Oski Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 grave of the saints'e inmeye basladim iron king'ten once vazgecip. gecen hafta sordugum phantom u kestim ama hemen medusa oncesindeki. gerci bana loot vermedi it herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Arkadaşlar network var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Oski said: grave of the saints'e inmeye basladim iron king'ten once vazgecip. gecen hafta sordugum phantom u kestim ama hemen medusa oncesindeki. gerci bana loot vermedi it herif Bu arada bazı phantomlar epey rare setler düşürüyorlarmış özellikle ng plus oyunda ama hem düşük drop rate olduğu için hemde astethics ile spawn edildikleri için sürekli güçleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 o çift avelyn li phantomun allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 posion dex buildi yaptım da akıyor pvp de ya ,bide üstüne hızlı bi bow aldım , uzaklaşıpda pot içmeye çalışanıda kolayca interruptluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 abi ahaha habvel sheildi 2h kullanınca çok eğlenceli oluomuş :D çok pis vuruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 geri alıyorum sözümü , ng+ ye geçtim herkez parçalıyo anasını satim 10 karşılaşmadan birini alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ng plus geçtim bende, ilk oyuna göre iyi olmuş aralara değişik şeyler serpiştirmişler beklenmedik süprizler olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 70 levela dayadım, lost sinnerı geçtim hala ne bi armor ne bi silahım var düzgün. nerede yanlış yapıyorum patiler drangleic sword var gerçi de gönül bi claymore, bi zweihander istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mastadon greatsword ile tanisana kadar bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bide yasli kadindan club alabilirsin s scale str ve op silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 beim karakter karıymış ya. geçen tüm armoru çıkarınca gördüm sdfs. yanlışlıkla female e basmışım demek ulan level 150 oldu yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 betwixt te, cyclops un yanındaki tabuta girerek değiştirebilirsin cinsiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ha ondan o zaman ahaha. bune işe yarıyor diye girdim. bi bok olmayınca dedim herhalde ilerde bişi olacak. armordan anlaşılmıyor tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 eğer stat değişirsen cinsiyet değişiyor tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Bu arada npcleri doğradım diye sinner oldum invade yiyiorum maviler tarafından, heh pk olabilme olayı güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 darksteel katana çıktı, biraz bakındım forumlara ama insanlar ds2 deki kadar memnun değil, var mı dex build giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 blacksteeldir abi o, espirisi onun elemental damagelarda bile tam scale olması valla pvede biraz sönük kalabilir thurst silahlara göre ama pvpde çok acaip vuranlar gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 black evet :) o zaman claymore devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 eğer dex ve str gidiosan, ilerde bi katana gelicek rare zaten ama gelicek yani çok aramadan, onu upgrade edersin 10a, çok über vurmuo ama bir iki özelliği var epey tatlı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 2xblacksteel katana dualwield baya ovulen bir combo. Ben swordsman takilirken istiyodum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 str end gidiyorum ben, tank gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Executioner armor iki oyundada tipini en beyendiğim set oldu, özellikleride çok kötü değil, tabi daha net setler var ama bildiğin barbar gibi geziyorum ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 oyun çok kötü ya hakkaten ne kötü insanlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 gerçi beşiktaşlıymış oynayanlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar