Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Hiç human effigy kullanmadan oynuyorum -20 tane filan birikti-
(Evet diğer oyunlarda da potion kullanmaya kıyamayıp gerek yok yaa diyen, oyun sonunda inventoryde onyüzbinmilyon tane potion kalan adamım ben)
Hep hollow formda oynuyorum, bossa geldiğim zaman summonla gidiyorum başkasının bossu kesmesine yardım ediyorum. Hem kendi denememden önce pratik yapmış oluyorum, taktikleri, bossun hareketlerini filan öğreniyorum, hem de beceremeyip ölsem de bonfire a değil kapının önüne atıyor, tekrar tekrar deneyebiliyorum.
Ayrıca kesince bayağı bi soul geliyor, hem effigy kullanmadan human forma geçiriyor, hem de bonus olarak smooth&silky stone veriyor (düşük te olsa twinkling titanite ile takas etme şansı varmış). Human forma geçtikten sonra da ben başkalarını summonlayıp kesiyorum.

Dün ruin sentinels da 9-10 denemede filan anca kestim summonla giderek, sadece 3ünde kendim öldüm o da 1 seferinde balkona zıpladıklarını bilmediğim için, diğerleri de diğer 2 kişi de caster olduğu için ben shieldı çekip bossları tanklamak zorunda kaldım diye. Geri kalanların hepsinde world master öldü diye dışarı attı beni. Ölmekten daha sinir bozucu resmen, öldüğünde en azından kendi kazmalığım yüzünden öldüğümü biliyoum da world master ölünce boşu boşuna uğraşmış olmak çok rahatsız ediyor.

Ama sonra kendi denememde ilk seferde kestik, mutlu oldum. Diğer denemeler faciayla sonuçlanınca bayağı uğraştırıcak diye korkuyordum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...