Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 http://i.imgur.com/51N8B1b.jpg kıskançlıktan masayı kemiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 ohj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 vidoyyay baya güldüm şimdi bu invasion olayı, ben normal oynuorm başkası gelip beni kesebilio mu? bide bu allahsız oyun konsolda neden bu kadar pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 herkes magic takılıyor ya. eski üsul waryorlardan kalmamış kimse. pure knight oynuyorum ben. adam karşıma gelio bi büyü sıkıyor bi kılıç kalkan dalıyor falan. meh bunun dışında hep mal mal zmaanlarda invade oluyorlar. ulan orda dark spirit ile kapışıyoruz. tak invade ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oyun cok populer oldu, koylu sinifi bile dark souls oynuyor artik. community baya patlak suan. japonlarin, demon's souls>dark souls gecisindeki populerlik kaygisini suan cok daha iyi anliyorum. demon's souls 2 yi beklemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 sunbrolara da mı karşıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oha ya fiyat farkı ınanılmaz pc ps versıonu arasında ps3 kolları pc ye takılabilio dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 oyun çıkmadan önce prequel olacakmış diye duymuştum kafamda kalmış. bütün oyun hiçbir şey anlamadım. sonra bitirdim sequelmış amk bu dedim. çok saçma oldu ng+ gireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Suark said: oha ya fiyat farkı ınanılmaz pc ps versıonu arasında ps3 kolları pc ye takılabilio dımı? evet ama sisteme ps3 kolunu x360 kontrolleri gibi gösteren program yüklemen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Biraz pvp yapıyim diye Blue Sentinels e girdim, yüzüğü taktım bekliyorum ama summon filan yok. Biraz araştırdım, sistem bayağı aptal diye ağlamışlar da onda da fazla net bilgi yok. Human formda olmak lazımmış zaten öyleydim, zone specific olabilir demişler Belfry Luna ya gittim bekledim bir şey olmadı, belki 1v2 bölgesi diye summon mümkün değildir diye vazgeçtim gittim Huntsman's Copse a gittim en son bitirdiğim yer diye, orada da hiç summon gelmedi. Çağırmamaları normal mi, yoksa ben yanlış bir şeyler mi yapıyorum? Başka bir yerde mi beklemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 belfry'da pvp yapmak icin belfry yuzugunu takmalisin.. ben oynarken 2 dk'da 1 summon geliyordu.. pvp yapmak istiyosan en etkili yontemlerden biri sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Claiborne said: oyun çıkmadan önce prequel olacakmış diye duymuştum kafamda kalmış. bütün oyun hiçbir şey anlamadım. sonra bitirdim sequelmış amk bu dedim. çok saçma oldu ng+ gireyim bari. hikaye olarak öncekiyle alakası yok standalone bi game de diyebilriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 var alakası nasıl yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 öncekinde hikaye mi vardı abi :D bonfirelar aynı işte fdsfs ben bulamadım çok benzerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 önceki sayfalarda bir video vardı onu izle bi, baya yardımcı oluyor ds lore anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 sixaxis i çalıştıramadım pc de, düzgün bir gamepad önerinde alayım yoksa klavyeyi kırıcam sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bir yazılım var ps kolları için, indir görecektir pc. http://forums.pcsx2.net/Thread-DS4-To-XInput-Wrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 teşekkürler bi deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 faith/str build için pvpde ne kullanabilirim? light scale yüksek olsa iyi olur çünkü 55 faith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Thorned Greatsword seven var o buildi kullanip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 tabii ki defender gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Defender vs thorned diye baya tartisiliyor Thorned'un special attackinin ranged attack yapiyor olmasi dolayisiyla. Tabi kilici kirmadan 6 kere falan kullanabiliyorsun bu special attacki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 olay şu, throne nun special ı pve de yedirirsin kırmadan 3-4 kere yapıp value alırsın da, pvp de yemezler, Defender special ı 2 kere yapsan 1 pvp maçı götürür muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ikisi de var şimdi. ds'ye light basıp deneyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Sunlight Blade buff yada Gold Pine Resin surerek yediriliyormus special attack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar