Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

Tükendim örümcekte ya yemin ederim, iron keepten sonra oyun beni yok etmeye başladı yakında hollow olucam. Milletin faceroll kestiği bossmuş bide nası kesiyorlarsa.

ömürcek kolay yol

bosstan önceki ağlı odada en alt seviyedeki NPC phantomu summon et. phantom bir surata çalışırken sen diğer surata çalış. gg no rmk

Sosyal ağlarda paylaş

Kestim ya dün gece, daha doğrusu adam summonladım 2 kişi somunladım biri zart diye yattı öteki reis two hand giant club ile azına vura vura dövdü, örümceği bende güzel vurdum öle halletim.

Rat autohrity bossunu çok güzel kestim ama dün ben bile hayret ettim kestikten sonra yüzde 10da süpriz var bossun solemiyim kendiniz görün sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Bu arada şimdi bonfireların intensity mi ne işte astethics ile yakma olayını ng plus öncesi yapmak lazım değil mi ?, sonuçta ng plus geçince bonfire astethics yakarsak ng++ mi olur.

şu ne işe yarıyor denemedim ben. acaba bonfire çevresinde farmladığın ve spawn olmayan mobları mı çıkarıyor tkerar
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkartıyor ama new game plus ayarında çıkarıyor yani burda ng plus başlamadan ilk oyunda direk gazlasak mı yoksa artık bole new gameleri tükettiğimiz zaman über zorluk seviyelerine ulaşmak için mi saklasak.

ayrıca bonfire astehetics yada ng plus yada ng plus plus ile alınabilen setler var ama bu zımbırtıdan çok yok hangi bonfireları upgrade etmeli.

Bu arada ng plusta sanırım sadece mob gücleri artmıyor yeni moblarda ekleniyor çeşitli yerlere
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Çıkartıyor ama new game plus ayarında çıkarıyor yani burda ng plus başlamadan ilk oyunda direk gazlasak mı yoksa artık bole new gameleri tükettiğimiz zaman über zorluk seviyelerine ulaşmak için mi saklasak.

ayrıca bonfire astehetics yada ng plus yada ng plus plus ile alınabilen setler var ama bu zımbırtıdan çok yok hangi bonfireları upgrade etmeli.

Bu arada ng plusta sanırım sadece mob gücleri artmıyor yeni moblarda ekleniyor çeşitli yerlere

NG+'da bir takım bosslarda yeni özellikler kazanıyor. Özellikle Sinner'e dikkat et :)
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

artık %50/%25 de hareket kabiliyeti sınırlanmıyor mu? Bir fark göremedim, knight oynuyorum

Stamina restore rate'in dusuyormus, bir de galiba kosma ve vurma hizin da dusuyormus ama bu ikisinden emin degilim

Usenmedim googleladim:

The equipment load system has changed a bit since DS1. Equip load effects roll speed (above or below 70% for fast/fat rolling), roll distance, stamina recovery rate, and walk speed (over 100% equip load, up to 120%).
Sosyal ağlarda paylaş

O sanırım şöyle olmuş yeni mekanik, yüzde 25 50 ve 75 olarak 3 kademeli, 75e kadar roll speed düşmüyor ama 50 ve 25de stamine regen düşüyor.

Ama şöyle bir şey var dodgelasan bile bazı moveları dodgelayabilmek için agility gerekli yani roll speed yüksek olsa bile dodgelayamamak mümkün pvp için tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Tükendim örümcekte ya yemin ederim, iron keepten sonra oyun beni yok etmeye başladı yakında hollow olucam. Milletin faceroll kestiği bossmuş bide nası kesiyorlarsa.

yanına sokularsan çaresiz kalıo acele etme bekle hareketini yapsın sonra yuzune 2 vur yine yanına sokul...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...