Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chai Tea Latte Yapımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben önceleri Starbucks'ın 15'lik Chai poşet çayını alıyordum, onun aroması oldukça yoğun. Doğadan'ın Chai'sini aldım, beğendim gibi şimdilik. Hem 4'te 1 fiyatına sdfs.

Ben uğraşmıyorum, demliyorum, üstüne direk soğuk sütü koyuyorum.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Fistan said:

bok gibi olur boyle poset chai falan.ulan sutun yagi poset cayin baharatini bastiriyormus, orjinalinde, degisik ulkelerde yaglı keçi sutu kullaniyorlar iyi yerlerde.sen dusun neyi bastiriyor artik.begenmedim.yaparsam ve eve getirdigim kiz ay cok super falan derse yuru lan derim kezban turnusolu gibi bu ne lan.
yetmediyse haber et az daha yardirayim bu konuda.

Abi biz adamlar 5 liraya sitarbaksta 6 saat oturuyo diyoruz sen diger ulkelerde keci sutu diyosun. En son fiziki haritayi ilkokulda goren fakirler var aramizda ne yabanci ulkesi ne kecisi sgdbdbs

Poset caylar dandik tabi, de chai icin kim baharat toplayip karisim hazirlicak. Sen iste onun da tutosunu yapayim aybediyon.

goldbären gibi fakirlere seslendim ben bu topikte.

atarı yapıp yapıp sonra geri yapmış. abi çekmiş, altta kalmamak için de goldbaaren'i ezmiş.

ayıp ulan ayıp!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gerçek balın kaç lira olduğundan haberin var mı ?

Hoşsohbet bir arkadaşımıza benziyorsun esprilerde güzeldi ,yalnız bu olmamış.Herkes her bir şeyi söylemişte bu fakir arkadaşların nasıl gerçek bala para yitiriciklerini sormamış :P

SeaGle said:

İsteğe göre bal ekleyebilirsiniz. Şeker eklemeyin, rafine şeker sağlığa çok zararlı çünkü.

Mesaj tarihi:
Fakirler memlekete otobüsle dönerken verilen beleş çay ve kahveye katmak için sunulan sütü karıştırıp hazırlar bu karışımı zaten.

Bak sunmak falan yazınca yine zengin postu gibi oldu mesela.
Mesaj tarihi:
rafine şeker zararlıymış
ulan o kekler pastalar neyle yapılıyor
kim öldü lan toz şekerden

balda da arı her zaman şeker yemez, yese de bal yapmıyor odan kendine harcıyor
suni dalak olmasın yeter
süzme ballar zaten en pert peteklerden ara sokak esnaf arılarından yapılıyor
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

ya nası bu chai tea latte, cidden sütlü çay konsepti çok saçma geliyo bana. güzel bir tadı oluyor mu?

bunu denemeyen şunları da denemedi:
ayran ve baklava
ayran ve soda

Hepsi süper oluyor bunların.
  • Yeni Oluştur...