Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sisli mekanı es geçtim iron keep'teyim sdfds

yalnız aynı anda 2 phantom yemek ne kadar saçma lan. adamlar iki kişi geldi. faking cüce covenantı.

bu arada kaç defa öldüğümüz oyun bitince mi görüyorduk. rahat 500 kere ölmüşümdür ya. inanılmaz şeyler yaşıyorum.
Mesaj tarihi:
Red said:
sisli mekanı es geçtim iron keep'teyim sdfds

yalnız aynı anda 2 phantom yemek ne kadar saçma lan. adamlar iki kişi geldi. faking cüce covenantı.

bu arada kaç defa öldüğümüz oyun bitince mi görüyorduk. rahat 500 kere ölmüşümdür ya. inanılmaz şeyler yaşıyorum.

oyun basinda kestigin adamin yaninda tas var.. global olarak toplam ne kadar olum oldugunu yaziyor.. offline'ken tiklarsan kendi olum sayini gorursun..
Mesaj tarihi:
ya su brotherhood of blood covenant ını çözemedim
giriyorum arenaya 50 den fazla mac kazanmısımdır ama rank atlamadım.. yere red eye orb koymalarıumda cabası
Mesaj tarihi:
Boneslark said:

blood covenantın yüzüğünü takman gerekiyor olabilir sayılması için killerin

wikide grk yok diye yazıo bilemedim bende dusundum ama orda oyle yazınca takmadım
Mesaj tarihi:
reampage said:

pc ile oynayın abi ben dayanamadım sipariş verdim black edition ama pişmanım

Sen de telefonda ayri forumda ayri konusuyosun hacit, birak pismanim ayaklarini simdi :) pixel pixel de olsa oynanir bu oyun.
Mesaj tarihi:
Salı saat 21 gibi bir oturdum dün tatildi 20 saat gameplay oldu level 52 oldum 4 boss kestim. totalde 10 kere ölmüşümdür. Deprived açtım birde İlk oyundan zor değil ama ilk oyundan zevkli gibi biraz.

pursuerda adam summonladım lan sdf
Mesaj tarihi:
+10 dark greatsword +10 dark rebels shield ile akıyorum yea

yalnız geçen bi pvp yapim dedim. adam kalkan falan dinlemeden 3 kere vurdu öldüm sdfds
Mesaj tarihi:
Red said:

+10 dark greatsword +10 dark rebels shield ile akıyorum yea

yalnız geçen bi pvp yapim dedim. adam kalkan falan dinlemeden 3 kere vurdu öldüm sdfds

Rebels shield iyi bir kalkan. Çoğu hasar türüne karşı muazzam koruma sağlıyor. Ama saf fiziksel hasarlara karşı en fazla %75 koruma sağladığını biliyorsun dimi. Fiziksel hasarı yüksek olan oyunculara karşı o kalkanla pek bir şansın yok.
  • Yeni Oluştur...