PZero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://www.ligtv.com.tr/haber/orduspor-besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kasım 31 çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ordu farka koşar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 31 kasım ne ya hauehau ordu banko basın iddaada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Ordu 2 kilo fındık ile evine yollar beşiktaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 0-0 ya da 1-1 net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 benjani said: kasım 31 çekmiyor neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Red said: 0-0 ya da 1-1 net 2-1, 3-2 vs. karşılıklı gollü ve tek farklı ordu galibiyeti olacak, aha yazdım buraya Olmazsa zaten 0-0 biter. Kazanırsa da Beşiktaş 2-0 kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kavurma said: benjani said: kasım 31 çekmiyor neden? malzeme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şakalar komiklikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Ust olur. Gol duellosu seklinde gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 atıp tutma başlığı olmuş bu. fernandez yok di mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ferdi yok pzero reis basligi acmis ustune, bizim yenilmezlik serisine elveda simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bizim ceza sahasının önünde 2 pas yapan adam direk savunmayı ileri çekiyor, tık arkaya top ve gol pozisyonu. GS maçından sonra çok büyük düşüşe geçti Ordu, toparlanmak için daha uygun prestijde bir maç ve bu seviyede daha kolay bir rakip yok. Mutlak Ordu galibiyeti yani kabul etmek gerek. Ha buradan Fernandes'siz de galibiyet çıkarırsak cidden mükemmel olur. Ama yok yani hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Cuper acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Cuper yönetir, rahat alırız... şaka bi yana Ordu'nun 11 kasımdan sonraki (2-0 sivas galibiyetinden sonraki) fikstürü şöyle, Fenerbahçe - Ordu Ordu - Trabzonspor Kasımpaşa - Ordu Ordu - Beşiktaş Bursaspor - Ordu Ordu - Antalyaspor bu arada en son Göztepe'ye 1-0 yenilip cerahat Türkiye kupasından da elendi, son maçı da akhisar belediye ki akhisarı yenmeyeni dövüyolar zaten... 6'da 6 kayıpla geçer diye tahmin etmiştim sadece kasımpaşadan 1 puan alabildiler, halen de kalan 3 maçtan puan alamaz diyorum çünkü takım iyi çalıştırılıyor olmasına rağmen kesinlikle şişirildiği kadar iyi değil, daha doğrusu istikrarsız bir takım görüntüsünden kurtulamıyor, güven vermiyor, o yüzden beşiktaş 3 puanı kolay olmasa da alır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 DarKRideR said: Bizim ceza sahasının önünde 2 pas yapan adam direk savunmayı ileri çekiyor, tık arkaya top ve gol pozisyonu. GS maçından sonra çok büyük düşüşe geçti Ordu, toparlanmak için daha uygun prestijde bir maç ve bu seviyede daha kolay bir rakip yok. Mutlak Ordu galibiyeti yani kabul etmek gerek. Ha buradan Fernandes'siz de galibiyet çıkarırsak cidden mükemmel olur. Ama yok yani hiç sanmıyorum. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100513000257/wowwiki/images/7/7c/Totem_orc.jpg totemler sağlammış hacı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Abi Beşiktaş'ta iyi değil ki, yani bir kere Cuper 0-0'ın değerini çok iyi bilen bir hoca ve Beşiktaş'ın kapalı savunmaları aşmada ciddi bir problemi var. Aşıyor bir şekilde ama düzendeki adamların tamamı bir oldu mu açabiliyor. Bugün düzenin en önemli adamı yok. Fernandes'in yokluğunda Oğuzhan'ın tek başına o yükü kaldırıp kaldıramayacağı belli değil ki bence kaldıramayacak. Necip desen apayrı bir adam, Bizim savunma evlere şenlik bu arada, tamam iyi adamlar ama Ersan ve Sivok hem ağır kalıyorlar hemde beklerin yetersizlikleri adamları çok sorumluluk altında bırakıp bölgelerini sürekli terk etmelerine sebep oluyor. Şu ligde arkaya Beşiktaş defansı kadar top kaçıran takım var mıdır bilmiyorum. Yani Akhisar'ı bile pozisyonlara soktuk, gol bile attırdık adamlara :D Ordu bu açıktan mutlak faydalanacak. 1 golü kesin var Ordu'nun aha buraya yazıyorum. Biz işte 2 üstü atarsak, Ordu duvarını birden fazla geçebilirsek ancak kazanabiliriz. Zor, imkansız değil ama işte ileri hattaki bütün futbolcuların tam tamına performans göstermeleri gerekiyor. Fernandes'siz çıkacakları ilk maç belki biraz hırs falan yapıp yüklenirler diyeceğim de yok sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 çok rahat kazanırız . trabzonspor bile yendi orduyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 trabzon yener. o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 calimero said: DarKRideR said: Bizim ceza sahasının önünde 2 pas yapan adam direk savunmayı ileri çekiyor, tık arkaya top ve gol pozisyonu. GS maçından sonra çok büyük düşüşe geçti Ordu, toparlanmak için daha uygun prestijde bir maç ve bu seviyede daha kolay bir rakip yok. Mutlak Ordu galibiyeti yani kabul etmek gerek. Ha buradan Fernandes'siz de galibiyet çıkarırsak cidden mükemmel olur. Ama yok yani hiç sanmıyorum. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100513000257/wowwiki/images/7/7c/Totem_orc.jpg totemler sağlammış hacı ;) Totem değil ya, zerre güvenmiyorum Beşiktaş'a ben bugün ha kazanırsa cidden çok sevinirim. Çünkü eksiklere rağmen bu tip maçları kazanır hale gelirse bu takım nokta atışı transferler ile şampiyonluk hayal olmaktan çıkar doğruya doğru, biz şimdilik sadece tepeyi zorlayacak takım haline gelebildik, daha fazlası değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 direğe ne oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Oguzhan gecen hafta; fernandese muhtac bir takim demisti,bugun gorucez bakalim. Galibiyet olcay ve Holosko ya bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar