Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 estusu içtiği gibi dmg yiyor ama animasyon kesilmiyor animasyon kesilse bile o saldırının devamı adamı vurmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Civcivhead said: Oyunun başında sola sapıp yokuş çıkınca orada duran şişkoya dalayım dedim. Sonuç malum. Hüsran üzerinde baştaki o köpek gibi şeylere bi tane vurayım dedim hepsi toplanıp mahalle baskısı yarattı üzerimde çıktım oyundan. Sanırım bana göre değil ya bu oyun ehuhuh. İlk başta ölmek normal ya, kontrolleri, dodge mekaniğini filan anlayana kadar reskill. Anladıktan sonra öldürmüyor da süründürüyor gerçi, yine kolay değil. Ama yine de alışmaya başladıktan sonra yine bir parça oynanabilir hale geliyor. Pes etme devam et, alışırsın. Dodge/Counterattack pratiği için Majula da mansion un yan tarafındaki 3 tane domuzu tavsiye ederim, hp leri bayağı yüksek, 3 tane yan yana var ve bayağı ufak olduklarından kılıçla vurmak filan da zor. Onlara gide gide öğrendim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ...derken ben takıldım kaldım, ilerleyemiyorum. Ne güzel soul arrowla uzaktan uzaktan 2-3 atışta kesiyordum herşeyi, nereden çıktı bu dev knightlar... 1 tanesini kesmek için 9-10 tane arrow gerekiyo, kitelayacak yer de yok, kalkan çektiler mi damage bile veremiyorum neredeyse, casterlar için kabus resmen. Böyle büyük yaratıkları kolay indirecek büyü filan var mı ilerilerde, yoksa kılıçla kesmek şart mı? Mecburen gittim fire longsword u almak için uğraştım, 10 str 9 dex verdim, knightları onunla kesiyorum da int atn fth haricinde yüksek statım yok, bayağı zorlaştı oyun. Neyse, dodge pratiği oluyo en azından :p Ya da Pursuer a geri dönüp summonlanarak soul kasabilirim daha fazla. Ama anladığım kadarıyla güçlü itemlar olmadan statlar da çok fazla etkili değil sanırım, hala başlangıçta gelen staffı kullanıyorum. Gerçi bütün statları bi 20 filan yapsam melee combat ta da rahat ederim gibi geliyor. Şimdiki hedefim Drangleic shield için 16 str. Stratejim ise yine bonfire ın etrafındaki mobları 10-15 er defa kese kese spawnları kurutarak ilerlemek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Öyle farm sürekli olmuyor ama bir süre sonra o bonfire etrafındaki moblar respawn olmayacak. Bir de DS1 ve DS2 için genel önerim, etrafta bulduğunuz Soulları (Nameless Soldier, Brave Knight, Great Hero, vs.vs.) harcamamanız. İlerde aptal bi yerde takılıp bütün soullarınızı tükettiğinizde, enchant/repair/reinforce/ammo gibi şeyler için bu soulları harcarsınız. Zaman kazandırır epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Soullar ilk oyun kadar dert değil ya, boss farm filan bir şekilde soul toplamak kolay, ama bonfire intensity 2 ve üstü olduktan sonra soul levelda pek fark etmiyor karakter gelişimi damage yönünden durduğu için oyun zorluğunu karakter geliştirip alt edemiyorsun. Kısaca ng plus zor epey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bana da ng+ kolay geldi, tikir tikir dusuyor boss lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Gangren said: Öyle farm sürekli olmuyor ama bir süre sonra o bonfire etrafındaki moblar respawn olmayacak. Spawnı kurutmaktan kastım o zaten. Sürekli geçmek zorunda kaldığım yerleri kurutuyorum, soul farmlamaktan çok orası için arrow harcamak zorunda kalmamak için yapıyorum. Soul farm için pursuer'a gidip summon beklemek daha etkili, bayağı bi farmladım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 dreagloth said: Bana da ng+ kolay geldi, tikir tikir dusuyor boss lar Dün 30dk filan harcadım drangleicte optional bosslarda sadece ng plusta var oraya gelince görürsün zaten spoiler vermiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Gangren said: Öyle farm sürekli olmuyor ama bir süre sonra o bonfire etrafındaki moblar respawn olmayacak. Bir de DS1 ve DS2 için genel önerim, etrafta bulduğunuz Soulları (Nameless Soldier, Brave Knight, Great Hero, vs.vs.) harcamamanız. İlerde aptal bi yerde takılıp bütün soullarınızı tükettiğinizde, enchant/repair/reinforce/ammo gibi şeyler için bu soulları harcarsınız. Zaman kazandırır epey. of ben tüm boss soullarını ve (hoş daha 4 tane kestim) etrafta bulduğum ıvır zıvır soulları hüplettim. levelladım :P bundan sonra tutmaya çalışayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Boss soulları ile silah alıyorsun abi ilerde. Hüpletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Cok mu gec bundan sonra biriktirsem sorun olmaz o zman di mi Daha 4 tanecik huplettim: last giant, pursuer, dragonrider, dragonslayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 @shadowfury Caster imkansiza yakin ya, kombolayacaksin bir sekilde. Mesela ben sun sworda lightning bastim +8, str ve dex 15-13, faith 55. Normalde lightning spear atiyorum, melee takilirken de faith'in lightning bonusuyla isimi cozuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 benim bütün boss soullar ıhala duruo lan sdfs harcamayı sevmiyorum. 1-2 tanesiyle silah aldım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Darqainu said: @shadowfury Caster imkansiza yakin ya, kombolayacaksin bir sekilde. Mesela ben sun sworda lightning bastim +8, str ve dex 15-13, faith 55. Normalde lightning spear atiyorum, melee takilirken de faith'in lightning bonusuyla isimi cozuyorum. pic etmisin güzelim swordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Mortis said: Cok mu gec bundan sonra biriktirsem sorun olmaz o zman di mi Daha 4 tanecik huplettim: last giant, pursuer, dragonrider, dragonslayer pursuer greatsword dışında diğerleri tırt zaten ama gerçi alırsın ya ng plusta filan cok ondemli değil yani, ilk oyuna nazaran bu oyunda geri dönüşü olmayan çok şey yok, sadeec npcleri combattan canlı cıkarma olayı var onuda olmadı adamları keserek setleri alıyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 reampage said: Darqainu said: @shadowfury Caster imkansiza yakin ya, kombolayacaksin bir sekilde. Mesela ben sun sworda lightning bastim +8, str ve dex 15-13, faith 55. Normalde lightning spear atiyorum, melee takilirken de faith'in lightning bonusuyla isimi cozuyorum. pic etmisin güzelim swordu sdf Aaa gayet sevilen bir kombinasyon kendisi komunitede, stat requirementi dusuk olmayaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 longsword daha iyi oluyor abi eğer infuse edersen, sl 200 oldu benim stat sıçıyıorum ama hala int faith 6 sdlfj barbarlık devam 10 tane soul vessel birikti caster rolleyemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bende warrior dan sıkıldım paladin e geçtim, wacther ın gs +10 lighting yaptım S scale zaten, güzel oldu, dayadım 45 str yi de, yardır. Elimde sun spear ve great lighting falan var ama kullanmıyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ben tamamen staff dagger int faith build mage istiorum ya ama nasıl bir şey yapıcam karar veremyiorum. vigor vermicem hiç hp yerlerde olucak ama damage acaip olsun istiorum sadece roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Sırf caster gidince tank moblar aşırı zorluyor ya, ben de öyle gidiyordum takıldım heide tower of flame de. Statların çoğu int/faith/atn de ama ben mecburen 10 str/dex le kılıç sallıyorum şu anda ^^ Bir yandan da multiclass a çevirmeye çalışıyorum karakteri. Soft stat cap varmış sanırım 20 de, o seviyeye gelene kadar statlar çok iyi scale oluyormuş, bütün statları 20ye/30a çekip sonra caster statlarına abanmaya devam edicem sanırım. Tam emin değilim ama, o konuda tavsiye arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Bende yüzüklerde var abi bir sürü onları merak ediyorum asıl yok caste süresini azaltan filan attunement slot artıran o yüzden daha rahat oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Sun sword'un lightning scale'i bir hos oluyor upgrade'le. Zaten asil amacim defender's sword, ozamana kadar beni gotursun yeter. Sisli yerde bir aksiyon var mi bu arada ya? Orda top diye oynadilar benle, ben de kosup gectim 3-4 ceset lootlayip. Chesti acamadim mesela ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 iki taraftan da bosslara geldim ve tikandim artik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Vur agizlarina gec abi. Dragonrider ve last giant faceroll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 statları değişebiliyoruz dimi ? ng plus dex gideyim diyorum ya da sorcerer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar