Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Biri ekşisözlüğe yazmış, sadece tc kimlik numarası yazarak bir sayfaya o kişinin bütün kimlik bilgilerini-fotografını hatta ev adresini bile görebiliyorsun. bizim stalkerlar coşmasın diye koymadım direk linki. açıktan da ziyade adamlar sanki bunun böyle olmasının normal olduğunu düşünerek yapmış sanırım. çünkü tc kimlik numaranı yazıp bilgilerimi getir diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 acaba ne kadar eskiye kadar gidiyor kayıtları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://personelalim.osym.gov.tr/ "Ekşi'de ÖSYM açığı TCKN" keyword'lerini verdikten sonra "adres vermiyim şimdi" demek samimi gelmedi gittim buldum, aramaya uğraşmasın millet, sevaptır. Babamı girdim ekstrem örnek olsun diye, hata verdi. ÖSYM sisteminde bulunmak gerekiyor. TCKN de çok alelade bir bilgi değil ama yine de kimlikten 3-4 bilgi daha ekleselermiş keşke tabii güvenlik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bulmak istedikten sonra, tr de bunlar cok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 e-devlet stalkerlara çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bulunmasını kolay olması zatran kötüde, bu kadar devlet eliyle olmasıda sacma yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 belrirli bir tarihden sonra girenlere bu yanımda arkadaşım girdi onda hata verdi mesela hatta tam olarak fotoğraqf vermenin kaldırıldığı, kayıt bürosunda fotoğrafların çekildiği tarihden sonraki kayıtlar olduğunu tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 deveye sormuslar neren egri, nerem dogru ki demis. tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Başkasının tc kimlik nosunu niye biliyim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bi bok yarıcak bişi deil benim bilgim çıkıyo evet ama ilkokul mezunu senedi dönmüş adamın çıkmıyo o sebeble bi işime yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 benim tckn girince runtime error veriyor, ama başkalarınkini görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 tc yanında nufus il, doğum tarihi, aile cilt no falan isteyeymiş eSGK gibin) iyiymiş, sadece tc çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 biz gorevimizi iyi yaptigimiza inaniyoruz tskrl ff snn b slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar