Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunalımmmm

Figaro

Öne çıkan mesajlar

hey yavrum be,tamam adamım kanım ısındı sana,dogru konustun,benim de en son kız arkadasım ayrıldıktan 2 ay sonra birini buldu,hüühühü lütfen cok seviyorum kafalarındaydı,nasıl bi ruhumu bezdirmişse 1 sene gecti kadınlı kızlı ortama girince eve gidip pijamalarla mandalina yiyesim geliyor,soguttu iliskiden hatun
Sosyal ağlarda paylaş

Figaro said:

Yok adamım be kız olsam yanlız olmamki onlar her halükarda birilerini buluyolar beni bıraktıktan sonra bulduğu gibi.Erkeğim...

bu laftan sonra ciddi yazalm. ilk kez yalnız kalıyosan tadını çıkar abi, ilk kez kalmıyorsan da tadını çıkar ye iç s.ç gez bi süre sonra napman gerektiğini bulursun
Sosyal ağlarda paylaş

ilk iş bir psikaytr'a gitmeni tavsiye ederim, hem depresyon için paxil hemde sinirlerin için maresa adlı ilaçlara başlarsan senin için çok iyi olur. bir de gün doğmadan neler doğar, bir kapı kapandığında diğeri mutlaka açılır buna inan. öldürmeyen Allah öldürmüyorsa vardır bir bildiği. güçlü ol ve dik dur.
Sosyal ağlarda paylaş

Solozzo said:

ilk iş bir psikaytr'a gitmeni tavsiye ederim, hem depresyon için paxil hemde sinirlerin için maresa adlı ilaçlara başlarsan senin için çok iyi olur. bir de gün doğmadan neler doğar, bir kapı kapandığında diğeri mutlaka açılır buna inan. öldürmeyen Allah öldürmüyorsa vardır bir bildiği. güçlü ol ve dik dur.

Teşekkür ederim sağol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...