GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Evet arkadaşlar Hangi server'lardasınız söyleyinde ona göre birleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben test 9'dayım. lvl 19 Mage lvl 11 Hunter lvl 10 Paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Test 9 daiz arkadaslar baska serveralra girmein lütfen[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya arkadaşlar horde olanlar beni friend listlerine eklesinler. beraber takılalım. mosq 17undead rogue mosqui 15orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bende test 9 dayim. Sungur nightelf hunter..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bende şuanda Hunterle oynuyorum hoşuma gitti Night Elf ismim "Lafontean" tabi server test 9 [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 09 Kasım 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Server 9 Deroontr warlock human.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 lvl 13.5 undead rogue test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ya 9 PVP serverı olarak gözüküyor.. Neyse DesperateCry olarak giriyorum [Bu mesaj Ozan tarafından 09 Kasım 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 test 9 un ping durumu nasıl bende gelebilirim buyuk ihtimalle troll - Hunter acıcağım neyse hele bir acayım buluşuruz[signature][hline]Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 test 9 dan vazgecmiş bulunmaktayım 1500ms gordukten sonra baska serverlara yelken acıyorum bu kadar pingle oynanmaz bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 test 9 pekatr 19 human rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Böhüüü ben hiç bi serverdayım,kargolayabilecek olan varmı?Ağlamak istiyorum... Freya Dı Gıreat Dilenci:Vol II [signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Server 9 ELf rogue lvl 21 2 gundur gıremıorm yenıden dl edıyorum :( ama yarına oyundaım[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yazio imzada[signature][hline]Smanchi LvL 19 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 jinnz de yani mehanix de lvl 19 rogue night elf oyundaki nicki jinnz[signature][hline]Smanchi LvL 19 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Vay be patilerime bak sen, daha dün sabaha doğru açıldı insanlar 19. seviye filan olmuş. Siz bu gazla beni bile geçersiniz, hadi bakalım :) Harbiden saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 test 9 nick feanturi night elf warior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yaw biz eseten kalmayiz bi stress yasayak dedik 19 stress yasadik[signature][hline]Smanchi LvL 19 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Solitude, 09 Kasım 2004 17:10 tarihinde demiş ki: Vay be patilerime bak sen, daha dün sabaha doğru açıldı insanlar 19. seviye filan olmuş. Siz bu gazla beni bile geçersiniz, hadi bakalım :) Harbiden saygı duydum. hehe yok biz gecen hafta basladik 10 gun fln oluyor:) zaten 1 gunde lvl19 olmak flm mumkun değil bende dl a 3 gün kaybettim gecen hafta anca 14 fln im zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Satanix lvl 20 elf rogue server 9[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bu arada herkes de rogue acmis bi rogue sevdasidir gidio ben dahil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 9.server(pvp) Nick:Garinthos(human paladin) alliance olanlar beni eklesin istediğiniz zaman beraber takılıp quest yapabiliriz :)Bugun ve yarın giremiyicem dl nin bitmesini bekliyorum fileplanet den indiriorum wow u.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya herkes nie aynı server a girmio ki?daılmayın arkadaslar zaten daha yuksek levelda olmamıssınız bastan baslayıverin nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bence aynı server ı hiç kasmayın en iyi ping alabildiğiniz yerden girin orda takılın çünkü aynı serverda toplansak bile yarımız horde olucak diger yarımız alliance açicak yani hiçbisi farketmiyicek :) Siz orc ca konusucaksınız. biz ne dersek ''hunga bunga'' diye cevap vericeksiniz :) Bare aynı serverda toplanıcaksanız aynı tarafda toplanalim yoksa chat diye bi olay olmaz oyunda.Ve zaten düşman olmuş olucaz horde vs alliance :) Bu arada kaç kişi 4.server a girmeyi düşünüyo?(o da pvp :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar