applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bide alışmamış dötte don durmaz, konuyla alakasini bilemedim ama üstteki arkadas üst üste cok söz döşeyince kendimi tutamadım.. piskolojik destek alman şart, patide en fazla bi büyük acmak için 500 sebep daha bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2011/10/whats-going-on-in-this-thread-602x700.jpg kaç kaççç hiç yorum yapıp tekrar agzıma sıcmıyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Figaro said: Buraya ekle adamım ne resim ekliceksen. Birader 12 Aralıkta düğün tarihi almıştım ya beni mahvetti birader askerdeyken beni aldattı ne desek boş... ama zaman herşeyin ilacı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 NolaxThensbane said: http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2011/10/whats-going-on-in-this-thread-602x700.jpg kaç kaççç hiç yorum yapıp tekrar agzıma sıcmıyayım yazcak başka kimse kalmadıki hayatımda das.ak geçileceğini bile bile çırpınışımdan anlaşılmalı birader evet yorum yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kimi bunuyoz la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 FromTheHell said: kimi bunuyoz la? Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 FromTheHell said: kimi bunuyoz la? Beni bunucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bazı insanlar yanlızlıgı hakeder ölede yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 topic sahibinden bi şikayet gelmediği için önceki mesajlarla uğraşmıyorum ama şu dakikadan sonra geyiği sürdürmeyin yoksa sıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Saeros said: topic sahibinden bi şikayet gelmediği için önceki mesajlarla uğraşmıyorum ama şu dakikadan sonra geyiği sürdürmeyin yoksa sıkar Altı yıl öncede biz aynı geyiği yapıyoduk banlandımda ikikere adamlarda eğleniyor akşam akşam üzerimizden ama yaptıklarımızın karşılığı Saeros ondan şikayet etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ne kadar oldu ayrılalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Akhlaur said: Ne kadar oldu ayrılalı ? Askerden geleli bir buçuk ay ayrılalı bir ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Figaro said: Akhlaur said: Ne kadar oldu ayrılalı ? Askerden geleli bir buçuk ay ayrılalı bir ay Teselliye ihtiyacın var, anladım. Biraz hava al, iyi gelir. Çok fazla kafanı meşgul ediyorsa kötü, takma fazla, her şeyin bir oluru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 düzenli spora git ya da ilgilendiğin bişeyler yap kendini geliştir o konuda, ego boost olursun geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Kendi kendine takılma çok.Salonda insanlarla falan otur, dışarı çık falan.Düzenli uğraşta bul ardethin dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 senin ilacın seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 gününü gün et anlık ilişkiler yaşa falan filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 marketten bi paket seks kap da gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 işte bunlar hep seks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Figaro said: Akhlaur said: Ne kadar oldu ayrılalı ? Askerden geleli bir buçuk ay ayrılalı bir ay Yalnız ayrılmak için askerliğinin bitmesini beklemiş, helal olsun. Kendiliğinden geçer o his, iş miş kafalrına da girersin şimdi tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abandon thread http://i.imgur.com/8VniE.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Hani iki taraf da severek ayrılır, türk filmi vari olaylar döner arkasından üzülürsün kızın anlarım. Da arkadaş şu aldatılma/başkası için terkedilme/seni sevmiyorum,başkasını seviyorum denilme sonrası ayrılıkları için yas tutabilen arkadaşları anlayamamaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 adam yas tutmuyor ki canı yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 keşke beni de terketseler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 böyle duvardan duvara aldatsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar