dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 noob = caster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Thanks mate 8 yasinda cocuk bitirmis zor degil??!! Velet oyun dahisiymis meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Kanuni said: Noob icin baslanabilecek class hangisi seri icin.. 1500 saat !!! Knight'ı öneririm. @Jaster Oyuna bir estus flask ile başlıyorsun ve uzun bir süre böyle devam ediyorsun. Oyunun sonlarına yaklaştım. 5 yapabildim sayısını. Lifegem'ler bi' yere kadar idare ediyor. Yeni Estus Flask olayı bence oyunu zorlaştıran etmenler içinde oldukça yüksek bir paya sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 oyuna yeni başlayan zorlanan için friar bob video guide ları tavsiye ederim bastan sona var rehber hazırlamış çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 kinght nasıl nub işi. oyunun asıl zorluğu nayt oynamak. heavy armorla yavaş taklalar falan. millet sorcerer ile düşmanla temasa girmeden oyun bitiriyor. en kolayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Red said: kinght nasıl nub işi. oyunun asıl zorluğu nayt oynamak. heavy armorla yavaş taklalar falan. millet sorcerer ile düşmanla temasa girmeden oyun bitiriyor. en kolayı o. Öyle bosslar varki sorcerer falan hikaye. Ben ilk oynayan için en son sorcerer öneririm. Bosslar çok agresif sorcerer'lara direkt one shot çakma potansiyelleri yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bosslarin her classa tek atma sansi var. DS'da caster cok guclu ve hic zevkli degil oyunu kiriyor kisaca. delikanli gibi melee karakter acip oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 off ya konsolcular sevinsin diye illa geç çıkartcaklar pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 DS konsolda oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Oyun müthiş olmuş tek kelimeyle. Şu ana kadarda fps düşüşü (bkz blightown,bkz valley of defilement) yaşamadım. Oyunun 2.yarısı ilk yarısında kat be kat daha zor. Level 90 oldum. Boss savaşları/tasarımları oldukça güzel. Bence oyunun eksisi çok kolay "kayboluyorsunuz." Bir sonraki adımınızı/nereye gideceğinizi belirlemek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Engelleyemiyorum kendimi walktru izliyorum kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Nasıl oynuyorsunuz. Çıktımi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ilacli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Önden piyonları gönderelim. Checkmate PC'de çıkınca yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 dreagloth said: Engelleyemiyorum kendimi walktru izliyorum kahretsin bosslarin taktiklerini, oyundaki tuzaklari falan ogren sonra bitirdim diye ovunursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Keşke ds de bir şeyi bilince yapabiliyor da olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 o kotuymus ya sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sizin gibi delikanlıları sahada görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 knox said: black armor weapon pack, o pre order bonusu tum platformlarda ayni. o silahlar oyunun her versiyonunda mevcut, bonusun espirisi sadece erkenden vericek normalde belki 2-3 saatlik bir gameplay le alabilcegin silahi. facebook sayfaslarinda var aciklamasi gir bak. verdim pre order'i amazon'dan. itemlar cikmazsa ahirette bile pesini birakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 psn'den black armor versiyonu alınıyor mu ortak ? yok mu lan orta kgiren sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hard copy alican moruk. kutuyu acip kokliycan. ele gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ya öyle de şimdi bi ps3 oyununa o kadar para veresim gelmiyor ps4 çıkmışken sdfs ucuza gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 kaça geliyor psnden alınca ortak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Çıkan 3 oyun arasında açık ara en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 amma hype yaptin ha. cikinca da alip oynarsin umarim gfdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar