Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanalmarketim

Fin

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Baya çalıştım Sanalmarketimle. Filiz var orada çalışan. Yerleri bomontideydi sanırım. Bir apartman dairesinden çok sağlam iş çıkarıyorlar aslına bakarsan. Malzeme toplayan elemanlar hariç kız tek başına kargoluyor, kutuluyor faturalarla uğraşıyor gönderiyor. Ve ibm distribütörünün inemediği fiyata malzeme verdi bana. Yerini nereden mi biliyorum? Kargoyla uğraşmadan malzemeyi gidip almıştım.

Keywordlerin aksine çalışkan ve müşteri odaklı firma. Sanalmarketim candır.

Bomonti civarındaysa 1km mesafedeyimde yok antalya'dan geliyor perşembe 10:00 gibi verdim siparişi bayada herşeyimi internetten alıyorum en dandik gg satıcısı bile 3 günde ulaştırıyor aciliyetide vardı aslında perşembe yada cuma verselerdi kargoya fena olmazdı tabi 3 tane laptop aldım ben burdan güvenilir bay okonuda bi sorun yok zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Abi arasaydın keşke. 1Km yürüyüp kargoya bulaşmadan elden de alabilirmişsin baya baya. İnternet de olsa cidden gözüm kapalı alışveriş yapacağım bir yer.

İşinizi hızlandırmak için telefonla arayın, sabahtan ararsanız akşamüstü tedarik etmiş ve kargoya hazırlamış oluyorlar. Aynı gün şanslıysanız hatta öğle olmadan arayıp malzemeniz geldi, isterseniz gelip alabilirsiniz diye de telefon açan biryer. Büyük ihtimalle tedarikçi firma ile ilgili bir sorun olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

klasik stok sorunu, stok guncellemek bu tür sitelerde,şirketlerde fazlasıyla zor.

stok yoktur dışarıdan getirtmişlerdir, diğer taraf getirene kadar, araya hafta sonu girmiş işte normal vermişler aslında.

Böyle ekipmanları falan gameekstra.com gibi sadece bu işi yapan sitelerden alın aynı gun kargo ertesi gün elinize ulaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu aralar amazondan sipariş veriyorum bankada bir sorun çıktı bir ürüne refund verilip daha sonra başka bir ürün siparişi verilicek adamlar acaip ilgili aradılar sordular felan.

Bizde invtentus ve teknobiyoteikte bu ilgi var invtentustan bişey almadım ama teknobiyotikten aradılar siparişimi onayladılar felan iyidi
Sosyal ağlarda paylaş

hop,

Sanalmarketim bu ülkedeki en düzgün eticaret yapan firmalardan birtanesi kendisi müşterim olur.

Senin aldığın ürün ile ilgili stok problemi yaşamış olabilirler. Çünkü bildiğim kadarıyla disbiritörleri başka bir firma ile birleşti.

Arkadaşın dediği gibi stok ile ilgili bir problem.
Sosyal ağlarda paylaş

Alfheim said:

Bana da razer deathadder left handed edition sipariş verdikten 5 gün sonra, solu kalmamış sağ verelim mi diye telefon etmişlerdi.

çözüm sunmuşlar ne güzel
bu adamlar antalyadan 17.00da kargoya verip sabah 11de benim elime nasıl ulaştırıyo bu ürünleri ben onu merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Defalarca kez sanalmarketimden alışveriş yaptım ve her seferinde zamanında geldi. Hatta en son alışverişimi ankara'ya gittiğimde yerlerine gidip mousepad almıştım ve gayet ilgilenmişlerdi. (artı olarak kendilerinden laptop alacaktım fakat kredi kartımın limiti yetmiyordu, bir kısmını nakit geri kalanı kredi kartı ile ödeyeceğimi falan belirtmiştim. nasıl yapabileceğimi sorduğumda, alacağınız zaman telefon açın sizin için satış açarız diyip kartlarını vermişlerdi)

valla bence burası karalanmasın. karalancak yer arıyorsanız, sanalpazar, hepsiburada falan var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...