Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 mekan daha inşaatta, kurucu üye olarak bir yıllık üyelik aldım bayağı ucuza falan güzel ama mekan bu ayın 20'sinde açılıyor. bir gün sonra gök taşı düşecekse, kazık yedik mekan böyle yer altı tarzı bir yerde, gök taşından etkilenmezse üyelikler devam eder mi kibarlaştırdım/G
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bench press yap bol bol göktaşına iyi geliyormuş diyolla
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ahahhahah ben de spora başlayalı 1 hafta oluyo tam. inanılmaz üşeniyorum ama gidiyorum da.
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ben de gittim 1 aylik uye oldum bi yere havuz spor falan. uye oldugum gun yuzdum bi guzel, daha da gitmedim. 1 ay da gecti sanirim.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ya mekana girdim, yarı olimpik havuz ve fitness salonunun ortasında kafes stayla basketbol sahasını görünce direk yardırdım. Öyle bir yardırdım ki peşin vermişiz parayı ama göktaşı sıkıntı, 1 gün için o kadar para saçmalık. kıyamet sonrası silah alırdık lan
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Kaya parcasi ucar mi lan ? Sacmalamayin. Ayrica esas dikkat cekilmek istenen yeri kaciriyorsunuz. "Ben o kadar parayi nakit verdim!". Evet, olay bu.
reddrizzt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Marty said: 1 aylik uye oldum daha da gitmedim. aynısı banada oldu ama bugün tekrar kaydoldum bu sefer aynısı olmaz , olmayacak gidecem ulen diyorum kendi kendime
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Allah'ın (c.c) Hikmeti uçuyor işte
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 reddrizzt said: Marty said: 1 aylik uye oldum daha da gitmedim. aynısı banada oldu ama bugün tekrar kaydoldum bu sefer aynısı olmaz , olmayacak gidecem ulen diyorum kendi kendime zaten alt tarafi 2 satirdi, niye ozetini cikarttin yazdigimin?
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ahaahdhasa fail. fail'in fail edit'i: ben fail oldum yanlis okuyunca.
reddrizzt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 havuz mavuz boş geldi , hem böyle kısa net ve benim durumuma daha yakın oldu
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 O zaman herkes spora gitsin, kas yapsın. Pati'ye dışarıdan saldırı gelirse IP'den adreslerini alıp evlerine ziyarette bulunuruz.
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kurucu üyeler çimento karıp duvar örerek kas yapıyorlarmış.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 di said: Kaya parcasi ucar mi lan ? Sacmalamayin. Katılıyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Marty said: ben de gittim 1 aylik uye oldum bi yere havuz spor falan. uye oldugum gun yuzdum bi guzel, daha da gitmedim. 1 ay da gecti sanirim. siz olmasaniz butun spor salonlari iflas eder bu ekonomide zaten. =D
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 aliyorum veriyorum ekonomiye can veriyorum. isin kotusu uye olduktan sonra bir kac kere de sokakta kostum spor amacli sdf
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Griswold said: di said: Kaya parcasi ucar mi lan ? Sacmalamayin. Katılıyorum. Kanat takarsanız uçar alla alla niye bu kadar şaşırdınız anlamadım
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 adam temelden spor salonuna girmiş ya müteahhit kaçmasın bari
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bu inşaattan girilen yer Armada MACFit değil di mi? Orayı ben de düşünüyorum çünkü.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ben de bi kere kaydolmustum iddaadan vurdugumuz parayla. 3 arkadas 2 ay pesin yatirdik ve bi kere bile giden olmadi. true story
Öne çıkan mesajlar