Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Orduspor sk - Beşiktaş jk ( 01.12.2012 - 19.00 )

PZero

Öne çıkan mesajlar

Bizim ceza sahasının önünde 2 pas yapan adam direk savunmayı ileri çekiyor, tık arkaya top ve gol pozisyonu.

GS maçından sonra çok büyük düşüşe geçti Ordu, toparlanmak için daha uygun prestijde bir maç ve bu seviyede daha kolay bir rakip yok. Mutlak Ordu galibiyeti yani kabul etmek gerek.

Ha buradan Fernandes'siz de galibiyet çıkarırsak cidden mükemmel olur. Ama yok yani hiç sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuper yönetir, rahat alırız...

şaka bi yana Ordu'nun 11 kasımdan sonraki (2-0 sivas galibiyetinden sonraki) fikstürü şöyle,

Fenerbahçe - Ordu
Ordu - Trabzonspor
Kasımpaşa - Ordu
Ordu - Beşiktaş
Bursaspor - Ordu
Ordu - Antalyaspor

bu arada en son Göztepe'ye 1-0 yenilip cerahat Türkiye kupasından da elendi, son maçı da akhisar belediye ki akhisarı yenmeyeni dövüyolar zaten...

6'da 6 kayıpla geçer diye tahmin etmiştim sadece kasımpaşadan 1 puan alabildiler, halen de kalan 3 maçtan puan alamaz diyorum çünkü takım iyi çalıştırılıyor olmasına rağmen kesinlikle şişirildiği kadar iyi değil, daha doğrusu istikrarsız bir takım görüntüsünden kurtulamıyor, güven vermiyor, o yüzden beşiktaş 3 puanı kolay olmasa da alır diye tahmin ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bizim ceza sahasının önünde 2 pas yapan adam direk savunmayı ileri çekiyor, tık arkaya top ve gol pozisyonu.

GS maçından sonra çok büyük düşüşe geçti Ordu, toparlanmak için daha uygun prestijde bir maç ve bu seviyede daha kolay bir rakip yok. Mutlak Ordu galibiyeti yani kabul etmek gerek.

Ha buradan Fernandes'siz de galibiyet çıkarırsak cidden mükemmel olur. Ama yok yani hiç sanmıyorum.

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100513000257/wowwiki/images/7/7c/Totem_orc.jpg

totemler sağlammış hacı ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Beşiktaş'ta iyi değil ki, yani bir kere Cuper 0-0'ın değerini çok iyi bilen bir hoca ve Beşiktaş'ın kapalı savunmaları aşmada ciddi bir problemi var. Aşıyor bir şekilde ama düzendeki adamların tamamı bir oldu mu açabiliyor.

Bugün düzenin en önemli adamı yok. Fernandes'in yokluğunda Oğuzhan'ın tek başına o yükü kaldırıp kaldıramayacağı belli değil ki bence kaldıramayacak. Necip desen apayrı bir adam,

Bizim savunma evlere şenlik bu arada, tamam iyi adamlar ama Ersan ve Sivok hem ağır kalıyorlar hemde beklerin yetersizlikleri adamları çok sorumluluk altında bırakıp bölgelerini sürekli terk etmelerine sebep oluyor.

Şu ligde arkaya Beşiktaş defansı kadar top kaçıran takım var mıdır bilmiyorum. Yani Akhisar'ı bile pozisyonlara soktuk, gol bile attırdık adamlara :D

Ordu bu açıktan mutlak faydalanacak. 1 golü kesin var Ordu'nun aha buraya yazıyorum.

Biz işte 2 üstü atarsak, Ordu duvarını birden fazla geçebilirsek ancak kazanabiliriz. Zor, imkansız değil ama işte ileri hattaki bütün futbolcuların tam tamına performans göstermeleri gerekiyor.

Fernandes'siz çıkacakları ilk maç belki biraz hırs falan yapıp yüklenirler diyeceğim de yok sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

DarKRideR said:

http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100513000257/wowwiki/images/7/7c/Totem_orc.jpg

totemler sağlammış hacı ;)

Totem değil ya, zerre güvenmiyorum Beşiktaş'a ben bugün

ha kazanırsa cidden çok sevinirim. Çünkü eksiklere rağmen bu tip maçları kazanır hale gelirse bu takım nokta atışı transferler ile şampiyonluk hayal olmaktan çıkar doğruya doğru,

biz şimdilik sadece tepeyi zorlayacak takım haline gelebildik, daha fazlası değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...