Murray Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Can sıkıntısı var evet. PC başında oturmakla da alakası yok genelde arkadaşlarla bi kafeye bara oturunca da sıkılıyorum. Manita da yok, para da. Öyle büyük bi sıkıntı da yok. Bişeyler önerin. Troll-open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 amacın yok. amaç edin. amaç edinene kadarda dizi oyun oyna. yada para kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 para yoksa normal. para kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 8-9 yıl önce olsaydı sana ultimaya kendini bırak derdim. Şimdi bende aynı dertlerden ve daha fazlasından şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Para yoksa keyif yok tabi ,para kazan cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Joker'in de dediği gibi bir uğraş edinmelisin. Maliyeti düşük çeşitli şeyler var. Örneğin salsa kursuna ayda 20 TL gibi cüzzi bir miktarla yazılabilirsin. Düzenli buluşma organizasyonları falan yapıyorlar. Manita olayı değil sosyalleşmek insanın kafasını dağıtır, sıkıldığını bile hatırlamazsın. Belki arada bir iki tanesini çitilersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abi şu dönemde o kadar çok sıkılıyorum ki sıkıntıdan soğuk füzyonu icat edicem, türkiye'ye atom teknolojisini kazandırıcam. benim kadar sıkılıyor olamaz kimse. gerçekten patinin, sözlüğün, feysbukun, twitterın, quora'nın, google'ın, wikipedia'nın ve bilimum salak sitelerin kralı oldum artık. kusasım geliyor bilgisayarı gördükçe edit: param var idare edecek kadar. çok üşeniyorum her şeye ya. spora başladım, ona da zor gidiyorum resmen. mümkün olsa yatakta yaşicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 NAmaz kilin caniniz sikiliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 "roket adam" said: abi şu dönemde o kadar çok sıkılıyorum ki sıkıntıdan soğuk füzyonu icat edicem, türkiye'ye atom teknolojisini kazandırıcam. benim kadar sıkılıyor olamaz kimse. gerçekten patinin, sözlüğün, feysbukun, twitterın, quora'nın, google'ın, wikipedia'nın ve bilimum salak sitelerin kralı oldum artık. kusasım geliyor bilgisayarı gördükçe edit: param var idare edecek kadar. çok üşeniyorum her şeye ya. spora başladım, ona da zor gidiyorum resmen. mümkün olsa yatakta yaşicam. varsa gerçekten hevesin fantastik projelere girişebilirsin bence. paran varsa ekip bile kurabilirsin. benimde hayalimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kimse FAP dememiş. foruma bişeler olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 elleri su toplamıs belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ellerinize yazık etmeyin gençler, size birer masturbatör verelim :) japon mucizesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 öff sizin sektörde tester ürün varmı acaba midem kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çık dışarı bi markete gir. kestane al en iyisinden. eve gel bi tepsiyle bıcak al eline. kestaneleri tek tek kesmeye başla. sonra fırına sür hepsini bi güzel pişsinler. ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ne güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dua oku ezübesmele falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dua iyidir. allaha siginin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gusül abdesti al ama önce cenabetsindir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar