Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 aldım 2 tane ultra great sword power stancede heavy atakı bi gömüyom oyunun code'undan siliniyo artık moblar bonfire a gitsen bile resetlenmiyo afsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ahahha sanırım belli bir bonfireda çok fazla öldüğün zaman bazı moblar resetlenmiyor. Şu Ruin-sentinels'de ne öldüm be, bayağa zorlandım geçene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 bi item çıktı bonfire etrafındaki mobları güçlendiriyomuş, amaci neki niye güçlendiriyim mobları ne gereği vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Son 10-15 sayfaya goz atsanız bu konuda her seyı cozceksınız aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Jaegerjaquez said: bi item çıktı bonfire etrafındaki mobları güçlendiriyomuş, amaci neki niye güçlendiriyim mobları ne gereği vardı ? respawn oluyor boss ve moblar (moblar bi yerden sonra spawn olmuyor) , bazı chestler itemler tekrar çıkabiliyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 spo Ancient dragon abiyi kestiniz mi yoksa konuşup bıraktınız mı çok pis dalasım var ama çok fena wipefest olabilir bonfire çok uzak oldugu için hevesim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kralı öldürmek için giant soullara ihtiyacın var (inventory deki giant soul başına zayıflıyor boss ) ve giant soullardan birisi o ejderhadan geliyor ama kral opsiyonel tamamen , istiyorsan yüzüğü kaledeki kapıyı açmak için kullanıp son boss a geçebilirsin direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 spoiler kralı kesicem zaten illa 5 giant soula gerek yok 3-4 tane yetiyor biraz uzun sürüyor sadece combat ama dragon kombatı oyunun en kral kombatıymış ve bonfire ebesinde ve spawnları temizlemek çok uzun sürüyor, neyse onu şimdilik ng plusa geçmeden yapılcaklar listesine aldım şimdi kralı kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kolay gelsin ben kesemeyip pes etmiştim sorcererımla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 abi ben 1 soulla denedim zaten hızlı silahla ölmeden kesilioda 2 saat filan sürme durumu vardı 18 vurdugum için, melee ile kolay o boss range ile zor biraz bide sorcla tek yiosundur hata affetmiodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 kuştan white ring geldi takınca white phantom gibi gözüküyor karakter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 reampage said: spo Ancient dragon abiyi kestiniz mi yoksa konuşup bıraktınız mı çok pis dalasım var ama çok fena wipefest olabilir bonfire çok uzak oldugu için hevesim kaçtı kesmeye çalışıyorum ben. kuyruk taktiği denedim ama yutup'da baktım ordaki adam da çok zor kuyruktna kesmek diyordu. vurup uzağa kaçarak yapıcam. bi 25 defa denedim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 king yüzde 20 de öldüm anskm 3 kere salladı kılıcı ya festus çekicek an yaratamadım yüzde 20ye getirmem 3-4 dk sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 dragon'dan sonra king son boss mu ya bitiyor mu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 yok king ve dragon optional. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 yarın sabah ayık kafayla kahve içip keserim bunu, ellerim terliyor uzun combat sonlara doğru abuk subuk hareketler yapıo boss bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 optional falan anlamam kesmeden rahat edemem. bi de bu memories geyiği var onları da yapayım en son. sonra npcleri keser ng plus geçeriz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ikiside güzel combatlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 oh kestim vendricki ama nasıl atıo kalbim ne zevkli kombat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 pc de greatsword warrior olarak açtım karakteri sorcererdan çok daha rahat valla , bende demin kestim vendricki vendrickin soulu ve zırh setini almayı unutma shrine of amana dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bende Hex builde karsi bir hareketlenme oldu dunden beri. Soul vessela bastim basicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 last giant ile münakaşaya girdim aldım ruhunu majele mi neydi emerald heart hatunun olduğu köye gittim köydeki herkes ölmüş yahu. bildiğim herkes ölmüş. pc de oynuyorum da. napıcam ben şimdi? en baştan mı başlıyım yani? delireceğim ya. smith ölmüş o armor satan kıpiyöz ölmüş? canlı kimse yok? bunları kaldıramıyorum di mi ben geri? kim öldürmüş anlamadım ya. araştırdım emerald hearth öldüyse yeniden bşala diyor bu mudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 nasıl öldürdün onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Darqainu said: Bende Hex builde karsi bir hareketlenme oldu dunden beri. Soul vessela bastim basicam. pilgrim covenantı var bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar