Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunalımmmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bide alışmamış dötte don durmaz, konuyla alakasini bilemedim ama üstteki arkadas üst üste cok söz döşeyince kendimi tutamadım..

piskolojik destek alman şart, patide en fazla bi büyük acmak için 500 sebep daha bulursun
Mesaj tarihi:
Figaro said:

Buraya ekle adamım ne resim ekliceksen. Birader 12 Aralıkta düğün tarihi almıştım ya beni mahvetti birader askerdeyken beni aldattı

ne desek boş... ama zaman herşeyin ilacı gerçekten.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2011/10/whats-going-on-in-this-thread-602x700.jpg

kaç kaççç hiç yorum yapıp tekrar agzıma sıcmıyayım

yazcak başka kimse kalmadıki hayatımda das.ak geçileceğini bile bile çırpınışımdan anlaşılmalı birader evet yorum yazma.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

topic sahibinden bi şikayet gelmediği için önceki mesajlarla uğraşmıyorum ama şu dakikadan sonra geyiği sürdürmeyin yoksa sıkar

Altı yıl öncede biz aynı geyiği yapıyoduk banlandımda ikikere adamlarda eğleniyor akşam akşam üzerimizden ama yaptıklarımızın karşılığı Saeros ondan şikayet etmiyorum
Mesaj tarihi:
Figaro said:

Akhlaur said:

Ne kadar oldu ayrılalı ?

Askerden geleli bir buçuk ay ayrılalı bir ay

Teselliye ihtiyacın var, anladım.

Biraz hava al, iyi gelir. Çok fazla kafanı meşgul ediyorsa kötü, takma fazla, her şeyin bir oluru var.
Mesaj tarihi:
Figaro said:

Akhlaur said:

Ne kadar oldu ayrılalı ?

Askerden geleli bir buçuk ay ayrılalı bir ay

Yalnız ayrılmak için askerliğinin bitmesini beklemiş, helal olsun.

Kendiliğinden geçer o his, iş miş kafalrına da girersin şimdi tamam işte.
Mesaj tarihi:
Hani iki taraf da severek ayrılır, türk filmi vari olaylar döner arkasından üzülürsün kızın anlarım.

Da arkadaş şu aldatılma/başkası için terkedilme/seni sevmiyorum,başkasını seviyorum denilme sonrası ayrılıkları için yas tutabilen arkadaşları anlayamamaktayım.
  • Yeni Oluştur...