Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Abi esprili anlatimi biraz yanlis yorumlamissin, orada platoya hemen girer demiyor zaten. Yazinin ozeti duzgun beslenin sporunuzu yapin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Kas gitmez vs diyorsunda Bugun tesadufen gordum http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/06/avataratakan.jpg Adada erimis gariban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Adada synthol yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yok be ne syntholu ben bunu izledim gelmisti iki sene once romanyaya. Cok guzel vucudu vardi hatta cok da iyi dovusmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Yanlış hatırlamıyorsam ne kadar kilo verdiniz oyunu vardı survivorda, Atakan ve İbrahim 2-3 kg verirken diğerleri 8-10kg vermişti. Bunlar çünkü sürekli badem yiyormuş. Bu kilo vermiş hali bile değil aslında. Benim bahsettiğim şey "düşük kalorili diyet yaparsanız metabolizma kendisini kapatır" ın yanlış olduğu. Gayet de takır takır yağ yakıyorsunuz. Evet hormon üretimi sıkıntı bağışıklık sistemi vs sıkıntı oluyor ama yağ yakamıyorsunuz diye bir şey yok. Yazıyı yazan arkadaş bol bol yemek yiyin protein yağ yiyin yemek yiyerek zayıflayın demiş. Bende diyorum ki gün sonunda kalori önemli. İstediğiniz kadar temiz beslenin mükemmel paleo, keto, low carb vs yapın mutlaka kalorinizi sayın yoksa yağ yakılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Abi onu demiyor ki adam tam okumadin herhalde. Alacagin besinlerin neler olduguna dikkat et diyor basit carb alma diyor. Bol bol yiyin de yok besinci kez falan okuttunuz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 badem yiyince mi kilo vermisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 https://pbs.twimg.com/media/Ckfy3QJWUAAjHIh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Beyler ben konserve ton balığı çok yiyorum. 2 günde bi yiyorum heralde. Zararlı mı sizce ? Yoğun metal içerdiği söylenir büyük balıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Kanuni bende diyorum ki adam sadece kilo vermeyi konu almış basit karb yiyip yememenin bir önemi yok amaç sadece kilo vermekse kalorier önemli. Bu İbrahim ile Atakan sürekli badem yedikleri için çok kilo verememişler mesela. Diğerleri bunlar kadar yemiyormuş badem öyle hatırlıyorum. Bende mesela kafayı buna taktıydım zamanında basit karb yemezsem kilo verilir diye düşünüyordum bir sürü kuruyemiş yağ filan yiyordum meyve bile yemiyordum ama hiç kilo veremedim uzun bir süre. Çünkü kalori açığı yaratamamıştım. Bir dönem sadece karb ile beslenmeme rağmen (askerde) bir şekilde kalori açığı yarattığım için kilo verebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Abi adamlar bitmis nasil kilo verememisler anlamadim. O yazi bir arkadasin hic bir sey yemiyorum ama zayiflayamiyorum lafi ustune kondu oraya. Forumda canli ornegi mevcut bende zaman zaman o duruma cok dustum. aslinda kalori alimi yaptigin sporla alakali. 2000 al 2200 yak, 2000 uzerinden hesap edip 1800 alma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 m&f bu adamların türkçe sitesi yokmu ya? Hatunun ingilizcesi yok denecek kadar az bana şunu yap bunu yap dediğim zaman tercüme etmem gerekiyor. Böyle güzel türkçe kaynak varmı besin ve beslenme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 h24 Formül 1 Sport kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Soris said: Kanuni bende diyorum ki adam sadece kilo vermeyi konu almış basit karb yiyip yememenin bir önemi yok amaç sadece kilo vermekse kalorier önemli. Bu İbrahim ile Atakan sürekli badem yedikleri için çok kilo verememişler mesela. Diğerleri bunlar kadar yemiyormuş badem öyle hatırlıyorum. Bende mesela kafayı buna taktıydım zamanında basit karb yemezsem kilo verilir diye düşünüyordum bir sürü kuruyemiş yağ filan yiyordum meyve bile yemiyordum ama hiç kilo veremedim uzun bir süre. Çünkü kalori açığı yaratamamıştım. Bir dönem sadece karb ile beslenmeme rağmen (askerde) bir şekilde kalori açığı yarattığım için kilo verebilmiştim. senin yazdıkalrından anladığım ne kadar fazla kalori açığı = o kadar hızlı yağ yakımı. yine senden anladığım kadarı ile aman az yeme vücud kendini kapatıyor yağ depolamaya çalışıyor olayı da şehir efsanesi. amaç max. kalori açığı bırakmak olduğu sürece kilo vermede bir problem olmaz o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Aynen öyle hatta bunun için PSMF dietleri var. Sadece protein, tuz, multivitamin, sinir sistemin çökmesin diye omega3 alıyorsun başka hiç birşey tüketmiyorsun. Spor yapmıyorsun. Hareket etmiyorsun. Ağırlık çalışanlar temposu düşük antrenman yapabiliyorlar ama