Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bi kaç steamfag alır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Leopar said: anlatmak istedigim su, tabletler smartphonelar marketi bolerken konsol ureticileri de bos durmuyor. ancak bu kadar rekabetli bir sektorde steambox tutunabilecek mi? sanmiyorum işte burda reklam giriyor devreye. seneler içerisinde bütçesi nerelere tırmandı bilmiyorum ama valveın reklam konusundada diger firmalarla yarışabilecegini cok sanmıyorum. belki girer riske kalan tüm parasıyla zorlar reklamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Wiki'ye göre Valve: Total equity US$2.5 billion (2012, estimated)[1] "Although Valve’s finances are private, Michael Pachter, an analyst at Wedbush Securities, estimates that the company could be worth around $2.5 billion today" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 noldu bu muhabbet ya? en son ces 2013de tanıtılacak diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Daesu said: Leopar said: anlatmak istedigim su, tabletler smartphonelar marketi bolerken konsol ureticileri de bos durmuyor. ancak bu kadar rekabetli bir sektorde steambox tutunabilecek mi? sanmiyorum işte burda reklam giriyor devreye. seneler içerisinde bütçesi nerelere tırmandı bilmiyorum ama valveın reklam konusundada diger firmalarla yarışabilecegini cok sanmıyorum. belki girer riske kalan tüm parasıyla zorlar reklamı. Katiliyorum..ama suna dikkat derim, Sony, Nintendo hatta Msoft bile en parlak donemlerini yasamiyorlar artik, Nvidia+Valve in ayni anda piyasaya girmesi sans olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 E3'te daha çok şey duyarız Steam Box ile ilgili. Şöyle birşey var, raporlara göre PS4 ve X-Box 720 AMD tabanlı CPU ve GPU kullanıyorlar. Sırf bu yüzden nVidia bir hamle yapmak istiyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aynen, birde baktiginda ps4/xbox hani kapali kutu, marketi olsun , update'i olsun..bugun yarin bandwith yettiginde, Onlive in yaptigi stream olayi olsun (nvidia da sundu sanirim ayni servisi gecen ay), steam box olsun kizisacak...umarim ps4/xbox720 superHD4k destekler hehe..yoksa ps5 falan cikmaz rekabet'e bu kadar pay cikmisken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 BonePART said: steam box? var zaten adıda pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 nVidia'nın bir tarafı tutuşuyor olabilir şu sıralar. Developer'lar yeni nesil konsollar yüzünden AMD/ATI'ye yönelik geliştirecekler herşeyi. nVidia çok yoğun çalışıyordu developer'lar ile. Oyunlar çıkmadan optimize driver'lar falan geliyor, 3D Vision desteği eklettiriyor, nVidia kartları için optimize ettiriyordu. Şimdi bu avantaj çatırdayabilir yeni nesil konsolların CPU/GPU'ları ile. Steam Box şuan ellerinde ki en büyük koz. Çok sağlam bir mimari yapsalar aslında, upgradable bir kutu olsa. Değiştirsek ekran kartını zamanı geldiğinde falan... Harika olur. Yani konsolun güncellenebilir versiyonu olsa hiçbir PC'ci hayır demez. Üstüne konsollarda ki bazı kolaylıklar ile birlikte gelse, tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://store.steampowered.com/livingroom/ geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 so it begins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz. Ben ki hayatı boyunca konsol almamış adam, heyecanlandım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çok low level bir şey olur gibi geliyor bana ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Xi3'ten daha güçlü olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kedinin sağda 3 bıyığı var, hl3 confirmed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi zaten half-life 3 çıkmıycak mı ? counter strike gibi dandik bişeyin bile hala yenisi çıkıyoken hl'nin 6 ya kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/ os ciktigina gore box'a gerek var mi? kendi boxini kendin yap steam osli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tabiki yok. ama yapsalar abzürd karla satacakların için yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 aquila said: http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/ os ciktigina gore box'a gerek var mi? kendi boxini kendin yap steam osli. Amiga dönemleri gibi sabit bileşenli bir sistem yaparlarsa, PC oyun geliştiricilerin işini kolaylaştırabilir. Rockstar gibi firmalar "öf şimdi kim PC için uğraşçak" gibi naza çekme yapma gereği duymaz diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 şu cihazı sadece linux yayılsın tek bahane olan oyunlar artık windows linux gözetmeksizin çalışsın diye çok istiyorum çıkmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 linux hipster işi diil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yok ya linux nerd-geek işi. ios hipster işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://hss-prod.hss.aol.com/hss/storage/adam/8aef66f370312e1a6b0809b609038689/steammachines837ibuypower.jpg http://www.engadget.com/2013/11/25/commercial-steambox-prototype/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://imgur.com/a/LpuE8 çanta güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar