Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

bişi sorucam ya
soap signla başka dünyalara yardım ediorz dimi?
ilk bossumu öle kestim kendi bossumu kesmiş sayıldım mı?

bide kendi dünyama milleti nası summonlıcam

humanity içecen boss kapılarında illa oluyor milletin signı. ordan summonlıyon
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bişi sorucam ya
soap signla başka dünyalara yardım ediorz dimi?
ilk bossumu öle kestim kendi bossumu kesmiş sayıldım mı?

bide kendi dünyama milleti nası summonlıcam

Hayır, kendi dünyanda kesmen lazım.

Kendin summonlamak için ise human formdayken başkalarının bıraktığı summon signları görüp kullanabiliyosun.
Hollow formdan human a geçmek için ise ya Human Effigy harcayacaksın, ya da summon sign bırakıp başkasının boss kesmesine yardım edeceksin. Yardıma gidip kestikten sonra bedavaya human forma geçiriyor.

Bunu yapmanı şiddetle tavsiye ederim, çok işe yarıyor. Hem effigy harcamana gerek kalmıyo, hem fazladan soul kazanıyosun, hem harcadığın büyüler/flasklar tekrar doluyo, hem de taktiği öğreniyosun. Bossu bilmeden girip kendi dünyanda ölürsen bonfire a geri yollayacak, kapıya kadar tekrar gitmen filan gerekicek. Summon ile başkasına gittiğinde ise ölürsen(veya host ölürse) yine kaldığın yere bırakıyo sadece büyü ve flask harcamış oluyorsun, başarılı olursan hepsi doluyor ama. O yüzden birkaç defa başkalarına yardım ederek deneyip bossu iyice öğrenip sonra girmek en rahatı.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun cevabı şu tabloda
Kaede said:

giderek artan diminishing returns var bütün statlarda o yüzden fazla abanmamak lazım

http://pastebin.com/vBzS8YSE

Scaling gittikçe azalıyor, en kritik noktalar sanırım 20 ve 40 soft capleri. Ama statın arttıkça birkaç puanda bir damage artışı vermeye başlıyor.

end ve adp hesapları da var o tabloda ama sanırım onlara çok fazla yüklenmeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben sunbros ta rank3 e kadar kasmayı unutmuştum, şimdi 3 token daha lazım ama 15m soul memory tierini geçtim, hiçbir yerde co-op a çağırmıyorlar. Nereye sign bırakırsam bırakıyim tepki yok. 15m tierden sonra milletin sıklıkla takıldığı ya da farmladığı bir yer filan var mı?
Memorylerde, optional bosslarda filan summon yok, boş boş summon bekliyorum öyle.
Ayrıca co-op için NG ve NG+, NG++ filan farkediyormu? NG+ a geçsem orada summon şansım artar mı?

Bir de pvp için hangi buildi ve hangi silahları/zırhları/büyüleri kullanıyorsunuz? Caster/Melee mix oynuyorum, pve de parrying dagger/katana kullanıyorum ama pvp de parry o kadar kolay değil, başka bir şey arıyorum şu sıralar.
Caster kılıcı diye Moonlight Greatsword ve Crypt Greatsword a uğraştım aldım ama çok yavaşlar, pvp de pek işe yarayacak gibi gözükmüyorlar. pve de bile problemli.
Berserker Blade filan uğraşmaya değer mi? ya da Chaos Blade? veya hangisi iyiyse işte...
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Ya ben sunbros ta rank3 e kadar kasmayı unutmuştum, şimdi 3 token daha lazım ama 15m soul memory tierini geçtim, hiçbir yerde co-op a çağırmıyorlar. Nereye sign bırakırsam bırakıyim tepki yok. 15m tierden sonra milletin sıklıkla takıldığı ya da farmladığı bir yer filan var mı?
Memorylerde, optional bosslarda filan summon yok, boş boş summon bekliyorum öyle.
Ayrıca co-op için NG ve NG+, NG++ filan farkediyormu? NG+ a geçsem orada summon şansım artar mı?

summon için

http://darksouls2.wikidot.com/name-engraved-ring

şu da sm range calculator

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Summon+Range+Calculator
Sosyal ağlarda paylaş

Range calculator le işim yok artık, 15m barajını geçtim ondan sonra herkes aynı tierde. Benim derdim kimsenin beni summonlamaması.
Name-engraved ring de ringi o anda kullanıp aynı tanrıyı seçmeyen bütün summonları blokluyor ama. Yani önceden anlaşıp kullanmadığın sürece tamamen kullanışsız, soul memory si senden çok uzakta bi arkadaşını summonlamak için filan kullanılabilir belki.

Benim problemim şu sanırım ya.
said:
Players in NG+ or higher cannot summon, be summoned by, or invade players in NG.

NG de kimse kalmamıştır herhalde. Mecburen baştan başlyıcam :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kullanıyim peki? Kararsızım hala. pve için Moonlight iş görüyo bayağı ama pvp için ne kullansam bilmiyorum.

Ama bayağı katana kullanan gördüm ya, sanırım Chaos Blade kullanıyolar vururken kendileri de hasar alıyorlar filan, ama sanırım en güçlüsü de o. Belfry Sol deki phantomdan Berserker Blade düşürdüm onu sevdim bayağı. Bir de Washing Pole var ama onu kullanmayı hiç beceremedim, duvarlara sürtüp duruyorum ^^

Rapier filan denemeyi düşündüm, poison rapier kullananlar filan pvpde bayağı zorluyolar ama şimdilik ondan vazgeçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

chaos blade özellikle dark yaparsan (oyunda dark resist genel olarak az) bildiğin ez mode geziyorsun pvpde. oyunun netcodeu zaten kötü, üstüne katananın absürd rangei, moveseti ve hitbox şeneniganları işin içine girince saçma sapan bir hal alıyor pvp

washing pole çok saçma opmiş ama son patchde nerflendiğinden beri kimse kullanmıyor

sen ne istiyorsan onu oyna tabi. ben halberd seviyorum mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Babuşlar benim bi kaç sorum var,
Artık pek summon alamıyorum veya summon gelmiyor. Neden? Daha önceki levellarda daha çok adam vardı sanki. Bide adamın hayaletini görüyorum yani yanımda, beni summonlamıyor ben summonlayayım dıorm oda yok

blue olarak az cagrılıorm, bunu da cozemedım. Nie acaba? 3 kere cagrıldım. Acaba oyuncu populasyonumu azaldı
Dunyama kırmızı cagırında bı bonus alıyormuyum? Yoksa sadece kesmeklemı kalıorm.
Oberyn martell anısına actım karakterı, deri giyiyordum basta ama daha agır bır zırha geçirtti oyun beni. Normal spearı da heide knight spearıyla değiştirdim. Biraz hantal oldu, old dragonslayerın mızragını alıcam sımdı ımkan olsun. Ama üstatlara sorucam.
Red viper gibi dövüşebileceğim, hafif güzel bi deri zırh ne tavsiye edersiniz? Bide hızlı bi mızrak arıom. Pate nınkı var sanırım?
Silah hızını belirleyen faktörler ney? Weightin bi olayı varmı silah hızında?
Dex basıorm karakter bıraz daha cevık olsun dıe, dex adp end vit ağırlıklı bi karakterim var. Birazda faith var işte. Yanlış mı yapıorm?
Kalkanlar büyülerden koruyor mu? Pvp de yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...