Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proleague başlıyor.

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu akşam all kill formatın ilk maçı olacak. EG'den Stefano yok. Revival başlıyor. KT'den ise...

Ya kısacası Flash vs EGTL işte. Flash 3-5 adamın kafasına falan vurur diye bekliyorum ne yalan söyleyeyim.
Mesaj tarihi:
Hakkatten bozuk bu adam ya.

Hani o kadar diyodunuz ya. BW proları gelsinler öttürcekler falan. Yok hacı. Belli bir kaç tanesi hariç öttüren möttüren yok. Bir de Flash gibi bozuk adamlar var. SC oynamaları yasaklanması gereken adamlar işte.

Oyunu bozuyolar hacı. Ayıp ya.
Mesaj tarihi:
vermillion said:

reampage said:

abi stephano ilk kez katıolmus no all kuralı varmış cocuk gl hf dedi uyarı aldı garibim sdflj

ahahah :D kaçırdım ya

hakemlerin türk polisi gibi "alın bunu alın!!!" edasıyla kendilerini kabinin içerisine atışlarını görmek paha biçilemez...

kaçıranlar için gelsin...

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=P8PcX4vrYjc?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Stephano said "GL, HF", which is against the rules of proleague. The ref paused the game and herO responded with "gl."

The English casters said that if herO didn't respond, Stephano might've gotten disqualified. I doubt it though. I feel like even though Kespa is strict, they'd coddle foreigners for their view numbers.
Mesaj tarihi:
nolmuş nolmuş?

abi ne zaman maçlar ya başlayınca falan buraya link koysanız süper olur hiç bulamıyorum ben kim ne zaman maç yapıcak nerde yayınlanıcak.

sevaptır.
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

Hacı yapman gerken şu:
Team Liquid'e giriyosun. Kendine bir hesap alıyorsun. Yerel saati ayarlıyosun. Her akşam siteye bi girip sağ taraftan Proleague maçlarının saatini kontrol ediyosun. Bu kadar...

Mesela 1 saat sonra KT vs T8 maçı var.
Mesaj tarihi:
ewy yaptım dediklerini. saati ayarlamadım ama bi saat sonra yazıyor bende de. izlemeyi nerden yapıyoruz 1 saat sonra link falan mı çıkıyo?

edit: tamam buldum sdfsdf
Mesaj tarihi:
Beleş izlenmiyor galiba değilmi?

Ben izliyordum düşük kalitede falan 1-2 hafta önceye kadar şimdi kore saatiyle 6 civarı pc başındayken baktım not broadcast live at the moment diyor.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...