Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Altı yıl sonra yeniden paticik diyesim geldi. Ömrümün en anlamsız 6 yılından sonra yanlız tek başıma ve kimsesizim. Gökselin dediği gibi depresyondayım unutuldum falan filan. Beni tekrardan hayata bağlayacak bir fikir arıyorum. Yardım edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kız mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hani ona göre davrancam ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Yok adamım be kız olsam yanlız olmamki onlar her halükarda birilerini buluyolar beni bıraktıktan sonra bulduğu gibi.Erkeğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 çözüm burda http://galeri.uludagsozluk.com/28/recep-ivedik_4698_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 :D oha Bukadar netmi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 hey yavrum be,tamam adamım kanım ısındı sana,dogru konustun,benim de en son kız arkadasım ayrıldıktan 2 ay sonra birini buldu,hüühühü lütfen cok seviyorum kafalarındaydı,nasıl bi ruhumu bezdirmişse 1 sene gecti kadınlı kızlı ortama girince eve gidip pijamalarla mandalina yiyesim geliyor,soguttu iliskiden hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Figaro said: Yok adamım be kız olsam yanlız olmamki onlar her halükarda birilerini buluyolar beni bıraktıktan sonra bulduğu gibi.Erkeğim... bu laftan sonra ciddi yazalm. ilk kez yalnız kalıyosan tadını çıkar abi, ilk kez kalmıyorsan da tadını çıkar ye iç s.ç gez bi süre sonra napman gerektiğini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Yörü git la 6 yıldır arama, sorma, tekmeyi yiyince paticik help, yok sana help. Başkasını bulsan parayı kırsan gene satarsın sen bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://forum.paticik.com/thumbnails/53c/c12/8be/09b/c19/fc8/79b/e25/bb8/ce1/98_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Adamım 6 yılımı vermiştim ya zaman para hayat şimdi afedersin si... gibi ortada kaldım ya şehri terkettim muğlaya taşındım mahvetti beni adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 :D altı yıl evet dostum paticiği altı yıldır galiba terkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 "roket adam" said: http://forum.paticik.com/thumbnails/53c/c12/8be/09b/c19/fc8/79b/e25/bb8/ce1/98_450xNULL.jpg ya sinirlenseydi ben koycaktım asdawfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bence biz de adamı terkedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Şuna bak abi, ne demek istediğimi sen de anlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Abi istediğiniz kadar das..ak geçin valla bana vuran vurmuş gülüyorum teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ilk sayfaya yetişseydik iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bizi hic terketmeyecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Buraya ekle adamım ne resim ekliceksen. Birader 12 Aralıkta düğün tarihi almıştım ya beni mahvetti birader askerdeyken beni aldattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 git rakıya ver kendini 2-3 ay anca toplarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Seele said: bizi hic terketmeyecektin. Adamım kafam güzel olmasa buraya dönecek cesareti bulamayabilirdim. Eski dostlar tamam ne diyosanız deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Çok fazla adamım ve birader lafı geçiyor ciddiyetinden şüphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 applev0dka said: ilk sayfaya yetişseydik iyidi ya ilk sayfaya uygun ücrete reklam alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ilk iş bir psikaytr'a gitmeni tavsiye ederim, hem depresyon için paxil hemde sinirlerin için maresa adlı ilaçlara başlarsan senin için çok iyi olur. bir de gün doğmadan neler doğar, bir kapı kapandığında diğeri mutlaka açılır buna inan. öldürmeyen Allah öldürmüyorsa vardır bir bildiği. güçlü ol ve dik dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Solozzo said: ilk iş bir psikaytr'a gitmeni tavsiye ederim, hem depresyon için paxil hemde sinirlerin için maresa adlı ilaçlara başlarsan senin için çok iyi olur. bir de gün doğmadan neler doğar, bir kapı kapandığında diğeri mutlaka açılır buna inan. öldürmeyen Allah öldürmüyorsa vardır bir bildiği. güçlü ol ve dik dur. Teşekkür ederim sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar