BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Abi millet sevgilisiyle bruncha, erken seans sinemaya, tenis oynamaya gidiyor. Adalet mi lan bu? Nasıl aklınızı başınızda tutuyorsunuz? Tavsiye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Overtime veriyorlarsa bence sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 BramStoker said: Nasıl aklınızı başınızda tutuyorsunuz? tutmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben hem okuyorum hem çalışıyorum o nasıl olacak peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 abi hayattan soguyosun yapcak bişi yok cuma aksamı millet aleme akarken sen 12 de yatıyosun ama yapack bişi yok emke parası haftasonun yok özetle cumartesi akşamı zombi gibi oluyosun yorgunluktan pazar gunude evden cıkasın gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dun gece 4'te geldim eve sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hava guzelse bana cok koymuyor.santiyeden yaziyorum su an misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Düzen böyle çalışmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Pazarları bile çalıştığım oluyor arada. İş sıkıcı olmadığından pek sorun yaratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 BonePART said: abi hayattan soguyosun yapcak bişi yok cuma aksamı millet aleme akarken sen 12 de yatıyosun ama yapack bişi yok emke parası haftasonun yok özetle cumartesi akşamı zombi gibi oluyosun yorgunluktan pazar gunude evden cıkasın gelmiyo dün 1 gibi falan geldim. 2 gibi uyumuşumdur. bugün de çıkarım. dün götüm donmasa daha dışarıda kalırdım ama götüm donuyordu gerçekten. SEN YAŞLISIN! yok o değil iyi beslenme + protein katkısı + multi vit ve q10 iyi geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hava bok gibi ya internetim hala yok keşke çalışsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cumartesi çalışmak mı? http://www.banyanbranch.com/social-blog/wordpress/wp-content/uploads/2011/04/haha1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cts-pzr calisanlar var onlar naapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bunu demeye gelmiştim :P (imamizer'ın kini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 pascalnouman said: cts-pzr calisanlar var onlar naapsin ben mesela. Bugün 4te başlıyor iş 11de bitiyor gece . Sonra yarın yine aynı. Hatta çarşambaya kadar aynı, sonra sabah 7 öglen 4 olucak vardiyam. Bu arada kayışdağda oturuyorum (yeditepe üninin oralara doğru oluyor bu dediğim yer) ve karşıda sirkeciden sonra ki durak 'cankurtaran'da çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cumartesi çalışmalı bir işim olsa başka iş arardım. cumartesi çalışanın maaşı da ona göre olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 sabahın köründe çocuk teslimi vardı erkenden uyanıp gittik mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Yarım gün 13:30 - 14:00 arası mesai bitiyor eve gitme zaten 1 saat. Yorgunsam vurup kafayı yatıyorum değilsem de pc başındayım. Pazar zaten full yatış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 mahoolmez said: sabahın köründe çocuk teslimi vardı erkenden uyanıp gittik mecbur cocuk tesl,mi ne lan evde yapıp yapıp satıyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 servis şoförü de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 tobeornottobe ben de bugün full çalışıyorum. mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 BabacumMostors said: cumartesi çalışmalı bir işim olsa başka iş arardım. cumartesi çalışanın maaşı da ona göre olmalı 15 günde 1 gün tatil yapan adamlar tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 önceleri cumartesi öğlene kadar mesai diye bir şey vardı benim peder giderdi, şimdi öyle bir şey yok cumartesi pazar hangover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 dasaaa said: BabacumMostors said: cumartesi çalışmalı bir işim olsa başka iş arardım. cumartesi çalışanın maaşı da ona göre olmalı 15 günde 1 gün tatil yapan adamlar tanıyorum şu anda yaptığım işte böyle bir tempoyu kaldıramam da.. ne bileyim eğlence ektörüyle ilgili bir şey olsa çekilebilir gibi sankim bar işletiyor olsam mesela, bar açalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://i.qkme.me/3pvavt.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_lisjt6kei81qgh7v2o1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar