Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

Edriel said:

Mgs 4 ve peacewalker hariç hikaye ve kronoloji burda var http://forum.altyazi.org/index.php?showtopic=88850

Bu oyun için asıl bilmeniz gereken mgs3 snakeeater ve peace walker hikayesi

Peacewalker icinde şuna bakarsın http://www.youtube.com/watch?v=9Cy7E76mBL0

Çok sağol. Bunların hepsini okur izlerim yeter oyundan önce.

thanks.

video pek uzun onu pas. ingilizcesini okumustum salap sap. su iyi oldu.
Mesaj tarihi:
abi :)

okumayi bitirdim ne uzunmus.. soyle gelisti bende durum

hmmmmm

oha

hahhhashashahsahs

hassss

ha?

ohaaaa

ahahahahsahsjhashajs

lan?

haaaaaaa

lol wtf

ha bi sittir

hadi ya?

hmmm

oha?

devamli boyle gittim.

mgs4 u okumam lazim sonra psp de su son oyunu oynayayim bence. 3 saat izleyene kadar 15 gun var daha. hem oyun da kalmadi istedigim pek..
Mesaj tarihi:
Bu oyun için kronolojik olarak mgs 3 ve peace walkerı bilsen yeter aslında. Ama ben de oyun çıkmadan bahsi geçer diye diğerlerine de baktım :F

Edit: gz pre order bonus. Oynamadan peace walkerı izle bence
Mesaj tarihi:
onu psp ya da ps3 de oynayacagim simdi. psp olacak buyuk ihtimal cekiyorum su an. yatarak mis gibi her yerde oynarim.

pre order bonus ama oyunun icinde gelecek degil mi gene. yanlis mi okudum onu. oyunun ilk bolumu deniyordu ?
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

progamer said:

bide Ground Zeroes oyna en azından. Oda Phantom Pain'in parçası.

o oyunla geliyor degil mi ?

sanirim birinci bolumu o oyunun.

phantom pain pre orderladıysan geliyor yanında evet. Prequel işte. Phantom Pain ondan sonra geçiyor. Bide onda yaptığımız bazı şeyler Phantom Pain'e aktarabilecekmişiz. Kurtardığımzı adamları filan.
Mesaj tarihi:
ya mgs nin olayi senelerdir suren komplo dolu bir seri olmasi, basini sonunu bildigimiz halde karakterlerin etkilesimleri icin oyniyoruz hala ehueheu

AC gibi her oyunda ana hikayesi 1 paragraf ilerliyen bisi degil, oyunlar kopuk degil vs vs

GZ yi yalap salap japonca oynadim dun aman allahim :D sugita direk yargiliyor ya, bu kadar iyi voice tutar hani karaktere

mgs4 ending

bu arada bilmiyen icin mgs4 de big bossu akio ohtsuka'nin seiyuu olan babasi seslendiriyor (stardust memory hmmm), yapim sirasinda ikisinin arasi acikmis ve senelerdir gorusmiyorlarmis hem solid snake-bog boss baba ogul iliskisi icin sahane olmus hemde aralari acik oldugu icin o son mezarlik sahnesini sahane yansitmislar filan, boyle tesaduf 100 senede bir olur :P

hani seriye bu oyundan baslamak kotu fikir degil ancak karakterleri taniamdan ve genel hikayeyi bilmeden meh, ozet okuyarak bu kadar zengin bir hikayeyi yasamak imkansiz, sirf codecler bile saatler suruyor ve cok geyik konusmalar var karakterleri derinlestiren ehuee
Mesaj tarihi:
Sıfırdan başlıyacak insan bence mgs3 snake eater hd alip normal difficulty de cok uzatmadan duygu yoğunluğundan ağlatan, tüy tüyleri diken diken yapan cutscenleri izleye izleye bitirmeli peace walker teknik acidan biraz oldy geleceginden o movie izlenebilir zaten mgs3 te atmosferi alip karaktere baglandigindan oynamis gibi oluyorsun movie izlerken.

Tl:dr snake eater cok cok iyi ve tek oyun alt yapi icin yeterli mgs5 òncesi. He gene onsuzda olur ama far baya olur.
Mesaj tarihi:
psp de oyniyim dedim fazla ilkel dedigin gibi, dedim nvidia shield de oyniyim psp emulatorde grafikleri kastirayim onda da ayni sekilde.

cok da taktigim seri degil zaten alir oynarim en son cikani.

ps3 de oynamak istemiyorum, ps vitaya da satin alacak degilim :)
Mesaj tarihi:
Ya atmosferi yakalarsan karakteri cokta merak edersen ara da youtube tan cutscene fln bakarsın ilerde.

Genel beklenti zaten mgs5 hikaye disinda diger yönlerden de cok iyi olacagindan sadece hikaye kismindan ufak nüansları kacirmis olursun. Gameplay ve detay cok iyi duruyor o bile yeter ama dedigim gibi farkinda olmadan karakterlere ve sunuma aşık olursan zaten biz demeden sen gecmis oyunlari kurcaliycan.
  • Yeni Oluştur...