurken çalan müzikler olsun tabancayla o MI dan bildiğimiz bakışı atıp iha vurması olsun hiç olmamış. ne bileyim film çok yavaştı. filmi izlerken hep tahmin edebildim nasıl gitceğini efekt abanmışlar sadece aksiyonda tatmin etmedi beni.

Aslında film tam bir hatun filmidir. Jenniferın karakteri, kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ?

hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan.
- cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken.
- cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını
- jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Son yarım saat bitse de gitsek diye izledim.Saglam arak vardi cogu filmlerden.Sonunu nasil baglamislar diye bekledim o da arak + sacmalikla bitti.

Filmin o son sahnesinde, tom kapsulle gelirken, nasil bir mal yapayzeka , bir tariyim su gemiyi,kapsulu birsey varmi diye dusunemez.Vah canim karisini almis da gelmis o kadar yoldan modunda , tamam gelin diyor.Gordugum en sacma ve ucuz sonlardan biriydi.

Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Filmin o son sahnesinde, tom kapsulle gelirken, nasil bir mal yapayzeka , bir tariyim su gemiyi,kapsulu birsey varmi diye dusunemez.Vah canim karisini almis da gelmis o kadar yoldan modunda , tamam gelin diyor.Gordugum en sacma ve ucuz sonlardan biriydi.

lol şuna katılıyorum. Tom abi orda halen bi önceki filmi Jack Reacher'ı çeviriyo zannetmiş resmen :D
Sosyal ağlarda paylaş

FILMIN NERDEYSE TAMAMININ SPOILERI

60 yil once titana mekik gonderiyo nasa, sonra dunyaya dusen iste. bunlar titana giderken yolsa piramide takiliyolar. tomla, obur kari uyaniyo. digerleri hala uyudugu icin o kismi ayiriyolar mekikten, bu ikisi piramide giriyo, kalanlar uzayda kaliyo uykuda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...