Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Box

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Leopar said:

anlatmak istedigim su, tabletler smartphonelar marketi bolerken konsol ureticileri de bos durmuyor. ancak bu kadar rekabetli bir sektorde steambox tutunabilecek mi? sanmiyorum

işte burda reklam giriyor devreye. seneler içerisinde bütçesi nerelere tırmandı bilmiyorum ama valveın reklam konusundada diger firmalarla yarışabilecegini cok sanmıyorum.
belki girer riske kalan tüm parasıyla zorlar reklamı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Daesu said:

Leopar said:

anlatmak istedigim su, tabletler smartphonelar marketi bolerken konsol ureticileri de bos durmuyor. ancak bu kadar rekabetli bir sektorde steambox tutunabilecek mi? sanmiyorum

işte burda reklam giriyor devreye. seneler içerisinde bütçesi nerelere tırmandı bilmiyorum ama valveın reklam konusundada diger firmalarla yarışabilecegini cok sanmıyorum.
belki girer riske kalan tüm parasıyla zorlar reklamı.

Katiliyorum..ama suna dikkat derim, Sony, Nintendo hatta Msoft bile en parlak donemlerini yasamiyorlar artik, Nvidia+Valve in ayni anda piyasaya girmesi sans olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen, birde baktiginda ps4/xbox hani kapali kutu, marketi olsun , update'i olsun..bugun yarin bandwith yettiginde, Onlive in yaptigi stream olayi olsun (nvidia da sundu sanirim ayni servisi gecen ay), steam box olsun kizisacak...umarim ps4/xbox720 superHD4k destekler hehe..yoksa ps5 falan cikmaz rekabet'e bu kadar pay cikmisken.
Sosyal ağlarda paylaş

nVidia'nın bir tarafı tutuşuyor olabilir şu sıralar. Developer'lar yeni nesil konsollar yüzünden AMD/ATI'ye yönelik geliştirecekler herşeyi.

nVidia çok yoğun çalışıyordu developer'lar ile. Oyunlar çıkmadan optimize driver'lar falan geliyor, 3D Vision desteği eklettiriyor, nVidia kartları için optimize ettiriyordu. Şimdi bu avantaj çatırdayabilir yeni nesil konsolların CPU/GPU'ları ile.

Steam Box şuan ellerinde ki en büyük koz. Çok sağlam bir mimari yapsalar aslında, upgradable bir kutu olsa. Değiştirsek ekran kartını zamanı geldiğinde falan... Harika olur. Yani konsolun güncellenebilir versiyonu olsa hiçbir PC'ci hayır demez. Üstüne konsollarda ki bazı kolaylıklar ile birlikte gelse, tadından yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
aquila said:

http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/

os ciktigina gore box'a gerek var mi? kendi boxini kendin yap steam osli.

Amiga dönemleri gibi sabit bileşenli bir sistem yaparlarsa, PC oyun geliştiricilerin işini kolaylaştırabilir. Rockstar gibi firmalar "öf şimdi kim PC için uğraşçak" gibi naza çekme yapma gereği duymaz diye umuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...