Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Sun sword'un lightning scale'i bir hos oluyor upgrade'le. Zaten asil amacim defender's sword, ozamana kadar beni gotursun yeter.

Sisli yerde bir aksiyon var mi bu arada ya? Orda top diye oynadilar benle, ben de kosup gectim 3-4 ceset lootlayip. Chesti acamadim mesela ama.

Stamina regen ring +1
Longer spell effect ring +1 (bunda yanılıyor olabilirim)
Twinkling olması lazım bi de.
Mesaj tarihi:
Red said:

statları değişebiliyoruz dimi ?

ng plus dex gideyim diyorum ya da sorcerer.

Değişiyor ilk bonfire'ın yanındaki yerde. Soul Vessel mi neydi adı, öyle bir item veriyorsun.

Dex ile ağlama olasılığı yüksek.
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

Sun sword'un lightning scale'i bir hos oluyor upgrade'le. Zaten asil amacim defender's sword, ozamana kadar beni gotursun yeter.

Sisli yerde bir aksiyon var mi bu arada ya? Orda top diye oynadilar benle, ben de kosup gectim 3-4 ceset lootlayip. Chesti acamadim mesela ama.

Var güzel bir yüzük bende alamadım invisler backstabliyor tam alırken chestden cok kasmadım gerdi mekan ama epey güzel yüzük

patlayan yüzük var sun bilmem ne
Mesaj tarihi:
ya Lost Bastille'den sonra Belfry luna'ya geçtim gizli bir kapıdan.

Invade etti biri ağzını kırdım hahaha çok keyfim yerine geldi.

ama geri kaçtım hemen lost bastille e galiba belfry luna da invade ediolarmış sürekli?

nedeni ne o olayın? yani belli zonelarda mı invade açık?

bir de lost bastille'den sonra nereye gitmem gerekiyor?
Mesaj tarihi:
belfrylerde faction var oralarda faction olmadan dolananları invade edebiliyolar

lostbastile'dende direk ordan uzun bi kuleyle gidilen sinnerrise diye bi yer var oraya git
Mesaj tarihi:
Şu bosslar hangi levellarda, hangi soul memory tierlerinde daha fazla kesiliyor bi listesi, istatistiği, ıvır zıvırı filan var mı?

Giant, Pursuer filan için daha önceden summon mark bıraktığım gibi bir dakika içerisinde birileri beni çağırıyordu, kesip soul farmlıyordum, şimdi dakikalarca bekliyorum tık yok, çok çok az summon alıyorum. Levelım o bossu kesenler arasında fazla yükseldi de o yüzden mi summonlamıyolar acaba?
Gerçi Dragonslayer ve Dragonrider a geçtim ama onlarda da çok az summon alıyorum. Onları çok düşük levelların kesebileceğini sanmıyorum 40 lar 50 ler 60 larda filan kesilir herhalde (Soul tierlar nasıl sıralanıyor onu da bilmiyorum gerçi)

İşin ilginci human formda olmama rağmen ben de boss önlerinde summon sign görmüyorum. Sanırım levelım çok yükseldi, yeter bu kadar farmladığın git hikayeye devam et anlamına geliyor bu :p
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

faith/str build var bi tane light zwei ile takılıyorum baya iyi. c scale alıyor lightta
Mesaj tarihi:
Aynen hatta ng+ yaptım soul sayıları 2lendi ama hala harcamıyorum :P

Red said:

benim bütün boss soullar ıhala duruo lan sdfs

harcamayı sevmiyorum. 1-2 tanesiyle silah aldım o kadar.
Mesaj tarihi:
evet ya soulların descriptionını falan okuyorum, npclerle bol bol konuşuyorum vs. bir de işte boş vakit bulursam girip geçtiğim bölümlerin walkthroughlarını izliyorum orda da lore anlatıyor bazıları.

o şekilde idare ediyorum da yine de böyle lore'unu anlatan bir yazı varsa atın linkini plz.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

evet ya soulların descriptionını falan okuyorum, npclerle bol bol konuşuyorum vs. bir de işte boş vakit bulursam girip geçtiğim bölümlerin walkthroughlarını izliyorum orda da lore anlatıyor bazıları.

o şekilde idare ediyorum da yine de böyle lore'unu anlatan bir yazı varsa atın linkini plz.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=785463

Tabi bu adamlar Dark Souls 1'in uzerine koyarak ilerliyorlar 2'de bulduklari ipuclariyla. Sana ne kadar yarar bilemedim simdi, spoiler'a da doyabilirsin.
Mesaj tarihi:
demon's souls oynıyamıyacağın için

http://www.youtube.com/watch?v=VNT--1J5how

dark souls 1 oynamıyacaksan gene bu kız güzel anlatıyor

http://www.youtube.com/watch?v=-b_hBNl_RhU

ds2den devam edersin istersen
  • Yeni Oluştur...