dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 örümceğe git, ya da old dragon rider a, ben ekmeği ondan çıkardım hem baya hızlı bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Ben smelter ve sinnerdan ekmegimi cikarmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 2 kere summonlanırken iptal oldu. şimdi de loadingte kaldı. neden oluyor bu? bu arada dragonslayerda baya çağıran varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 her yere darkspritit koymuşlar lan baydı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 iron keep 3.bonfire a giderkene bir tane dark spirit var abv onun, durmuyor lavuk yok yani pattern filan yok başlıyor vurmaya haveli filan sıfırlıo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 neyse sorcerer denemedik demeyiz ama hayatta oynamam bir dark souls oyunun sorcerer. bi bok anlamıyorum oynadığımdan sdfds bütün invadelerde patates oldum. oysa +10 dark greatswordum ve 55str ile bmagüm koyuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Hiç human effigy kullanmadan oynuyorum -20 tane filan birikti- (Evet diğer oyunlarda da potion kullanmaya kıyamayıp gerek yok yaa diyen, oyun sonunda inventoryde onyüzbinmilyon tane potion kalan adamım ben) Hep hollow formda oynuyorum, bossa geldiğim zaman summonla gidiyorum başkasının bossu kesmesine yardım ediyorum. Hem kendi denememden önce pratik yapmış oluyorum, taktikleri, bossun hareketlerini filan öğreniyorum, hem de beceremeyip ölsem de bonfire a değil kapının önüne atıyor, tekrar tekrar deneyebiliyorum. Ayrıca kesince bayağı bi soul geliyor, hem effigy kullanmadan human forma geçiriyor, hem de bonus olarak smooth&silky stone veriyor (düşük te olsa twinkling titanite ile takas etme şansı varmış). Human forma geçtikten sonra da ben başkalarını summonlayıp kesiyorum. Dün ruin sentinels da 9-10 denemede filan anca kestim summonla giderek, sadece 3ünde kendim öldüm o da 1 seferinde balkona zıpladıklarını bilmediğim için, diğerleri de diğer 2 kişi de caster olduğu için ben shieldı çekip bossları tanklamak zorunda kaldım diye. Geri kalanların hepsinde world master öldü diye dışarı attı beni. Ölmekten daha sinir bozucu resmen, öldüğünde en azından kendi kazmalığım yüzünden öldüğümü biliyoum da world master ölünce boşu boşuna uğraşmış olmak çok rahatsız ediyor. Ama sonra kendi denememde ilk seferde kestik, mutlu oldum. Diğer denemeler faciayla sonuçlanınca bayağı uğraştırıcak diye korkuyordum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Summonda ölünce hp gidiyor mu? Halen açmaya cesaret edemedim böyle detaylarla cesaret topluyorum dsafas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Nasıl summon landıysan o haline geri dönüyorsun. Shadow un hikayede boss ları kendi kesiyo sandım öğrendikten sonra, twist oldu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Hayır, summon markı bıraktığın yere önceki hp neyse aynen iade ediyor. Ama kullandığın estus flask, spell cast filan harcanmış olarak kalıyor. Item durability için de aynısı geçerli. Arada bir bonfire a geri dönmek gerekebiliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Kendim kesmeyi de denedim de çok zor ya. Dodge ile uğraşmaktan vurmaya zaman ayıramıyorsun. Sinirleri yıpratmaya da değmez zaten. 3 kişi gir kes işte gurur yapmaya gerek yok dedim, öyle devam ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 so not dark souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 o bossu ilkini balkonda kesemiorsan hemen aşşa inip aşşada kesicen 3ünüde yavaş yavaş riske girmeden açlık etmeden bir kere vurup kaçarak. En güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 dragon aerie serideki en güzel mekan olmuş. opinions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 şu iki günde yaptığım rage quit kadar hiç yapmamıştım abv ds2 ng+ dark pilgrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahahahakjdsf http://www.youtube.com/watch?v=2ecS0yKnNLA#t=187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Iyi trollemis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 sdfsdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 zuhahuahuauhauhauh yarıldım abi , mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bir THE RUSE değil http://www.youtube.com/watch?v=RtT2xYZbWBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahaha the ruse en iyisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 eski buldime döndüm ya. magic nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Boneslark said: ahahahakjdsf http://www.youtube.com/watch?v=2ecS0yKnNLA#t=187 hauahhahuhauhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ohahaha çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 kaç denemeden kaçı başarılı oluyordur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar