Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

PastorOfMuppets

Öne çıkan mesajlar

bende de açılmamıştı. sonra "wandering mother base soldiers" görevlerini yapmaya başladım 2-3 tane sonra açıldı. ya zaman geçince açılıyo denk geldi ya da bi adama bağlı emin değilim. yapmadıysan onları yap ama. tran-sniper ile 10 dk da hepsini topluyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz su fob olayini millet amma aglayip drama yapmis, otu boku grindladim fob acmadan, staffi minumum A+ tutmaya calistim filan ve developmentlari bitirip cape kada gmp kastim vs

oyun direk FOB lar optional yapmasanda olur dedi lol

hic daha invasion yemedim, hos istiyorlarsa gelsinler her bok unlock iken o zirhli staff memberlar her gorevi S kasan beni elege cevirdi kendi baseimi ilk inflatrate etmek isteigimde :P cok zaman kaybettim su foba hazirlik icin ama degdi sanirim :P

butun platformlar 4 oldu, toplam staff her unite 200 oldu iste artik direct contanct bile kasmiyorum, 23. missionda sacma sapan butun statlari a++ 1-2 S i olan adamlar geliyor baya

simdi yaya yaya hikayeyi bitirip fob ile teror estiricem, milletin nukelarini goturmeye kasicam asdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

yanniz su fob olayini millet amma aglayip drama yapmis, otu boku grindladim fob acmadan, staffi minumum A+ tutmaya calistim filan ve developmentlari bitirip cape kada gmp kastim vs

oyun direk FOB lar optional yapmasanda olur dedi lol

hic daha invasion yemedim, hos istiyorlarsa gelsinler her bok unlock iken o zirhli staff memberlar her gorevi S kasan beni elege cevirdi kendi baseimi ilk inflatrate etmek isteigimde :P cok zaman kaybettim su foba hazirlik icin ama degdi sanirim :P

butun platformlar 4 oldu, toplam staff her unite 200 oldu iste artik direct contanct bile kasmiyorum, 23. missionda sacma sapan butun statlari a++ 1-2 S i olan adamlar geliyor baya

simdi yaya yaya hikayeyi bitirip fob ile teror estiricem, milletin nukelarini goturmeye kasicam asdfasdf

Ölümsüz hileciler
Bomba yağdıran hileciler
Vs
FOB unu basınca görürsün.

A adamların kaybolunca anlayacaksın.

Off ilken fob una dalının kayıp yaşayınca tak edecek

Geç olcak.

FOB oyun tarihinin en büyük ahlaksızlıklarından biridir.

Oyun çıkmadan seçme Hakkı olacak yasa diye konuşan bitmişlerin eseri.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar abartiyorsunki les tier direk, tek kimse invade etmedi daha ki hilecilerin invade etmek icin sebebide yok pek, nuke dahil fobdan kazanilabilen hersey hile ile aliniyor zaten, offline adamin base e sizmanin bi eglencesi yok hile yapiyorsan

duyanda fob kurdun millet isgal etti, bombaladi ve butun staffini aldi goturdu sanicak ha, 30 adam goturse hepsi S rank olsa zaten bir gecede topliyorum gene, material calamiyor zaten processed olanlari, base development platform kurmassan zaten container spawn olmuyor

ustune zorunluda degil fob kurmak, bi halt bilmeden netten gazi alip yarim yamalak bilgi ile atip tutmak kolay

birinin senin tek platform dogru duzgun gelsitirmedigin fobunu bulup girmesi bole 30.000 de 1 sans, istedigin oyuncuyu secip ivade etme opsiyonun bile yok oyun random liste cikariyor, kimseyi invade edip kendini revenge target yapmaz isen kimsede sana ilismiyor cunki savunma her zaman onde foblarda ve saldiran kaybedince bedel oduyor

hilede yapmasi cok kolay degil, ben fobu kurdugumdan beri kac gunde bir tane hileci buldum invasion targetlarda ve PF de oda 400 kusur S+ adam kasmis diye killandim heh
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah super benzetme :D

yahu alti ustu ne kadar adami vardir birde raidden korkucak

144 saat playtime var, hayvan gibi birikmis material var, staff desen statlar iyi ama understaffed durumdayim hani ideal hedefim rank dusuk vs ama bir allahin kulu daha invade etmedi

okuyanda sanicak foba giriyorsun tepeden hileciler nukelari salip butun motherbasei alip goturuyor, aksine fob cok bole gimmick bisi olsada olur olmasada olurmus, suna para harciycaklarina oyunu bitirmek icin para harcasalarmis keske :P
Sosyal ağlarda paylaş

21-22 de oyunu birakip FOB var diye oynamayan kitle 3. gozumuzu kapiyor, doga ustu guclerimizi koreltiyor diye dis fircalamyi reddeden ve evine sebeke suyundaki floruru aritma sistemleri kurmaya kasan kitle gibi, windows 10 ciktigindada gorduk gereksiz ayni zirlamalari gorende bilgisayarda nukleer silah veya warp engine gelsitiriyorlarda calinmasindan korkuyorlar sanicak

oyun hicbirzaman singleplayer diye satimadi ayrica, fob gameplayi fuarlarda hep gosterdiler ustune ustuluk oyun mgs5 + mgonline olarak satildi

birseye itiraz ediyorsunzu bari bilginiz olsun

ETIK DEGIL PROTESTO EDICEM! PARA VERDIGIM OYUNU OYNAMIYCAM!

cok umrundaydi konaminin veya gezegende yasiyan herhangi birinin, burda tek kaybeden protesto edenin kendisi :P

oyunun cok eksik yani varda oyuan girerken "decline" tusuna basarak bulasmiyicaginiz bi ozellik icin hala NEDEN DISABLE BUTONU YOK diye aglamak komedi otesi

BILGISAYARIMDA INTERNET ISTEMIYORUM! AMA WINDOWS BANA ACARKEN NETE BAGLANIYIMMI DIYE SORMASIN! TEK TUSLA KAPIYIM AMA GENE INTERNETE GIRYIM gibi cok sacmasapan bir mantik

fob oynamiycaksan online olmanin bir mantigi yok oyunda cunki, hicbir getirisi yok hatta daily bonus disinda ki ordada ozel verdikleri bir tek fob icin olan MB coinler lol
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

ginaly said:

Episode 43u nasil aciyoruz lan, bi turlu gelmiyor. Sari mission, side op, cd kalmadi.

baselerin hepsi 4/4 olucak (fob degil)
paz ı görücen
sarıları bitiricen

son liste böyleydi nette.

benim 2/4 tü baseler açıldı 43. sarılar bitmişti ama açılmamıştı. 3-5 diğer side quest takıldım. wandering mother base soldiers'lerdi sanırım. açıldı öle takılırken.

diğer tartışma için de fob kurmadım. offline mode takıldım. sıkıntısız oynadım bitti. gereksiz tartışma dönmüş. zorunlu değil yani fob.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...