reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Yaklaşık 2 sene önce aldığım g15 klavyemi 50 TL gayet sağlam herşeyi çalışmakta sadece space tuşunun ucunda ufak bir kırık var ama belli bile olmuyor. G700 Mouse 1 yıllık çok az kullanıldı 1 yıl daha garantisi var kutusuda var isterseniz kablosu usb uzatması herşey dahil temiz. 100TL. Razer Blackwidow türkçe ışıksız olanı (ultimate değil). 1 hafta oldu alalı yepis yeni garanti belgesi faturası mevcut 160 TL. Istanbul anadolu yakası olursa çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 G15 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 pehey. benim blackwidowu almadan önce açaydın şu topağı, g15'i emerdim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 çok ucuza satım herhalde ya g15i ne kadardı hiç bakmadım dskjf gerçi baktım satılmıo galiba herhalde artık 3209432 tane model çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 g15 e çay döküp bozduydumdu, klavyenin arkasına doğru olan tırtıklardan girdi sanırım. Gittim verdim garantiye g15 kalmadığı için g510 verdiler bu da böyle bir anımdı, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 valla blackwidow içinde çok iyi fiyat verdim yanlız 0ımsı alet blue switch akıo resmen kaçırmayın 220 tl etrafta bende 160 ehufd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 blackwidow + g700 = 250ye bırakıcam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Blackwidowun isigi olaymis kral olurmus. Boyle de gayet ideal gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Donanım habere üye olucam sanırım dfhk paticik nasiplensin dedik istemedi kimse acilde satmam gerek kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ne aldin ki bunlarin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Valla mouse için zaten rahat edemedim bir türlü claw grip kullanabiliorum sadece yani küçük şişman mouseları uzun şişmanlar ağrı yapıo bide uzun yassılar var fingertip ben böle isim verdim :p. Ama satamadım bir türlü wireless olayı için arada bir kullandım. G15in yerinede mekanik klavye gazına gelip blackwidow aldım fakat şimdi xmas için arkadas gelicek USden ondan Zowie am-gs istedim ve filco yada cm rapid red switch isticem blue switch sesi uygun değil ortam için. Birde USden kargosuz getirme fırsatın olunca fiyat varkı acaip. Klavye çok iyi aslında zaten öyle bir fırsatım olmasa hayatta satmam ama red switch daha iyi olabilir diye düşündüm. Fiyatlarda çok uygun geldi şimdi bunları satmaya kasıorum işte satarsam klavyeyide sölicem amazondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mekanik klavye dusunen bir arkadasim vardi, aksam sorarim ister mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Valla çok iyi fiyat zaten uygun zarar edicem çok ama bir yandan fırsatım olduğu için fit çıkıorum. Hiç almasaydım keşke ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Patatespresi adlı arkadaşın mesaj kutusu dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Blackwidow mekanik miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mekanikmiş evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 şubatta polonya'ya gidip ordan alıcak olmasam mekanik klavye direk atlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Abi satamıorum türk insanı daha tanışamadı mekanikle yurt dışında fan külüpleri var insanlar toplaşıp mekanik klavye günleri düzenliolar felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ayiptir sormasi neden satiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 başka switchli bir model getirtme şansım var kargo ücreti vermeden buda çok avantajlı blue switch çok eğlenceli ama çok ses çıkarıo yani aslında çok değil ama etrafınızda insan varsa çok kullanan için çok değil. Ben red + o ring alıcam minimum hassasiyet ve ses için Coolermaster storm alıcam hatta alıcam galiba satamasamda ufak bir iki prüz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bu arada G700ü 75 TL yaptım piyasa fiyatı 170 tl felan 1 yıl garantisi var wirelessı var 5400 dpi 7 tane ekstra tuş var daha ne yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 söyle yapalim. 50 TL yap gelirken yurt disindan sana üstüne bir hediye getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 mekanik ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Hangisini klavye mi mouse mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dota2'de otomatik skill basiyor. onun icin al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar