Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 lag olmasa kmse kimseye vurmaz herkez sahaba kadar parry bekler
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 açabiliosn ki parry yi zaten öldürüosn sora
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 yooo baya iyi light set kullanıodm zaten alva felan. onlardan daha hafif ve iyi. kalkan mızrakta dragon. hem şekli süper (kafalı hariç) http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Black+Dragon+Set en ii light set babs
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 gamepadle pvp rahatladı combolar yapılıyor flnda normal oyun kamera kontrol fln cok meh. boss falan alcaksam m+kb yapıyorum gene
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hiç mousela oynamadım ben kitlemeyi denedin mi?
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 targetlock mu ehü ? bosslar flnda ok aslında. biyerden biyere giderken sag analogla çük gibi saga sola çevir kamerayı sıkıntılı bi yandanda b ye basıyosun spin için. mouse tabi uzuv olmuş artık 10 tane iş yapsanda zor gelmiyor onla.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ya tabi öle orası, ama fare + kb la nası oynanıo onu cozemedım, bisürü tuş var? targetlock baya işe yarıo, birazda mecbur kalıosn. hele spear kullanıosan :/ bu arada gitmediğim yerler varmış, böle karartı olarak çıktı ama çözemedim. biri doors of pharros orayı bulamadım, diğerlerini de artk ng+ ta
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 tuşlar sıkıntı degilde mouseda lag var. o yuzden break jumpattack fln yapamıyorsun tam vaktinde register etmiyor oyun clickleri, kb da problem yok. ng+ yapsammı acab, burda şimdi pvp fln adam rahat bulunuyor oraların populasyon ne durumda bilmiyom
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 olm break attack olmadan nası pvp yapıon bide konsol oynu olduğundan chat yok yazamaz garıbanlar dıye yere yazışan yazılarda ole ya =/
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 autohotkey kullanıyordum ben. ayarlardan mouse tuslarını siliyosun normal attack kb de H mesela program mouse 1 e H komutunu veriyor. ben gene normal oynuyordum. fixi fln yok böle kaldı bu mouse olayı consolport oldugu için
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ya zaten 3-4 gündür gamepaddeyim wireless yata yata oynamak istedim bu oyunu
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 gamepadi nası wireless yaptınnn ayrıca co op atalım =) nick nedir belki karşılaşmışızdır
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 pcdemisinki kendisi wireless abi zenten ben bisi yapmadım : p Lorensoth nick gogo ekle steamcommunity.com/id/Rokstanski
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 tmm eklim eve gidince, pc deyimde kabloyla bağlayıp oynuorm ben, öbür türlü tanıtmayı denemedim :p Dual shocklardan var ps3 le gelen karakter görebileceğimiz bi site olsa keşke
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 arena yapayım dedim. 15 kişiyle falan pvp yaptım. 5 kişi estus kullandı. 2 kişi bow yaparken saldırdı. 4-5 tane falan smelter/ironclad gördüm. 4 kere şu soul arrowlara öldüm. zaten anca damageini yeyince görebiliyorsun adamın o skilli attığını. 2 karşılaşmada da ben öldükten sonra adamlar damage yemeye devam etti. ha 2 tane falan swordsman vardı takdir ettim. adamlar sağlam dövdü. i quit.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 git gud essence içenler için bi item var ama essence içenler kaybedio genelde bide bow yaparken dalanlar. Ama en guzel pvp iron köprüde yapılıo
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 karşıdaki bow yapmazsa ben yapmıyom cok salakça geliyo ya hadi başla anlamında ileri geri saga sola fln anarşik hareketler yapıyorum direk.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Rakibe göre tavrım değişiyo benim. Bluebros ve Dragonbros a karşı her zaman bow yapıyorum. Bloodbros için bodoslama dalıyorum genelde, bow yaparsa ben de yapıyorum ama.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 modları deneyen oldumu? ısrarla ng+ a geçmedim daha
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bende geçmedim. simdi eşleşme sm den hesaplanıyorya ng 5milyon la ng+ 5milyon gene eşleşiyormu acaba. cok salak ya su sm sistemi degistirmiyceklermi
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 modla değişir umarım ya cidden çok salak bi sistem gerçi skill her zaman daha ön planda ama milleti illa max levela kastırıcaklar e o zamanda bütün statlar full öööö bu arada adp baya baya işe yarıo
Öne çıkan mesajlar