Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Darqainu said: Sun sword'un lightning scale'i bir hos oluyor upgrade'le. Zaten asil amacim defender's sword, ozamana kadar beni gotursun yeter. Sisli yerde bir aksiyon var mi bu arada ya? Orda top diye oynadilar benle, ben de kosup gectim 3-4 ceset lootlayip. Chesti acamadim mesela ama. Stamina regen ring +1 Longer spell effect ring +1 (bunda yanılıyor olabilirim) Twinkling olması lazım bi de.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Red said: statları değişebiliyoruz dimi ? ng plus dex gideyim diyorum ya da sorcerer. Değişiyor ilk bonfire'ın yanındaki yerde. Soul Vessel mi neydi adı, öyle bir item veriyorsun. Dex ile ağlama olasılığı yüksek.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Darqainu said: Sun sword'un lightning scale'i bir hos oluyor upgrade'le. Zaten asil amacim defender's sword, ozamana kadar beni gotursun yeter. Sisli yerde bir aksiyon var mi bu arada ya? Orda top diye oynadilar benle, ben de kosup gectim 3-4 ceset lootlayip. Chesti acamadim mesela ama. Var güzel bir yüzük bende alamadım invisler backstabliyor tam alırken chestden cok kasmadım gerdi mekan ama epey güzel yüzük patlayan yüzük var sun bilmem ne
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 o invislerle kapismak cok eglenceli..
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ya Lost Bastille'den sonra Belfry luna'ya geçtim gizli bir kapıdan. Invade etti biri ağzını kırdım hahaha çok keyfim yerine geldi. ama geri kaçtım hemen lost bastille e galiba belfry luna da invade ediolarmış sürekli? nedeni ne o olayın? yani belli zonelarda mı invade açık? bir de lost bastille'den sonra nereye gitmem gerekiyor?
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 belfrylerde faction var oralarda faction olmadan dolananları invade edebiliyolar lostbastile'dende direk ordan uzun bi kuleyle gidilen sinnerrise diye bi yer var oraya git
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 takıldığınız boss olursa NG'de yazın buraya, summonlarsınız
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Şu bosslar hangi levellarda, hangi soul memory tierlerinde daha fazla kesiliyor bi listesi, istatistiği, ıvır zıvırı filan var mı? Giant, Pursuer filan için daha önceden summon mark bıraktığım gibi bir dakika içerisinde birileri beni çağırıyordu, kesip soul farmlıyordum, şimdi dakikalarca bekliyorum tık yok, çok çok az summon alıyorum. Levelım o bossu kesenler arasında fazla yükseldi de o yüzden mi summonlamıyolar acaba? Gerçi Dragonslayer ve Dragonrider a geçtim ama onlarda da çok az summon alıyorum. Onları çok düşük levelların kesebileceğini sanmıyorum 40 lar 50 ler 60 larda filan kesilir herhalde (Soul tierlar nasıl sıralanıyor onu da bilmiyorum gerçi) İşin ilginci human formda olmama rağmen ben de boss önlerinde summon sign görmüyorum. Sanırım levelım çok yükseldi, yeter bu kadar farmladığın git hikayeye devam et anlamına geliyor bu :p
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pilgrim of dark a ng+ da girdim çok yanlış yaptım sanırım
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Darqainu said: Sun sword'un lightning scale'i bir hos oluyor upgrade'le. Zaten asil amacim defender's sword, ozamana kadar beni gotursun yeter. Sisli yerde bir aksiyon var mi bu arada ya? Orda top diye oynadilar benle, ben de kosup gectim 3-4 ceset lootlayip. Chesti acamadim mesela ama. faith/str build var bi tane light zwei ile takılıyorum baya iyi. c scale alıyor lightta
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 skeleton lords a girmedim daha hiç ama artık bosslara yalnız girmek istemiom hiç de summon çıkmıo varsa biri gelip atsın çağıram ehhe
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Aynen hatta ng+ yaptım soul sayıları 2lendi ama hala harcamıyorum :P Red said: benim bütün boss soullar ıhala duruo lan sdfs harcamayı sevmiyorum. 1-2 tanesiyle silah aldım o kadar.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bu oyundaki soul vessel isi beni cok bozdu. Build yapmaktan oyunu bitiremedim hala :D
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 3 sentinelsdan sonra boss lar kasmıyo pek, kosması kasıyo o kadar
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi oyun çok güzel ama arkadaşlar iyi ki almışım ya çok mutlu oldum hehe. Gamepad'e de az çok alıştım. o da keyfimi yerine getirdi. ^__________^
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bu arada loreda epey güzel ama çözmesi çok zor arka sayfalarda anlatıyor bitirince oyunu bir geçersin üzerinden.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 evet ya soulların descriptionını falan okuyorum, npclerle bol bol konuşuyorum vs. bir de işte boş vakit bulursam girip geçtiğim bölümlerin walkthroughlarını izliyorum orda da lore anlatıyor bazıları. o şekilde idare ediyorum da yine de böyle lore'unu anlatan bir yazı varsa atın linkini plz.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 dedik alışırsın diye, ama pussy olmayı bırakmadığın için bi dürümü hakettin.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mortis said: evet ya soulların descriptionını falan okuyorum, npclerle bol bol konuşuyorum vs. bir de işte boş vakit bulursam girip geçtiğim bölümlerin walkthroughlarını izliyorum orda da lore anlatıyor bazıları. o şekilde idare ediyorum da yine de böyle lore'unu anlatan bir yazı varsa atın linkini plz. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=785463 Tabi bu adamlar Dark Souls 1'in uzerine koyarak ilerliyorlar 2'de bulduklari ipuclariyla. Sana ne kadar yarar bilemedim simdi, spoiler'a da doyabilirsin.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 demon's souls oynıyamıyacağın için http://www.youtube.com/watch?v=VNT--1J5how dark souls 1 oynamıyacaksan gene bu kız güzel anlatıyor http://www.youtube.com/watch?v=-b_hBNl_RhU ds2den devam edersin istersen
Öne çıkan mesajlar