Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 böyle çıldırttılar demek ki kojimayı, bu ne lan koymam mal mısınız felan demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 bilgisayar da ground zeroes u denedim, herşey low da olmasına rağmen birazcık takılıyor playstation 4 almam gerekecek tekrar, oyunu nerden alıyoruz şimdi ? gittigidiyor'da 1 2 satıcı dışında görmedim bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 en azindan insanlar kojima yaptirdi bunu diyemicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Lopeth said: bilgisayar da ground zeroes u denedim, herşey low da olmasına rağmen birazcık takılıyor playstation 4 almam gerekecek tekrar, oyunu nerden alıyoruz şimdi ? gittigidiyor'da 1 2 satıcı dışında görmedim bir yerde her şey low nasıl takılıyor yav, 5 yıllık dandik athlon x3, 4gb ddr2 ve 650ti ile akıyo oyun. senin yeni pc vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ' 5 am in the Uk ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Silphatos said: Lopeth said: bilgisayar da ground zeroes u denedim, herşey low da olmasına rağmen birazcık takılıyor playstation 4 almam gerekecek tekrar, oyunu nerden alıyoruz şimdi ? gittigidiyor'da 1 2 satıcı dışında görmedim bir yerde her şey low nasıl takılıyor yav, 5 yıllık dandik athlon x3, 4gb ddr2 ve 650ti ile akıyo oyun. senin yeni pc vakti gelmiş aslında nispeten iyi pc ama ekran kartı kötü heralde http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-ativ-book-5-np550p5c-s05tr-notebook#product-features 2 yıl oldu alalı ama dayanamadım 1000 liraya ps4 aldım sıfır, oynar 1 ay sonra satarım yine muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 gtx 550 ti ye es deger bi kart o oyunu acmasi lazim 30 fps ortalama ayarlarda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 550ti 650ti neredeyse aynı, işlemcin de godtier. başka bir şey vardır ısınma problemi veya yazılımsal vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 şimdi gece yatarken steam e açık bıraksak oyun sabah release olunca auto download başlar mı ? sabah 7-8 de Bir de 24:00 den sonra modem reset ile akk resetleniyor di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Edriel said: şimdi gece yatarken steam e açık bıraksak oyun sabah release olunca auto download başlar mı ? sabah 7-8 de Bir de 24:00 den sonra modem reset ile akk resetleniyor di mi ? Maalesef Steamin oto Başlaması problemli. Genelde başlamıyor. Hatta Steam açma kapama gerekiyor başlatmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 :/ öyle tahmin etmiştim bende neyse akk reset ile abanıcaz artık kalkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Demomsu GZ yi oynayanlar oyun yüklü iken save i aktar/yükle yi tıklamalı. Save sunucuya gidiyormuş. Sonra The PP i açıp dosyayı indir tıklayacakmış. Güzel Şeyler veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 pre order dan dolayı olan 2 camo (içeriğini sölemiyorum spo sayılmaz) ve görevlerdeki başarıya göre crew başka bişey yok tu di mi ? her görevi hardda a+ bitirdim kimisi s tüm rehineleri kurtardım ekstra yapıcak bişi varsa gz de pm / spoiler plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 konsol versiyonları nerelerde satılacak retail ? hiçbir yerde göremedim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 D&R ve FEZAOYUN feza bile 200 lira fiyat çekmiş http://www.feza-elektronik.com/playstation-4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 fiyat var mı annem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Edriel said: pre order dan dolayı olan 2 camo (içeriğini sölemiyorum spo sayılmaz) ve görevlerdeki başarıya göre crew başka bişey yok tu di mi ? her görevi hardda a+ bitirdim kimisi s tüm rehineleri kurtardım ekstra yapıcak bişi varsa gz de pm / spoiler plz. GZ save yüklenenlere gizli sürpriz varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Lopeth said: fiyat var mı annem? EDİTLEDİM YUKARI BAKABİLİRSİN İYİ FORUMLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ben save yükledim ama mission u iyi bitirmedim. eksik alabilirim reward. c ile bitirdim. paz'ı alıp meydana çıkana kadar full stealth gittim. son olarak safe heli port a taşımam gerekiyordu ama birini taşırken daha zor oluyo stealth. daralıp hostile port a getirdim heliyi ve çatışarak çıktım. nasıl olsa kız yanımda gidip vuramazlar diye =) tabi rank in içine etti. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 df said: ben save yükledim ama mission u iyi bitirmedim. eksik alabilirim reward. c ile bitirdim. paz'ı alıp meydana çıkana kadar full stealth gittim. son olarak safe heli port a taşımam gerekiyordu ama birini taşırken daha zor oluyo stealth. daralıp hostile port a getirdim heliyi ve çatışarak çıktım. nasıl olsa kız yanımda gidip vuramazlar diye =) tabi rank in içine etti. =) Rewardlar Rankingle ilgili bir reward gözükmüyor aslında. Sub questleri yapınca mother base e adam alıyorsun totalde 12 mi ne. Bunun dışında ground zerodan save aldıysan Snake camo su (2 şer main ve 2 şer secondary silah taşıyabilen) + süpriz var mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 HAYDI NUKLEERLER EL KALDIRSIN HYPE ZAMANI http://www.youtube.com/watch?v=RrkzIN2eP0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 mgs 4 ne kadar uzun ya. Seyret seyret bitmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 mgs4 te gameplay arasına cutscene koyucağına, cutscene arasına gameplay koymuştu çünkü kojima fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 progamer said: mgs 4 ne kadar uzun ya. Seyret seyret bitmiyor sdf mgs 4'u niye izliyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar