cantug Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ya anlamıyorum güzel dizi oluyor, neyi beğensek adamlar iptal ediyor Yeni ve yakın tarih iptal olan ve benim yeni duyup bu konuyu açmamı iteleyen 2 tv show ; 666 park avenue LAST RESORT Nedir bu "CANCEL" hevesi kim iptal ediyor bu showları gidip protesto filan edelim başlayacam ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Hah eklemeden de edemiyeceğim Last Resort IMDB de oy sayısı ve puana bakınca hakkaten NOLUYOR dedirtiyor... http://www.imdb.com/title/tt2172103/ Zevkimin içine ediyorlar gerçekten çok sinirlendim ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 sana mı soracaklardı bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 666 park avenue 6. bolumden sonra hatta 5 boka sarmıstı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 foxla tanismadin sanirim henuz :( firefly gibi bir diziyi iptal ettiler. daha igrenc bir kanal yok dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Fox ta öyle de ABC her çıkan güzel diziyi iptal ediyor abi Sürüyle var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Çünkü reyting beklentisi kanaldan kanala göre değişiyor. Mesela Supernatural. 2-3 milyon kişi ziliyor her bölümü anca ama 8 sezondur gidiyor çünkü yayınlandığı kanal the CW'nin reyting beklentisi bu zaten. Yada mesela HBO, Starz, Showtime, AMC gibi cable kanallları 4-5 milyon kişi izlese Game of Thrones, Boardwalk Empire, Breaking Bad gibi çok efsane diziler bu kadar izleniyor işte. Walking Dead rekor kırmıştı yeni 15 milyon kişi izlemiş sezon finalini diye. Birde ABC, NBC, FOX gibi normal network kanalları var işte. ABC'nin Castle'ını her hafta 15 milyon kişi izliyor en az. House da öyleydi. Bu kanalları herkes seyredebildiği için kriterleride çok daha yüksek. O yüzden az izlenen dizelere şans vermek yerine direk iptal edip yeni şeyler aramayı tercih ediyorlar. Bunda bir istisna Fringe ve Chuck. İkiside her sezon iptal oldu olucak, reytingler az diye diye 5 sezon oynadılar işte. Birde hangi gün yayınlandığı da önemli işte. Last Resort'un yayınlandığı saatte başka bir kanal Big Bang Theory ve Two and a Half Men yayınlıyordu. Millet komedi dizisi ararken Last Resort tutmamış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 HBO yu herkes izleyemiyo paralı kanal bizim Digitürk hesabı. O yüzden dizileri çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Walking Dead rekor kırmıştı yeni 15 milyon kişi oha!!!! yuh 15m insan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 gelir>harcama devam eder, harcama>gelir iptal. bu kadar basit yani mantiklida. oyle 3-5 hype alani degil genele yayilani seciyorlar ve haklilar da. arada bazi anlasmazliklar oluyor onlar bazen can sikici ama cok nadir 1-2.. cilgin paralara cikiyor diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 yukarıya gitmeden önce şu mesajını gördüm....ve walking dead iptal olmuş sandım!çok korktum.yapma böyle şeyler. dasaaa said: Walking Dead rekor kırmıştı yeni 15 milyon kişi oha!!!! yuh 15m insan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 internetten indirip izleyenleri dahil etseler reytinglere halbuki 5 katı çıkıcak rakamlar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 @zeper: walking dead'i o kadar adamın izlemesi çok garip geldi ya sadece! iğrenç sıkıcı bi kadın vardı, prison break'te de oynayan, o öldü mü ki bu kadar izleyici geldi? yavaş sahnelerinde ileri ileri ileri ileri tuşu olmasa walking dead'i izleyemem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dasaaa said: Walking Dead rekor kırmıştı yeni 15 milyon kişi oha!!!! yuh 15m insan lol amerikalılar obez olduğu için 120+kg adamları çift saymışalrdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bu sezonu guzel WD nin dasaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 İkisine de katılıyorum. 666 çıktığından beri genel olarak kötü eleştiriler alıyor zaten, ben de eleştirilerini okuyup bakmamıştım. Last Resort güzel ama uzatılacak bir şey değil, konu bir sezonluk; full season olmalıydı ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 666 izliyorum ben, sacma sapan bir sey. oyle bir sey yoksa aciyorum izliyorum iste, ama tv de olsa hic bir zaman izlemem baska dizi varsa bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 last resortun bi 3-4 bölümü daha var, ocak sonunda biticek yani, 13 bölüm olcaktı galiba toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 her dizi 20 sezon olmak zorunda değilki, hatta 1 sezonda bitirmeleri daha güzel bence o ne öyle ya 8 9 yıl aynı olay. hani wire, oz, shield gibi bir şeyi yaparsın 6 7 yılda dandik dandik dizileri yıllarca oynatıyolar yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 666 park avenue dandik zaten izleyeni yoktur iptal edilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 az izlendigi icin cancel.demek ki kotu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 reklamlarına filan sağlam para harcayıp bence karşılığını almayınca iptale yöneldiler. Ama nebilim yani... ilgimi çeken dizilerin durdurulması sinir ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Kanuni said: bu sezonu guzel WD nin dasaa. western digital ın her sezonu güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 deget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 dasaaa said: @zeper: walking dead'i o kadar adamın izlemesi çok garip geldi ya sadece! iğrenç sıkıcı bi kadın vardı, prison break'te de oynayan, o öldü mü ki bu kadar izleyici geldi? yavaş sahnelerinde ileri ileri ileri ileri tuşu olmasa walking dead'i izleyemem sanırım. spo-walking dead oha bildin valla...çok temizkalplisin=)ama izliyorum demişsin bu spoilerla mahvettim galiba,ama sen sordun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar