Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 sisli mekanı es geçtim iron keep'teyim sdfds yalnız aynı anda 2 phantom yemek ne kadar saçma lan. adamlar iki kişi geldi. faking cüce covenantı. bu arada kaç defa öldüğümüz oyun bitince mi görüyorduk. rahat 500 kere ölmüşümdür ya. inanılmaz şeyler yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 yarin birlikte patlayalim Red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Red said: sisli mekanı es geçtim iron keep'teyim sdfds yalnız aynı anda 2 phantom yemek ne kadar saçma lan. adamlar iki kişi geldi. faking cüce covenantı. bu arada kaç defa öldüğümüz oyun bitince mi görüyorduk. rahat 500 kere ölmüşümdür ya. inanılmaz şeyler yaşıyorum. oyun basinda kestigin adamin yaninda tas var.. global olarak toplam ne kadar olum oldugunu yaziyor.. offline'ken tiklarsan kendi olum sayini gorursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ya su brotherhood of blood covenant ını çözemedim giriyorum arenaya 50 den fazla mac kazanmısımdır ama rank atlamadım.. yere red eye orb koymalarıumda cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 blood covenantın yüzüğünü takman gerekiyor olabilir sayılması için killerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Boneslark said: blood covenantın yüzüğünü takman gerekiyor olabilir sayılması için killerin wikide grk yok diye yazıo bilemedim bende dusundum ama orda oyle yazınca takmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 düzeltmiş olabilirler patchlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://www.pcgamer.com/2014/04/17/dark-souls-2-pc-port-mod-god-durantes-verdict/ http://dl.pcgamer.com/darksouls2/godrays.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 şu oyunu ps4 de oynayaydık iyid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Ps4 alma sebebim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 pc ile oynayın abi ben dayanamadım sipariş verdim black edition ama pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 reampage said: pc ile oynayın abi ben dayanamadım sipariÅŸ verdim black edition ama piÅŸmanım Sen de telefonda ayri forumda ayri konusuyosun hacit, birak pismanim ayaklarini simdi :) pixel pixel de olsa oynanir bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 oyun elime geçene kadar ki süreyi pişman olarak geçirmek istiyorum abi sonra düzelirim :D, bu arada forumun içine sıcıon haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Steam pre-load başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Salı saat 21 gibi bir oturdum dün tatildi 20 saat gameplay oldu level 52 oldum 4 boss kestim. totalde 10 kere ölmüşümdür. Deprived açtım birde İlk oyundan zor değil ama ilk oyundan zevkli gibi biraz. pursuerda adam summonladım lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Gangren said: Steam pre-load başlamış. niye başlamamış hala diye küfür etmeye gelmiştim, tekrar bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 +10 dark greatsword +10 dark rebels shield ile akıyorum yea yalnız geçen bi pvp yapim dedim. adam kalkan falan dinlemeden 3 kere vurdu öldüm sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Richards Rapier buldum dex rolleyesim geldi ne tatlı olmuş heavy attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 var mı ucuzundan cd key satan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Pc yine barzo port. Şu gamepad butonlarının ismini değiştirmeye bile tenezzül etmiyorlar ya, direkt soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 mouse support yine yok mu? yani mouse aim yine yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Red said: +10 dark greatsword +10 dark rebels shield ile akıyorum yea yalnız geçen bi pvp yapim dedim. adam kalkan falan dinlemeden 3 kere vurdu öldüm sdfds Rebels shield iyi bir kalkan. Çoğu hasar türüne karşı muazzam koruma sağlıyor. Ama saf fiziksel hasarlara karşı en fazla %75 koruma sağladığını biliyorsun dimi. Fiziksel hasarı yüksek olan oyunculara karşı o kalkanla pek bir şansın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 13,5 kilo kalkan maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 optimizasyon harika olmuş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 D&R ön-sipariş tarihini ayın 29'una çekmiş :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar