LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ben önceleri Starbucks'ın 15'lik Chai poşet çayını alıyordum, onun aroması oldukça yoğun. Doğadan'ın Chai'sini aldım, beğendim gibi şimdilik. Hem 4'te 1 fiyatına sdfs. Ben uğraşmıyorum, demliyorum, üstüne direk soğuk sütü koyuyorum.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 starbucks'dan aldığınız chai tea latte'ye nane aroması koydurtun. orgazm olmazsanız sizde sorun var demektir.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Yakında direk baharatlarla yapımını yazıcam, wait.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ek olarak nane şurubu da bonus olucak.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 SeaGle said: Fistan said: bok gibi olur boyle poset chai falan.ulan sutun yagi poset cayin baharatini bastiriyormus, orjinalinde, degisik ulkelerde yaglı keçi sutu kullaniyorlar iyi yerlerde.sen dusun neyi bastiriyor artik.begenmedim.yaparsam ve eve getirdigim kiz ay cok super falan derse yuru lan derim kezban turnusolu gibi bu ne lan. yetmediyse haber et az daha yardirayim bu konuda. Abi biz adamlar 5 liraya sitarbaksta 6 saat oturuyo diyoruz sen diger ulkelerde keci sutu diyosun. En son fiziki haritayi ilkokulda goren fakirler var aramizda ne yabanci ulkesi ne kecisi sgdbdbs Poset caylar dandik tabi, de chai icin kim baharat toplayip karisim hazirlicak. Sen iste onun da tutosunu yapayim aybediyon. goldbären gibi fakirlere seslendim ben bu topikte. atarı yapıp yapıp sonra geri yapmış. abi çekmiş, altta kalmamak için de goldbaaren'i ezmiş. ayıp ulan ayıp!
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 YA BIRAKIN ŞU ALTIN AYIYI.
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://www.geschmackszone.de/WebRoot/Store20/Shops/61775281/4964/85B1/0652/0A9A/4424/C0A8/28BA/DAF7/DaVinci-Spiced-Chai.jpg
jagd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Gerçek balın kaç lira olduğundan haberin var mı ? Hoşsohbet bir arkadaşımıza benziyorsun esprilerde güzeldi ,yalnız bu olmamış.Herkes her bir şeyi söylemişte bu fakir arkadaşların nasıl gerçek bala para yitiriciklerini sormamış :P SeaGle said: İsteğe göre bal ekleyebilirsiniz. Şeker eklemeyin, rafine şeker sağlığa çok zararlı çünkü.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Abi starbucksdan esmer seker calsinlar. En azindan beyaz sekerden iyidir sdfsfs
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Fakirler memlekete otobüsle dönerken verilen beleş çay ve kahveye katmak için sunulan sütü karıştırıp hazırlar bu karışımı zaten. Bak sunmak falan yazınca yine zengin postu gibi oldu mesela.
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Ehe ehe bi sır vereyim, starbuckstaki esmer şekerler gerçek esmer deel. Normal şekeri kakao suyundan vs geçiriyorlar.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ya nası bu chai tea latte, cidden sütlü çay konsepti çok saçma geliyo bana. güzel bir tadı oluyor mu? bunu denemeyen şunları da denemedi: ayran ve baklava ayran ve soda
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 rafine şeker zararlıymış ulan o kekler pastalar neyle yapılıyor kim öldü lan toz şekerden balda da arı her zaman şeker yemez, yese de bal yapmıyor odan kendine harcıyor suni dalak olmasın yeter süzme ballar zaten en pert peteklerden ara sokak esnaf arılarından yapılıyor
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kabak tatlısı da mı yemediniz bal mı föüküyorsunuz üstüne geceden abooww bal kabağı ordangeliyormuş
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 "roket adam" said: ya nası bu chai tea latte, cidden sütlü çay konsepti çok saçma geliyo bana. güzel bir tadı oluyor mu? bunu denemeyen şunları da denemedi: ayran ve baklava ayran ve soda Hepsi süper oluyor bunların.
Öne çıkan mesajlar