Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 17) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hepsi birbirinden piskopat bu resimlerin ya! :lol:[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 huheuheue Mükemmel ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 koptum ya:D:D:D:D hawaii süper ama.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 :D The Türk[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 offf off offff süperrrr!!! bu arada yukarda biri demiş preste sıkışarak ölen türk diye...daha güzeli var onun: adamlar ev taşıyolar..eşyaları aşşağıya indirmeye üşeniyolar 2. kattan aşşağı atıyo birisi öbürü tutuyo...en son yukardaki buzdolabını atıp alttakide yakalamaya çalışınca....neyse...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ben türklerdeki şu ölüme kopmuştum... adamın biri sinirlenip ayagını(tekme) elektirk diregine vurur, ayagı acıyınca seker ve tek ayak ustunde zıplar. bunu gören diger türk, adam carpılıyor kurtarmalıyım dusuncesiyle eline kaptıgı kurek ile adamın kafaya vurur.. sonuc= adam ölür:lol: aslında daha cok traji komik ama bence yine de gülünesi bi olay. ve dogru oldugu da belli... siz hangi ulkeye gitseniz, kolay kolay bi klima icin tamirciyi oraya cıkaratamazsınız: turkiye dısında... bence kesinlikle komik. tabi işi ciddiye bindirenler var ; ama bunun tamamen geyik amaçlı oldugunu anlayabilirlerse kesin kez komik yanını görürler...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: McFrenzy, 01 Ekim 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Abi indianın oraya 4-5 tane kedi atcan süt çanağının içine aboo ne süper olur. Direk kameraya alcan sonra. O tapınakta bir farenin bile canını yıkarsan astronomik bir ceza veriyorlar sana. Ordaki fareler kutsal.[signature][hline]Süpermarkette kekeme bir abimiz gezmektedir, medeni cesareti olmayan bir tip olduğu bellidir.Orta yaşlıdır.Kasa sırası kapılınca. - A a ama ben ben ben ben YAKARIM BURAYI ben ben ben...
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 zuzhuahuhauehuahuaehueah en son fotoya yarıldım[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 en son fotoya yarıl diye komuşlar zaten deli manyak =)[signature][hline]tuana...
L0cksmiTh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hasuhdhahduashduasudhsaudhuashuda harika ya koptum ahahhahha accayip komik :=)[signature][hline]Dilimize sahip çıkalım yabancı ülkeler bize sahip çıkmadan !!!
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hahah :) "İşte bu" dedim yani resmi görünce...Hastayım Yurdum insanın zekasına...Kullananlarınkine tabii...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 süper ya istatistiksel olarak anahtarını unutan alt komşuya yukardan sarkarken en çok kayıp veren ülkeyiz bu arada, onu da belirtelim..[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 o olayı bi kere gözümün önünde yapmışlardı arcane.. küçüktük çocuktuk daha ve amca beni sal diye yarışıyorduk..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ahahah teksas, endonezya birde hawai'nin resmi çok garip geldi. komik açıkçası. ben türkiye için kullanılan resmi daha önce sağda solda çok görmüştüm ve diğer resimlerle alakasız kalmış biraz sanki?
mikado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 cok guzel :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Pratik zekanın kullanımı :) Avrupada olsanız oraya vinç gelecek, adamlar emniyet kemeri takacak vs vs . 3 dakikada kurdular klimayı oldu bitti işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 nerde bilmiorum ama türkiyede hatirlayamadim tam yerini.. biyerde okumustm.. gercek haber adam balik tutmaya gidio göle.. bakti olucak gibi deil.. elektrik direini göle devirio bi skielde.. ve yüksek gerilim hattini gole verio falna. sonuc olarak goldeki butun baliklar oluyo.. bizim kâmil de yaptigi isten gurur duyarak baliklari toplamak için göle giriyo.. giris o giris..[signature][hline]Fencer Ferhan-Selpak Selim-Hizli Hikmet-Tuborg Turgut-Bülten Bülent
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Biz bizzat şantiyede yapmıştık göle elektrik verme olayını. Balıklar ölmüyor sadece bayılıyor veya sersemliyorlar elektrik verince. Sonra mal biri elektriği kesmeden atlarsa suya o da çarpılıyor balıklar gibi. :) Mutfak sorumlusu çocuk gaza gelip girmişti de son anda kabloları çektiler sudan hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 buda only in turkey o zaman :)[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür!
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bence bizim resmi bir incelememiz lazim... goruldugu uzere bacak omza pozisyonu seklinde sarkan amcamizi tutan adam disinda, bir de balkonda kazagin bir ucundan tutmus baska bir amcamiz var... bir nevi ikinci bir guvenlik seridi timsali! yani ole bir mantalite varki ortada, bacak omuza amca sarkan adami kacirsa, o kazagin ucundan zar zor, ikina sikina, limitlerini zorlayarak uzanmis tutan amca, sarkan amcamizin dusmesini engelleyecek! mazallah hic bir seyi sansa birakmioruz ehueheue[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 harika ya bunların hepsini bir araya toplayıp .gif formatlı bi tane resim haline getirsek harika olur[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 çok iyi yaa avrupa birliğine girecez bunlarla :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lol komık ama bı okadr da uzucu[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
kavel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 O adam sarkan kişiyi o şekilde tuttuğu sürece sarkan kişi kendini serbest bırakmazsa 10 kişi asılsanız aşağıdan o adam yine düşmez. biraz kafa yorun. uzun uzun düşünüpte bulamayan olursa şekilli anlatırım bir ara. boşu boşuna yazık fln dfemeyin yani gayette komik. sadece o şekli alırken azıcık tehlike arz ediyor o kadar :D[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
Öne çıkan mesajlar