Osirix Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 reampage said: Tükendim örümcekte ya yemin ederim, iron keepten sonra oyun beni yok etmeye başladı yakında hollow olucam. Milletin faceroll kestiği bossmuş bide nası kesiyorlarsa. ömürcek kolay yol bosstan önceki ağlı odada en alt seviyedeki NPC phantomu summon et. phantom bir surata çalışırken sen diğer surata çalış. gg no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kestim ya dün gece, daha doğrusu adam summonladım 2 kişi somunladım biri zart diye yattı öteki reis two hand giant club ile azına vura vura dövdü, örümceği bende güzel vurdum öle halletim. Rat autohrity bossunu çok güzel kestim ama dün ben bile hayret ettim kestikten sonra yüzde 10da süpriz var bossun solemiyim kendiniz görün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bu arada şimdi bonfireların intensity mi ne işte astethics ile yakma olayını ng plus öncesi yapmak lazım değil mi ?, sonuçta ng plus geçince bonfire astethics yakarsak ng++ mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Örümcek boss spo Akrep adama geri dönüp ring of whisper ile onla konuşursanız allah tier yüzük veriyor size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 reampage said: Bu arada şimdi bonfireların intensity mi ne işte astethics ile yakma olayını ng plus öncesi yapmak lazım değil mi ?, sonuçta ng plus geçince bonfire astethics yakarsak ng++ mi olur. şu ne işe yarıyor denemedim ben. acaba bonfire çevresinde farmladığın ve spawn olmayan mobları mı çıkarıyor tkerar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Çıkartıyor ama new game plus ayarında çıkarıyor yani burda ng plus başlamadan ilk oyunda direk gazlasak mı yoksa artık bole new gameleri tükettiğimiz zaman über zorluk seviyelerine ulaşmak için mi saklasak. ayrıca bonfire astehetics yada ng plus yada ng plus plus ile alınabilen setler var ama bu zımbırtıdan çok yok hangi bonfireları upgrade etmeli. Bu arada ng plusta sanırım sadece mob gücleri artmıyor yeni moblarda ekleniyor çeşitli yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 reampage said: Çıkartıyor ama new game plus ayarında çıkarıyor yani burda ng plus başlamadan ilk oyunda direk gazlasak mı yoksa artık bole new gameleri tükettiğimiz zaman über zorluk seviyelerine ulaşmak için mi saklasak. ayrıca bonfire astehetics yada ng plus yada ng plus plus ile alınabilen setler var ama bu zımbırtıdan çok yok hangi bonfireları upgrade etmeli. Bu arada ng plusta sanırım sadece mob gücleri artmıyor yeni moblarda ekleniyor çeşitli yerlere NG+'da bir takım bosslarda yeni özellikler kazanıyor. Özellikle Sinner'e dikkat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Beyler araya giriyorum ama PC muhabbeti yapılmıyor mu? Meta'da çok eleştiri var, sizler ne düşünüyorsunuz nereden öğreneceğiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ben pc de oynuyorum, gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 şu oyunu oynarken yaşadığım ulan kesin bir sürü şey atladık bir sürü illusory wall kaçırdık paranoyası çok kötü y sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 artık %50/%25 de hareket kabiliyeti sınırlanmıyor mu? Bir fark göremedim, knight oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ya ben de pc de oynuyorum gideri var da abi o tuşların ismini bi değiştirseydiniz bir zahmet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kontrollerı neden asla adam gıbı portlıyamıylar anlamııyorum... sacma bı targett lock sıstemı durmadan kafasına gore yavaslayıp hızlanan mouse hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 dreagloth said: artık %50/%25 de hareket kabiliyeti sınırlanmıyor mu? Bir fark göremedim, knight oynuyorum Stamina restore rate'in dusuyormus, bir de galiba kosma ve vurma hizin da dusuyormus ama bu ikisinden emin degilim Usenmedim googleladim: The equipment load system has changed a bit since DS1. Equip load effects roll speed (above or below 70% for fast/fat rolling), roll distance, stamina recovery rate, and walk speed (over 100% equip load, up to 120%). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 O sanırım şöyle olmuş yeni mekanik, yüzde 25 50 ve 75 olarak 3 kademeli, 75e kadar roll speed düşmüyor ama 50 ve 25de stamine regen düşüyor. Ama şöyle bir şey var dodgelasan bile bazı moveları dodgelayabilmek için agility gerekli yani roll speed yüksek olsa bile dodgelayamamak mümkün pvp için tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 +10 stoneshield ve rebels shield yapınca ölümsüz oldum ya. magica karşı rebel diğerlerine stone. en baba boss vurdumu kalkanımdan geri sekiyor dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Red said: şu oyunu oynarken yaşadığım ulan kesin bir sürü şey atladık bir sürü illusory wall kaçırdık paranoyası çok kötü y sdf Aynen. Bu arada gedosato grafik modunu deneyen var mı PC'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 reampage said: Tükendim örümcekte ya yemin ederim, iron keepten sonra oyun beni yok etmeye başladı yakında hollow olucam. Milletin faceroll kestiği bossmuş bide nası kesiyorlarsa. yanına sokularsan çaresiz kalıo acele etme bekle hareketini yapsın sonra yuzune 2 vur yine yanına sokul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 adamlar 5 dakka önce kestiğim boss'u 10 metre ilerde mob olarak koymuşlar ya sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Spell Quartz Ring sizde çalışıyor mu ya ? Yanlış yere bakıyormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 aral sağolsun bu akşam oynayabildim oyunu. tırsa tırsa ilerliyorum ve deli gibi tokatlanıyorum. çok sevdim sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 gece gece lame paylaşımlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Sanki oyun ds1'den daha zor yada daha fazla sayıda boss mu var bilmiyorum. Bayağa zorlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Başlarda zor geliyor klasik, sonra açılıyorsun. Açılıyosun dediğim, ölüm sayın sabit kalıyor ama bir güven geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Cogunluk ds1'den daha kolay oldugu kanisinda, hatta ilk kez zor diyen gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar