Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 İşte, zaten ayrıcalık görmesinde haksız olduğunu söyledim. Ama hiçbir fiziksel rahatsızlık hissetmeden orada adamı engellemeye çalışmak da tahammülsüzlükten dolayı, başka bir açıklaması yok. Ha, kız ön sırada oturuyordur, duman geliyordur, söyler, o zaman tamamen doğal olur. Ama durum bu değilmiş. Rahatsızlıktan değil tahammülsüzlükten gelen bir tepki var ortada. Bunun bir adım sonrası işte fenerli gsli diye adam dövmeye, ya da bunlar rakip partiye oy verdi diye iktidara geldikten sonra belli bölgelerin ödeneklerini kesmeye varıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Myshkin said: Yanlış ve yasadışı bir şeyi uyarmak için ondan illa rahatsız mı olmak gerekiyor? Hayır. Ama ama bunun yolu yordamı bu değil. Orada söz alır, "yalnız sigara yaktınız ama yasak burada" der. Ondan sonra okan söndürür ya da söndürmez. Söndürmezse gerekirse yasaya tabi tutulur vb. Bu arada eğer dumanıyla vb.yle kimseyi rahatsız etmiyorsan yanlış diye bir şey yok. Ha, yasadışı kısmı doğru tabii. Zaten o yasadışı kısmının da temeli rahatsızlığa ve sağlığa dayanıyor. Ha, okanın orada hedef gösterip hakaret etmesi de kendi denyoluğu. Tencere-kapak hikayesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 kadın ayrı kafalarda olabilir de tahammulsüzlükle alakası yok durumun. orası arkadaşının evi değil veya başka bir yer değil. Orada sigara içilmesi yasaksa ve biri sigara yakıyorsa uyarmak her vatandaşın görevidir rahatsız olsun olmasın. geri kalan her şey boş laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mala bak lan. zaten uyuz oluyodum bunun programını arayanları aşağılamasına bu da üstüne tuz biber oldu. angut herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Hayatımda bu kadar mal konuşma da görmedim, sen insan saglıgına istedigin gibi işeyebileceksin, biri seni uyardıgında kibarca çirkef çirkfe faşist falan diyeceksin. Hayır kadın baya da sogukkanlı bir şekilde efendiliğini de korumus, hiç böyle CIK CIK CIK teyzesi gibi de gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hayır aslında güzel yerden girdi benim de poşede alerjim var o zaman kullanmayın amuagoem diye de çok kötü sıçıp batırıyor sonra banane sanane falan diye. yani o eşşek kadar salonda te en uçtaki adamın içtiği sigaranın diğer uçtaki adamı rahatsız etmesi hakikaten imkansız, lakin efendi gibi savunabilse şunu takdir edecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 okulumdan utandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 abi bir de ooo falan diye bağırıyorlar, üniversite dediğin şeyin mahalle arasında laf yarıştıranları izleyen kitleden daha kapsamlı olması gerekir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Türkiye'ye hoşgeldin abi. Rektör kalkıp sakala karışsa ertesi gün sakalını kestirecek öğrencilerin üniversitede olduğu bu ülkede çok büyük beklentilere sahip değil misin sence de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 adamın kafasının basmadığı nokta sigara yasak çünkü diğer insanların özgürlüklerini, insan haklarına aykırı olacak seviyede engelleyen sigara içerler yüzünden yasa getirmek zorunda kalınıldı. Ve kendisi de bunlardan önde gideni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 açıkcası senin ağzına kağıt sokup yakma özgürlüğün umrumda değil bana hastalığımdan ötürü işkence yapıyorsan. ayrıca sigaranın doğal olup sağlığına zararlı olmadığını ve tıbba karşı çıkmış birinin bir üniversitede saçmalamasına izin vermemek gerek. lan sanki haşhaş, borrachero sanki doğal değil, ağaçtan koparıp yiyince hayatın kayar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Okan kotuydu ama bu kadar dusebilecegi aklima gelmezdi. Sigara ile populerlik pesinde kosmak lise 1 de bitiyor normal surecte. Ama okan geriden geliyor biraz, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Chemical said: açıkcası senin ağzına kağıt sokup yakma özgürlüğün umrumda değil bana hastalığımdan ötürü işkence yapıyorsan. ayrıca sigaranın doğal olup sağlığına zararlı olmadığını ve tıbba karşı çıkmış birinin bir üniversitede saçmalamasına izin vermemek gerek. lan sanki haşhaş, borrachero sanki doğal değil, ağaçtan koparıp yiyince hayatın kayar lan. http://i.imgur.com/H1bUK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Okan ı normalde çok sempatik bulmamama rağmen , güzel konuşmuş burda. Gerçi kapalı alanda sigara içtiği için suçlu ama laf olsun diye sigara düşmanlığı yapanlara da gıcığım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Direk Okan virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 okan bayülgen tam bir koç erkegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ulan ne samimiyetsiz adam bunlar ya, ne numaralar, üçkağatlar. Şimdi iktidarın hedefine girmemek için siyasi konularda muhalif, anarşist, protest takılamıyan bu arkadaşın yegane aykırılığı sigara yasağını iplememek. Onu da o kadar bayağı şekilde yapıyor ki miğde bulandırıcı. Bu videoda söylememiş ama muhtemelen son argümanı da şu olur "para cezası neyse verip içerim" hah geleceği son nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 herif cezasını verip içiyor siz hala forumdan kudurun zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Pewpew said: okan bayülgen tam bir koç erkegi oha gerçekten de bir gün önce doğmuş benden burçların nasıl yalan olduğunu iyice anlamış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 neler izliyosunuz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 işgüzar insanlara uyuz oluyorum ya. tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bu ne abi bir de alkisliyorlar sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bunlar ortalıkta bunları demek için dolanır, aranır. tipe bak ya, çık dışarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bi de şey güzel, kızı çıkartmak için güvenlik görevlileri filan geliyor galiba, okan bayülgen'in yüce gönüllülüğü sayesinde atılmıyor sadece. çünkü o ünlü ya o, onun dediği olur. bir yasayı çiğniyor olmasının önemi yok. ama kız yasayı çiğneyen birine karşı çıktığı için dışarı atılacak insan konumuna düşebiliyor. bir insanın kanunun üzerinde sayılması için tek yapması gerekenin çirkefleşmek olduğu bir ülkede yaşıyoruz, hayatınıza sıçayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Abi bide sigara icenler ozgurlugum kisitlaniyo tribine girmiyo mu uyuz oluyorum ya. Sen keyfine sigara ic sonra bypass ameliyati parani ben odiim sigortamdan, onu napicaz. Zaten anlamiyorum niye sigara kaynaki hastaliklarin tedavi ucretini sigorta karsiliyor? Alkollu kaza yapinca kasko odeme yapiyo mu? Ayni hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar