Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABC'nin Dizi iptal etme zevki

cantug

Öne çıkan mesajlar

Ya anlamıyorum güzel dizi oluyor, neyi beğensek adamlar iptal ediyor

Yeni ve yakın tarih iptal olan ve benim yeni duyup bu konuyu açmamı iteleyen 2 tv show ;
666 park avenue
LAST RESORT

Nedir bu "CANCEL" hevesi kim iptal ediyor bu showları gidip protesto filan edelim başlayacam ha !
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü reyting beklentisi kanaldan kanala göre değişiyor.

Mesela Supernatural. 2-3 milyon kişi ziliyor her bölümü anca ama 8 sezondur gidiyor çünkü yayınlandığı kanal the CW'nin reyting beklentisi bu zaten.

Yada mesela HBO, Starz, Showtime, AMC gibi cable kanallları 4-5 milyon kişi izlese Game of Thrones, Boardwalk Empire, Breaking Bad gibi çok efsane diziler bu kadar izleniyor işte. Walking Dead rekor kırmıştı yeni 15 milyon kişi izlemiş sezon finalini diye.

Birde ABC, NBC, FOX gibi normal network kanalları var işte. ABC'nin Castle'ını her hafta 15 milyon kişi izliyor en az. House da öyleydi. Bu kanalları herkes seyredebildiği için kriterleride çok daha yüksek. O yüzden az izlenen dizelere şans vermek yerine direk iptal edip yeni şeyler aramayı tercih ediyorlar.

Bunda bir istisna Fringe ve Chuck. İkiside her sezon iptal oldu olucak, reytingler az diye diye 5 sezon oynadılar işte.

Birde hangi gün yayınlandığı da önemli işte. Last Resort'un yayınlandığı saatte başka bir kanal Big Bang Theory ve Two and a Half Men yayınlıyordu. Millet komedi dizisi ararken Last Resort tutmamış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İkisine de katılıyorum. 666 çıktığından beri genel olarak kötü eleştiriler alıyor zaten, ben de eleştirilerini okuyup bakmamıştım. Last Resort güzel ama uzatılacak bir şey değil, konu bir sezonluk; full season olmalıydı ama bence.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

@zeper: walking dead'i o kadar adamın izlemesi çok garip geldi ya sadece!

iğrenç sıkıcı bi kadın vardı, prison break'te de oynayan, o öldü mü ki bu kadar izleyici geldi?
yavaş sahnelerinde ileri ileri ileri ileri tuşu olmasa walking dead'i izleyemem sanırım.

spo-walking dead

oha bildin valla...çok temizkalplisin=)ama izliyorum demişsin bu spoilerla mahvettim galiba,ama sen sordun=)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...