Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fılmı Izledım Yoksa Gercekmıydı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bızım tam evın onunde duran bır arabaya gelen bır kartal kaydu araba 90 derece dondu valla adamın arabası kartal kople ıcerı goctu adam sokta ıdı sonra bı anda boyle bır ındı arabanın sagıbı kadın cıktı yok memur parası ıle aldım dıyerek bır vurmaya basladı adama sonra adam alın sunu basınmda falan fıye basladı sonra dayanamadı kadına bır daldı valla adamı 5 kısı zor zaptettı valla sımdı ayırdılar polıs beklıyorlar kadının araba megan sıfır almıs daha yenı plakası yok ustunde[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Mesaj tarihi:
ehu yazık[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Yazık cana gelmesin ama .!![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
ewt hiçbirşey anlaşılmıyor.lütfen post atarken düzgün yazalım ve noktalama işaretlerine dikakt edelim.14 yaşındaki tiki kızların sms leri gibi sesli harf kullanmama olayına girmeyelim.[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 14 Kasım 2004 12:04 tarihinde demiş ki:
miydi ayrı yazılır :)

film mi birleşik yazmış ayrıca..

said:
Sailor, 14 Kasım 2004 12:40 tarihinde demiş ki:
hiç noktalama işareti yok anlayamadım ben ne olmuş ne bitmiş.. hangi arabanın sahibi erkekti? kim kime daldı?

işte daha önce bahsettiğim "noktalama işaretleri ve dil bilgisi, insanların birbiriyle daha iyi anlaşabilmesini sağlar" olayı :)

neyse sana olayı kısaca (çok kısa!) anlatıyım:
Bir megane varmış yepyeni. llama'ların apartmanı önünde duruyormuş. Bir anda bir Kartal gelip bu megane'a çarpmış ve kartal komple göçmüş. Kartal'ın sahibi erkek, şok olmuş bir şekilde arabadan inmiş. O sırada megane'ın sahibi kadın da çıkmış ortaya. "ben bu arabayı memur parasıyla aldım felan" diyip adama vurmaya başlamış. Adam "alın bunu başımdan" demiş. Ama sinirlenip bu sefer kadına vurmaya başlamış. 5 kişi bu adamı zor zaptetmiş, ve polis beklemeye başlamışlar. Yeni megan daha sıfır kilometreymiş, plakası bile yokmuş.[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Kasım 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neyse butun olaylar bıttı sonuc :
bızım burda tam boyle L donus var atam tam vırasta bırı sollama yapıyor sonra bırı ıle burun buruna gelıyor o kartalla yanı sonra o kartal kendını kaldırıma kırıyor bu sollamay apan adam bunun arkasına vuruyor bu akrtal hakımıyerını kaybedım duraun arabanın bırıne koyuyor ve olay bu sekılde gelısıyor mnerak edenler ıcın ındım asaha herseyı ogrendım[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
Mesaj tarihi:
Noktalama isaretleri olmadan olmuyomus demek ki bone saolsun anladık durumu :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
ben annadım noktalama işareti olmadan
aşmışım ben
yeha[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Kasım 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaf bu noktalama işaretleriyle ilgili bir topic vardı, birisi "aramaya inanmak" diyip oraya link verse ya?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Mesaj tarihi:
noktalama ısaretlerının onemını sımdı anladım bak ama zor gelıyor yahu sımdı onları duzenlemek daha sonra acarım[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker
  • Yeni Oluştur...