moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 GERGE said: Bimeks disindan bir yerden almiyorum artik ben. Internetten soyluyorum, 1,5 saat sonra kapimda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 senko said: 7k'lik alisveris yaptiydim burdan bi seferde guvenli mi fln diye soruluyorsa benim bi problemim olmadi ev arkadasiminda bilgisayarinin bi bolumunu burdan aldiydik o da 5k civardindaydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 vaperon said: Baya çalıştım Sanalmarketimle. Filiz var orada çalışan. Yerleri bomontideydi sanırım. Bir apartman dairesinden çok sağlam iş çıkarıyorlar aslına bakarsan. Malzeme toplayan elemanlar hariç kız tek başına kargoluyor, kutuluyor faturalarla uğraşıyor gönderiyor. Ve ibm distribütörünün inemediği fiyata malzeme verdi bana. Yerini nereden mi biliyorum? Kargoyla uğraşmadan malzemeyi gidip almıştım. Keywordlerin aksine çalışkan ve müşteri odaklı firma. Sanalmarketim candır. Bomonti civarındaysa 1km mesafedeyimde yok antalya'dan geliyor perşembe 10:00 gibi verdim siparişi bayada herşeyimi internetten alıyorum en dandik gg satıcısı bile 3 günde ulaştırıyor aciliyetide vardı aslında perşembe yada cuma verselerdi kargoya fena olmazdı tabi 3 tane laptop aldım ben burdan güvenilir bay okonuda bi sorun yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 hepsiburadadan 12 gün paketleniyorda beklediğimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Abi arasaydın keşke. 1Km yürüyüp kargoya bulaşmadan elden de alabilirmişsin baya baya. İnternet de olsa cidden gözüm kapalı alışveriş yapacağım bir yer. İşinizi hızlandırmak için telefonla arayın, sabahtan ararsanız akşamüstü tedarik etmiş ve kargoya hazırlamış oluyorlar. Aynı gün şanslıysanız hatta öğle olmadan arayıp malzemeniz geldi, isterseniz gelip alabilirsiniz diye de telefon açan biryer. Büyük ihtimalle tedarikçi firma ile ilgili bir sorun olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Aynı Sanalmarketim den mi bahsediyoruz ya? Ankara'da Öveçler de bir apartman dairesinden çalışıyorlar ama burada? Lan yoksa girdiğin yere göre farklı contact details ve adres mi görülüyor... Aliens, man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?5,6435288,page=1 Bu olayin tum internet alis-verisini oldurup telek kurmasi lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?5,6435288,page=1 Bu olayin tum internet alis-verisini oldurup telek kurmasi lazimdi. Bimeks te aradığım herhangi bir şeyi bulsam öldürürdü büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 "En ucuzu bu" diye 5 saat araştırıp aldığın yerden gelmesi 3-4 iş günü sürdü diye mi allah belalarını veriyor? Gidip daha pahalı yerden elden teslim alacaksın acil ihtiyaçsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Evden çıkmaya üşendim aslında cevahire baktım beğenmedim ordaki " gaming" olayını 5 saat lurking olayı yok yani lol nerenden uydurdun onuda komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yurtdışından söleyin siparişi verdiğinizi unutunca gelidğinde çok sevinio insan heuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Tr de genelde herkes şöyle aBİ E TİCARETTE ÇHOK PARA VARMIŞ Al işte 1 hafta önce tam bugün sipariş verdiğim ürünler bugün elime geçecek. Belki de geçmez yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 klasik stok sorunu, stok guncellemek bu tür sitelerde,şirketlerde fazlasıyla zor. stok yoktur dışarıdan getirtmişlerdir, diğer taraf getirene kadar, araya hafta sonu girmiş işte normal vermişler aslında. Böyle ekipmanları falan gameekstra.com gibi sadece bu işi yapan sitelerden alın aynı gun kargo ertesi gün elinize ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 3-4 kere alışveriş gerçekleştirdim buradan. Daha herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben de 3-4 sene önce 2600xt aldıydım burdan. Donanımsal bi sorunu olmamasına rağmen hiç zorluk çıkarmadan para iadesi yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Şu aralar amazondan sipariş veriyorum bankada bir sorun çıktı bir ürüne refund verilip daha sonra başka bir ürün siparişi verilicek adamlar acaip ilgili aradılar sordular felan. Bizde invtentus ve teknobiyoteikte bu ilgi var invtentustan bişey almadım ama teknobiyotikten aradılar siparişimi onayladılar felan iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bana da razer deathadder left handed edition sipariş verdikten 5 gün sonra, solu kalmamış sağ verelim mi diye telefon etmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hop, Sanalmarketim bu ülkedeki en düzgün eticaret yapan firmalardan birtanesi kendisi müşterim olur. Senin aldığın ürün ile ilgili stok problemi yaşamış olabilirler. Çünkü bildiğim kadarıyla disbiritörleri başka bir firma ile birleşti. Arkadaşın dediği gibi stok ile ilgili bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bugün geldi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 hayırlı olsun ne aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Lachesis & lycosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Alfheim said: Bana da razer deathadder left handed edition sipariş verdikten 5 gün sonra, solu kalmamış sağ verelim mi diye telefon etmişlerdi. çözüm sunmuşlar ne güzel bu adamlar antalyadan 17.00da kargoya verip sabah 11de benim elime nasıl ulaştırıyo bu ürünleri ben onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Defalarca kez sanalmarketimden alışveriş yaptım ve her seferinde zamanında geldi. Hatta en son alışverişimi ankara'ya gittiğimde yerlerine gidip mousepad almıştım ve gayet ilgilenmişlerdi. (artı olarak kendilerinden laptop alacaktım fakat kredi kartımın limiti yetmiyordu, bir kısmını nakit geri kalanı kredi kartı ile ödeyeceğimi falan belirtmiştim. nasıl yapabileceğimi sorduğumda, alacağınız zaman telefon açın sizin için satış açarız diyip kartlarını vermişlerdi) valla bence burası karalanmasın. karalancak yer arıyorsanız, sanalpazar, hepsiburada falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sanalmarketim iyi ya ben de severim bi sanalmarketim bi firebal cok yardim ettiydi bana, donanim fetisligi donemlerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 uslanmadım gene dfssdfsdf 1 haftaya getiririz diyen teknomarketlerden alayım artık : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar