Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizde yazın güzellerinden ... :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güldüm okuyunca . Sizlerde yazında şöyle havamızı bulalım . Millet din yorumu yapmaktan zekeriya beyazı geçti valla :lol:

Arabin biri türk kizina asik olmus, sonra turk arkadasina onunla evlenmek için ne yapmasi gerektigini sormus;

Türk arkadasi araba :

-"Öncelikle kendine entarinin altindan giymek için bir kilot diktir, sonrada kizi gidip ailesinden iste" demis, Arap kendine bes metrelik kumas almis, iki metresiyle kilot diktirmis, üç metresinide evde birakmis ve kizi istemeye gitmis.

Arabin heyecandan çisi gelmis ve tuvalete gitmis, kilodu tuvalette unutmus, disari çikip koltuga bacaklarini açarak yayilmis.Kiz kahveleri tutarken

-"Aman tanrim!" deyip elindekileri düsürmüs.

Arap gülerek cevap vermis :

-"Çok mu begendin üç metreside evde."
[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 14 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o_O[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
HHAHAhhHAHAHAHAHhHhAHAh jghkj

demek isterdim ama hiçte güzel değil...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Nıahahaaha :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 14 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
HHAHAhhHAHAHAHAHhHhAHAh jghkj

demek isterdim ama hiçte güzel değil...

ahaha asıl buna güldüm :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) )
Mesaj tarihi:
Herşeyde bi mantık arar olmuşunuz . Yazın bakalım bildiklerinizi . Madem espri anlayışınız daha farklı ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
keh keh[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
arap bu.. ortalığa sçar kötünü taşla siler.. sonra o taşla başka bir arap kötünü siler.. bu böyle devamö eder sonra ne olur? petrol olur

yaa yaa neden arap ülkelerinde petrol bol sanıyorsunuz.. adamlar işi biliyor işte.. zamanında "ben böyle verimsiz memleketin içine sçarım" demişler.. eh semeresini torunları yiyor[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
vasmussen hikayelerine benzedi bu :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
araplar cidden iç çamaşırı giymiolar mı?[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
Ben neden anlamadım? Gecenin belirli bir saatinden sonra pek fazla duraksama olmazdı beynimde ama...
Metresle alakası ne olayın?

edit: daha normal bir hızda okudum. "üç metresi de evde" olacakmış. "de" bağlacı ayrı yazılmayınca ufak çapta bir krize sürüklendim pardon.
[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org

[Bu mesaj Kendercik tarafından 14 Kasım 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyin bu saatlerde fatal error veriyor

-Ya kemal şu masadaki...ah..hmm..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 14 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
işerken külodunu çıkarıp askıya mı asıyor bu adam?

tuvalet kültürü yokki efendim. yook yok.

bunnarda senden :) 2. bulu$mada bızden cı$ın war dıye ayrılmı$tın hatırlatırım =P[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
Norton_Antor, 14 Kasım 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
araplar cidden iç çamaşırı giymiolar mı?

çoğu giymiyor.[signature][hline]0 bir -Kuzu
Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma..
Mesaj tarihi:
mavi 2 tane dusgun kelıme yasabıldın =) naptın kahve fln mı ictin? ehehe[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
topiğe bak ya ehhehehe
herkes ayrı telden çalıyor ahaha
eğlencelik topik.
kimi espri yapar gönderme yapar kimi fıkranın mantığını tartışır ehehe
forza pati power :)[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin...
  • Yeni Oluştur...