Mehanix Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 özellikle başlarda soulun birikince ulan ölmeden su bonefire ı bulsam stresi paha biçilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bence ds1 den çok daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Birazda oynayanla alakalı abi, hani gidip zeballah gibi bossu kesip düz yolda yürürken uçurumdan düşebilirsin oyunun zorluğu dikkatsizlikleri affetmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Yani subjecktif tabi kolaylik zorluk durumu. Belki de ben dark souls 1'i bitirmis, new game plus'larda koparken ikinci oyunun cikmasi ve direk ona atlamamla elim sicak basladim. Ayrica yapimcilarin kafa yapilarini da bildigim icin nerde basima ne gelebileceginin daha farkindaydim ondan bana kolay geldi nispeten. Ama tabi daha Lost Sinner'dan sonrasina da gitmedim etrafi iyice kurcalamadan ilerlemeyeyim diyerek. Yine de topu topu 50 kere olmus olmam bana az geldi bu surecte.(soul level 85) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ilk souls oyunu das2 olana sormak lazım zorluğu biz rokfor olduk artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ha ama şu açıdan bence kolaylıkları var ds1den, koşarken soulları geri alabilmek, eskiden ufak bir delay olurdu o delayde bosslarda filan ölümcüldü. onun dışında upgrade olayları biraz daha kolaya bağlamış bence tek emberla bitirmişler. ( burası iyi mi kötü mü bilemedim ) full warp biraz kolaylaştırmış gibi ama bence bir bakımada oyunun eğlenceli yapmış. Birde hardcorecular için covenant koymuşlar aslında onada bakılabilir. Birde stat değiştirme olayı kolaylaştıran ama gerekli bir olay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bence dengelemişler, zorluklar da var kolaylıklar da. Misal boss kesmeden istediğin bf'ye teleport olabiliyorsun. Hatırlayın bunun için DS'de boss kesmemiz gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 claymore baby, şidm ds günlerime dönebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Smelter Demon'un zırhı çok şekil ya. Havel setle kapışacak kadar yüksek defansı ve poise değeri var. Görünüşü cabası. Tank takılan arkadaşlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 merdivenlerden kayamıyor muyuz? gamepad ile neden zıplayamıyorum? ben bu repair işlemini nereden yapıcam? cevaplarsanız çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 merdivenlerde kaymak aşağı + sprint gamepad ile zıplamak için sprint yaparken sol thumbstick'e bas (ps3'te L3) repair olayını majula'daki blacksmith yapıyor (gereken anahtarı forest of forgotten giants'ta ikinci bonfire'daki vendor satıyordu yamulmuyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bu arada kırılmayan item bonfirea oturdun mu repair oluyomuş, kırılınca demirci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 56 saat gameplayim var. çok öldüm tabi ama en çok dayağı şuan dragon shrine'de yedim. great axelı eleman durmadan vuruyor acımıyor ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 50$ a değermi bu şimdi? Gidip dnr falan bir bakayım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Valla her kuruşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 dnr da 60tl la ne 50 dolar vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya bu power stance falan yada target lock olmuyo mu pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Pcde oynamadim ama power stance icin statlarinin tuttugundan emin misin? Required dex ve str'nin %50 fazlasina sahip olmali karakterin, sonra zaten ucgene basili tutuyorsun eger karakterinin sol eli havaya kalkiyorsa olay tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 1 dex yetmiyomus ondan olmamıs :D target locku da buldum eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 lock falan var da, zıplayıp vurmayı, kalkanı omuzlamayı yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 abi kalkanın bile duel weild olanı var sdf ve cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Power stance neymiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 zılayıp vurma falan kalkanı kırma tekmeleme olmuyo mousla buglı mousda delay var deli gibi kaç kere öldüm amk delayı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 tekme yok zaten artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ben ds4 ile oynuyorum zaten, yine de olmuyor olabilir. ds3 deki tuş kombinleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar