Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkılıyorum

Murray

Öne çıkan mesajlar

Joker'in de dediği gibi bir uğraş edinmelisin. Maliyeti düşük çeşitli şeyler var. Örneğin salsa kursuna ayda 20 TL gibi cüzzi bir miktarla yazılabilirsin. Düzenli buluşma organizasyonları falan yapıyorlar. Manita olayı değil sosyalleşmek insanın kafasını dağıtır, sıkıldığını bile hatırlamazsın. Belki arada bir iki tanesini çitilersin olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu dönemde o kadar çok sıkılıyorum ki sıkıntıdan soğuk füzyonu icat edicem, türkiye'ye atom teknolojisini kazandırıcam. benim kadar sıkılıyor olamaz kimse. gerçekten patinin, sözlüğün, feysbukun, twitterın, quora'nın, google'ın, wikipedia'nın ve bilimum salak sitelerin kralı oldum artık. kusasım geliyor bilgisayarı gördükçe

edit: param var idare edecek kadar. çok üşeniyorum her şeye ya. spora başladım, ona da zor gidiyorum resmen. mümkün olsa yatakta yaşicam.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

abi şu dönemde o kadar çok sıkılıyorum ki sıkıntıdan soğuk füzyonu icat edicem, türkiye'ye atom teknolojisini kazandırıcam. benim kadar sıkılıyor olamaz kimse. gerçekten patinin, sözlüğün, feysbukun, twitterın, quora'nın, google'ın, wikipedia'nın ve bilimum salak sitelerin kralı oldum artık. kusasım geliyor bilgisayarı gördükçe

edit: param var idare edecek kadar. çok üşeniyorum her şeye ya. spora başladım, ona da zor gidiyorum resmen. mümkün olsa yatakta yaşicam.

varsa gerçekten hevesin fantastik projelere girişebilirsin bence. paran varsa ekip bile kurabilirsin. benimde hayalimdir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...