knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 iron keep ve shrine of amana iki bela zoneu ds2nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 hiç oynamadım şu seriyi çook mu illalah getiriyor oyun, keyifden çok , uyuz ediyorsa hiç girmeyeyim :) bi de dark souls u oynamak gerekiyor mu konu vs. için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 sen oynama, seni harcarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 inanilmaz bi achievement hissi veriyor oyun ve daha once hic bi oyunda tatmadigim melankolik bi havasi var. sanitarium falan belki. ilk oyunu oynamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Hayatımda oynadığım en iyi oyun olabilir, ben o derece beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ancient dragon'dayım ben hala kessem bi ng plus yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Beğenenler konsol versiyonunu oynuyor değil mi? Ona göre alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 iron keepte artık baydı benı bıraz belki dark soulsu bıtırıp hemen buna gectiiğim icindir. cok benzer iki oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 iron keep'e ben geç gittiğim için ordaki moblara 1 bucuk vuruş yetiyordu. ondna çabuk bitti. ben en çok ancient dragon'a giden yolda sanırım cidden kanser oldum ve baydım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 aquila said: hayir. Kontroller falan sorunlu diyorlardı geçti mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Yapman gereken seyleri yapabiliyorsun sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Red said: iron keep'e ben geç gittiğim için ordaki moblara 1 bucuk vuruş yetiyordu. ondna çabuk bitti. ben en çok ancient dragon'a giden yolda sanırım cidden kanser oldum ve baydım sdfs orayı koşarak geçebiliyosun abi zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Smelter zormuş ya tokatlıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ng plusta o kaplumbag armorlu lavuklar sheild mield dinlemiyor lan havels greatshield bile yemedi. Birde abuk subuk kritik yerlerden phantomlar çıkıyor ng plus bence daha bir ilk oyun seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bu kral ve ancient dragon optional boslarsa ben ng plusa nerden geçicem lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ulan sampiyonlar liginde oynadigim icin daha zormus oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 majua bonfiredan geçiosun ama kralı kes mutlaka seti iyi epey. ve souluda iyi epey itemları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 aquila said: ulan sampiyonlar liginde oynadigim icin daha zormus oyun. Evet lan o epey zor kafadan zoru olan manyaklar için yüzde 25 daha fazla hpleri var damageleri var sende yüzde 25 daha az vuruyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 şampiyonlar ligi ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 covenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 almamak icin cok zor tutuorm kendımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ULAN BEN DE BU OYUN NIYE DAHA ZOR DIYODUM DIREK BU COVENANTA GIRMISITM LAN BEN HIC BİSİ DE YAZMADI GIRERKEN ALLAH BELANI VERSIN DS2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ng+ a geldim bide böyle ben ya vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bi de hiç bi bossun yanında yardım çağırma dalgası çıkmıyodu heralde sadece player summonlanıyo falan sanıyodum ulan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar