Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackwidow, G700, G15.


reampage

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 2 sene önce aldığım g15 klavyemi 50 TL gayet sağlam herşeyi çalışmakta sadece space tuşunun ucunda ufak bir kırık var ama belli bile olmuyor.



G700 Mouse 1 yıllık çok az kullanıldı 1 yıl daha garantisi var kutusuda var isterseniz kablosu usb uzatması herşey dahil temiz.
100TL.



Razer Blackwidow türkçe ışıksız olanı (ultimate değil).

1 hafta oldu alalı yepis yeni garanti belgesi faturası mevcut 160 TL.



Istanbul anadolu yakası olursa çok iyi olur

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla mouse için zaten rahat edemedim bir türlü claw grip kullanabiliorum sadece yani küçük şişman mouseları uzun şişmanlar ağrı yapıo bide uzun yassılar var fingertip ben böle isim verdim :p. Ama satamadım bir türlü wireless olayı için arada bir kullandım.

G15in yerinede mekanik klavye gazına gelip blackwidow aldım fakat şimdi xmas için arkadas gelicek USden ondan Zowie am-gs istedim ve filco yada cm rapid red switch isticem blue switch sesi uygun değil ortam için. Birde USden kargosuz getirme fırsatın olunca fiyat varkı acaip.

Klavye çok iyi aslında zaten öyle bir fırsatım olmasa hayatta satmam ama red switch daha iyi olabilir diye düşündüm.

Fiyatlarda çok uygun geldi şimdi bunları satmaya kasıorum işte satarsam klavyeyide sölicem amazondan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başka switchli bir model getirtme şansım var kargo ücreti vermeden buda çok avantajlı blue switch çok eğlenceli ama çok ses çıkarıo yani aslında çok değil ama etrafınızda insan varsa çok kullanan için çok değil.

Ben red + o ring alıcam minimum hassasiyet ve ses için Coolermaster storm alıcam hatta alıcam galiba satamasamda ufak bir iki prüz kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...