BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://top100.radioeksen.com/ yani aklına gelirse ilk 5 yap. Ama insan zorlanıyor. oasis - Definitely Maybe oasis - what's the story morning glory korn - korn arctic monkeys - humbug the verve - Urban Hymns olarak sıraladım. aklıma gelmiyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oasis hayranısın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 zor gerçekten.. rhcp, radiohead, rem, coldplay, nirvana bunlardan bişeyler olur o listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 -Deno- said: oasis hayranısın galiba OHA NEREDEN BİLDİN VAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 doldurdumda iletişim bilgilerimi sorunca üşendim. seçim sistemini fena yapmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Karar vermesi zor, uğraşılmaz çok album var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hipster alterno listesi mi sadece bu, baya kaliteli biçok albümü bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bu listeye bağlı kalarak seçmemiz gerekiyorsa, ki fena liste değil - eksen de en adam akıllı yayın yapan radyo kanalı herhalde türkiye'de, faith no more - angel dust faith no more - king for a day, fool for a lifetime daft punk - homework alice in chains - dirt depeche mode - playing the angel pantera - vulgar display of power dream theater - awake massive attack - protection mogwai - young team rhcp - by the way ve californication megadeth - countdown to extinction moby - play linkin park - hybrid theory ve meteora queens of the stone age - songs for the deaf deftones - white pony kings of leon - only by the night ilk gözüme takılan sağlam albümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sipeyskeyk said: -Deno- said: oasis hayranısın galiba OHA NEREDEN BİLDİN VAY ABİ İKİ TANE ALBÜMÜNÜ YAZINCA HEMEN FARK ETTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ABİ DENETÇİ OLMAK BAMBAŞKA BİR ŞEYMİŞ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 awwww yiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bak işte.. Kings of Leon'u unuttuk. ama zor yani ilk 5 diyor. düşünüyosun yani o zaman müzik ve grupları etkileyenleri. oasis hayranı olmanın yanında şu an İngiltere'de son 15 yılda çıkmış iyi gruplarının %90'ının ilham kaynaklarından biridir oasis. Fazla etkilenmişlerdir. Dönemine göre ciddi ciddi etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yok doğru diyosun da, ilk 5'e iki oasis albümü fazla be. benim listeden memnunum ben, bence onlar olmalı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 totalda 3 tane koymuşlar. diğeri de dig out your soul. koymasalar olurmuş. karar veremedim abi hangisi daha iyi ve önemli diye. duygusal davranıp koydum ikisinide. Ben ilk albümü seviyorum ama memleteki what's the story morning glory diyo. bbc o albümü seçmişti son 25 yılın en iyi albümü olarak. Liam da ödülü seyircilere fırlatmıştı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 lan 5 tane seçemem ki. çok fazla sayıda iyi albüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 seçersin seçersiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 seçemedim kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yok abi seçilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi sürükliceniz yandaki kutuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ehehe o yüzden değil,bi sürü güzel albüm var sığmıyor 5 taneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 xaty said: zor gerçekten.. rhcp, radiohead, rem, coldplay, nirvana bunlardan bişeyler olur o listedeolmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 moby, depeche mode, deftones atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 john paul jones - zooma john paul jones - thunderthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 daft punk lana del rey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 BEASTIE BOYS DİYEN NASIL OLMAZ ABİ!!! hadi ben seçmedim. oylarken bu gerçeği unutmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar