Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 lag olmasa kmse kimseye vurmaz herkez sahaba kadar parry bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 açabiliosn ki parry yi zaten öldürüosn sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 oh be tamamladım dragon seti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 çok gereksiz ama o set :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 yooo baya iyi light set kullanıodm zaten alva felan. onlardan daha hafif ve iyi. kalkan mızrakta dragon. hem şekli süper (kafalı hariç) http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Black+Dragon+Set en ii light set babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 gamepadle pvp rahatladı combolar yapılıyor flnda normal oyun kamera kontrol fln cok meh. boss falan alcaksam m+kb yapıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 hiç mousela oynamadım ben kitlemeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 targetlock mu ehü ? bosslar flnda ok aslında. biyerden biyere giderken sag analogla çük gibi saga sola çevir kamerayı sıkıntılı bi yandanda b ye basıyosun spin için. mouse tabi uzuv olmuş artık 10 tane iş yapsanda zor gelmiyor onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ya tabi öle orası, ama fare + kb la nası oynanıo onu cozemedım, bisürü tuş var? targetlock baya işe yarıo, birazda mecbur kalıosn. hele spear kullanıosan :/ bu arada gitmediğim yerler varmış, böle karartı olarak çıktı ama çözemedim. biri doors of pharros orayı bulamadım, diğerlerini de artk ng+ ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 tuşlar sıkıntı degilde mouseda lag var. o yuzden break jumpattack fln yapamıyorsun tam vaktinde register etmiyor oyun clickleri, kb da problem yok. ng+ yapsammı acab, burda şimdi pvp fln adam rahat bulunuyor oraların populasyon ne durumda bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ayrıca niye chat yok oyunda yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 olm break attack olmadan nası pvp yapıon bide konsol oynu olduğundan chat yok yazamaz garıbanlar dıye yere yazışan yazılarda ole ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 autohotkey kullanıyordum ben. ayarlardan mouse tuslarını siliyosun normal attack kb de H mesela program mouse 1 e H komutunu veriyor. ben gene normal oynuyordum. fixi fln yok böle kaldı bu mouse olayı consolport oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ya zaten 3-4 gündür gamepaddeyim wireless yata yata oynamak istedim bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 gamepadi nası wireless yaptınnn ayrıca co op atalım =) nick nedir belki karşılaşmışızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 pcdemisinki kendisi wireless abi zenten ben bisi yapmadım : p Lorensoth nick gogo ekle steamcommunity.com/id/Rokstanski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 tmm eklim eve gidince, pc deyimde kabloyla bağlayıp oynuorm ben, öbür türlü tanıtmayı denemedim :p Dual shocklardan var ps3 le gelen karakter görebileceğimiz bi site olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 o konularda 500 yıl fln geride oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 arena yapayım dedim. 15 kişiyle falan pvp yaptım. 5 kişi estus kullandı. 2 kişi bow yaparken saldırdı. 4-5 tane falan smelter/ironclad gördüm. 4 kere şu soul arrowlara öldüm. zaten anca damageini yeyince görebiliyorsun adamın o skilli attığını. 2 karşılaşmada da ben öldükten sonra adamlar damage yemeye devam etti. ha 2 tane falan swordsman vardı takdir ettim. adamlar sağlam dövdü. i quit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 git gud essence içenler için bi item var ama essence içenler kaybedio genelde bide bow yaparken dalanlar. Ama en guzel pvp iron köprüde yapılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 karşıdaki bow yapmazsa ben yapmıyom cok salakça geliyo ya hadi başla anlamında ileri geri saga sola fln anarşik hareketler yapıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Rakibe göre tavrım değişiyo benim. Bluebros ve Dragonbros a karşı her zaman bow yapıyorum. Bloodbros için bodoslama dalıyorum genelde, bow yaparsa ben de yapıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 modları deneyen oldumu? ısrarla ng+ a geçmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bende geçmedim. simdi eşleşme sm den hesaplanıyorya ng 5milyon la ng+ 5milyon gene eşleşiyormu acaba. cok salak ya su sm sistemi degistirmiyceklermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 modla değişir umarım ya cidden çok salak bi sistem gerçi skill her zaman daha ön planda ama milleti illa max levela kastırıcaklar e o zamanda bütün statlar full öööö bu arada adp baya baya işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar