Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Only In Turkey (resimli!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zuhauhaua puahuhauha Komik bir o kadar da üzücü bir durum gerçekten ya insanımızı hayatına verdiği değer bu ekmek parası uğrana YAŞAMA HAKKIMIZI göz ardı etmek Only in Turkey[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Mesaj tarihi:
ahaha guselmı$ =).bizim klimayıda takarlerken ben baya izlemi$tim $imdi adam dü$er belki diye :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
bence gayet komik
otur gül işte bunlara rezilliklere lol[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
Abi resimler çok güzel ya hele Çinin durumunu böle bi resimle daha iyi anlıyoruz. Hindistanlılara bişi demiyom ne halleri varsa görsünler :D[signature][hline]Küfür etmeyin a.q
Mesaj tarihi:
demek bacak omza böyle oluo hmm..[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
karpuz gitarını anlatırkene =)
Mesaj tarihi:
her zamanki şeyler :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 01 Ekim 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
sana sadece lol diyorum arkadaşım hatta bir de :lol: yapıyorum..

Sakin ol ben fikrimi söyledim istemiyosan koyma[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 01 Ekim 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yalnız o hindistandakı olay bi tapınakta oluomuş orda yüz yıllardır fareler yaşıyomuş ve fare öldürmek veya zarar vermek yasakmış. Ordaki görevlilerde o kutsal fareleri her gün besliomuş.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
karpuz gitarını anlatırkene =)
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 01 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
Only in Turkey esprisini sen yapiosan çok saçma ve hiçte komik değil bence

nasi bi mantiktir?
yabancilar yapinca komik mi oluyo? cift yonlu mu baktin olaya?
Mesaj tarihi:
Ya çünkü only in Turkey olanın yabancılarınkiyle alakası yok bence,o yukarıdakiler oraların iyi bilinen özelliklere ama klima tamiri resmi Türkiye'de çok olan rutin şeylerden biri bisürü var öyle şey. Diğerlerinin karşılığı olduğunu düşünmüyorum neyse devam edin topik bozulmasın[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Mesaj tarihi:
muhahahahaahahahahahahhaahaahahahahahhahah

*!kopar!

*!gülmekten ölür*

zuhahahahahaahahahha[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr:
Hayır değilim
Hrrrrrr

*!sinirlenir*
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 01 Ekim 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
Ya çünkü only in Turkey olanın yabancılarınkiyle alakası yok bence,o yukarıdakiler oraların iyi bilinen özelliklere ama klima tamiri resmi Türkiye'de çok olan rutin şeylerden biri bisürü var öyle şey. Diğerlerinin karşılığı olduğunu düşünmüyorum neyse devam edin topik bozulmasın

kesinlikle katiliyorum ama yinede komik!!! :D[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
  • Yeni Oluştur...