Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls 2

knox

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

Noob icin baslanabilecek class hangisi seri icin..

1500 saat !!!

Knight'ı öneririm.

@Jaster

Oyuna bir estus flask ile başlıyorsun ve uzun bir süre böyle devam ediyorsun. Oyunun sonlarına yaklaştım. 5 yapabildim sayısını. Lifegem'ler bi' yere kadar idare ediyor. Yeni Estus Flask olayı bence oyunu zorlaştıran etmenler içinde oldukça yüksek bir paya sahip.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kinght nasıl nub işi. oyunun asıl zorluğu nayt oynamak. heavy armorla yavaş taklalar falan.

millet sorcerer ile düşmanla temasa girmeden oyun bitiriyor. en kolayı o.

Öyle bosslar varki sorcerer falan hikaye. Ben ilk oynayan için en son sorcerer öneririm. Bosslar çok agresif sorcerer'lara direkt one shot çakma potansiyelleri yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun müthiş olmuş tek kelimeyle. Şu ana kadarda fps düşüşü (bkz blightown,bkz valley of defilement) yaşamadım. Oyunun 2.yarısı ilk yarısında kat be kat daha zor. Level 90 oldum. Boss savaşları/tasarımları oldukça güzel. Bence oyunun eksisi çok kolay "kayboluyorsunuz." Bir sonraki adımınızı/nereye gideceğinizi belirlemek zor.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

black armor weapon pack, o pre order bonusu tum platformlarda ayni. o silahlar oyunun her versiyonunda mevcut, bonusun espirisi sadece erkenden vericek normalde belki 2-3 saatlik bir gameplay le alabilcegin silahi.

facebook sayfaslarinda var aciklamasi gir bak.

verdim pre order'i amazon'dan. itemlar cikmazsa ahirette bile pesini birakmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...