bence gereksiz. Sadece yağ yakıyorsun. İlk hafta sıkıntı oluyor ondan sonra alışıyorsun. Fakat bunu kaç gün yapacağın ne kadar fazla yağın olduğu ile alakalı diyelim ki yağ oranın 30% dan fazla o zaman 2-3 ay bu şekilde beslenebiliyorsun. Mesela Lyle McDonald Rapid Fat Loss kitabında kendi PSMF protokülünü anlatıyor. Orada vücut yağ oranına göre kaç hafta durulması gerektiği ile ilgili bir chart vardı. Diyelim senin yağ oranına göre 12 hafta durabiliyorsun. Şöyle bir şey yapıyorsun: Vücudun için gereken proteini hesaplıyorsun sadece o kadar protein yiyorsun. Tuz tüketmek zorundasın. Bir nevi ketojenik diyet. Omega3 ve multivitamin takviyesi alman gerek. Sebze istiyorsan tüket. Kalorileri çok düşük sebzelerin. Eğer yağ oranına göre category 2 de çıkarsan haftada bir 5-6 saat karb yükleme (Bu da tabiki vücudun için gereken miktarda) ve diyete psikolojik olarak adapte olmanda sıkıntı olmaması açısından haftada bir serbest öğünün var. Neyse bu şekilde diyelim 12 haftanı doldurdun. 2 hafta dinleniyorsun. Yağ ve karb yemeye başlıyorsun ama yine bazalını aşmıyorsun. Sonra bakıyorsun ne kadar daha yağ yakman gerekiyor ona göre bir tur daha atıyorsun. Sonra yine 2 hafta dinleniyorsun. Lyle, PSMF in i 15% yağ oranına gelene kadar yapılmasını öneriyor. Fakat yine bu metod ile 8-9% lara düşen adamlar var. Onlar sadece 1-2 hafta tur atıp 2 hafta dinleniyorlar. Yağ oranları çok düşük olduğu için 1-2 haftadan fazla tur atamıyorlar. Lyle yağ oranın ne olursa olsun en fazla 16 hafta öneriyor ki oda çok obezsen. Bence çok mantıklı bir metod. 1 ayda 5kg ya yakın saf yağ yaktım. Saf yağ mı değil mi yoksa patates yediğim için depolarım tekrar doldu biraz water weight mi geldi diye özellikle karb yüklemesi yaptığımın ertesi sabahı tartıldım ki ben 1-2kg patates kızartması yiyorum yükleme gününde ona rağmen dümdüz 5kg saf yağ. Tabiki biraz irade gerektiriyor ama çok sıkıntı değil. Yağ yiyemiyor olmanın getirdiği dezavantajlar da var. Ama bunları omega3 takviyesi aldığın sürece aşıyorsun. Multivitamin takviyeside çok önemli. Onu zaten diyet yapan yapmayanın alması gerek o ayrı konu. Tuz da çok önemli çünkü bir çeşit keto diyeti bu. Sebze ise tabağın 3 te 2 sini doldursa yeter. Benim önerim eğer bu metodu seçecekler varsa karb olarak sadece patates yemeleri üzerine hemen sirkeli su içsinler bir öğün yapsınlar bunu ve gerisini unutsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Abi bu ne :) Obezlige cozum olmus. Hareket etmeden yag takimi. Neyse arastirmadim bilmiyorum bakarim bir ara ama hic hos durmuyor yani. Protein tuz vitamin omega 3.. Edit: baktim keto dietmis biliyorum bunu bakmistim ve denedim gittigi hizda geri gelmisti. Ne gitmisti bilmiyorum tabii. Zor bir sey ama alismistim. sinirli olmustum cok ve sabirsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Esh said: Adada synthol yok tabi steroid mi kast ettin abi farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Soris said: Aynen öyle hatta bunun için PSMF dietleri var. Sadece protein, tuz, multivitamin, sinir sistemin çökmesin diye omega3 alıyorsun başka hiç birşey tüketmiyorsun. Spor yapmıyorsun. Hareket etmiyorsun. Ağırlık çalışanlar temposu düşük antrenman yapabiliyorlar ama bence gereksiz. Sadece yağ yakıyorsun. İlk hafta sıkıntı oluyor ondan sonra alışıyorsun. Fakat bunu kaç gün yapacağın ne kadar fazla yağın olduğu ile alakalı diyelim ki yağ oranın 30% dan fazla o zaman 2-3 ay bu şekilde beslenebiliyorsun. Mesela Lyle McDonald Rapid Fat Loss kitabında kendi PSMF protokülünü anlatıyor. Orada vücut yağ oranına göre kaç hafta durulması gerektiği ile ilgili bir chart vardı. Diyelim senin yağ oranına göre 12 hafta durabiliyorsun. Şöyle bir şey yapıyorsun: Vücudun için gereken proteini hesaplıyorsun sadece o kadar protein yiyorsun. Tuz tüketmek zorundasın. Bir nevi ketojenik diyet. Omega3 ve multivitamin takviyesi alman gerek. Sebze istiyorsan tüket. Kalorileri çok düşük sebzelerin. Eğer yağ oranına göre category 2 de çıkarsan haftada bir 5-6 saat karb yükleme (Bu da tabiki vücudun için gereken miktarda) ve diyete psikolojik olarak adapte olmanda sıkıntı olmaması açısından haftada bir serbest öğünün var. Neyse bu şekilde diyelim 12 haftanı doldurdun. 2 hafta dinleniyorsun. Yağ ve karb yemeye başlıyorsun ama yine bazalını aşmıyorsun. Sonra bakıyorsun ne kadar daha yağ yakman gerekiyor ona göre bir tur daha atıyorsun. Sonra yine 2 hafta dinleniyorsun. Lyle, PSMF in i 15% yağ oranına gelene kadar yapılmasını öneriyor. Fakat yine bu metod ile 8-9% lara düşen adamlar var. Onlar sadece 1-2 hafta tur atıp 2 hafta dinleniyorlar. Yağ oranları çok düşük olduğu için 1-2 haftadan fazla tur atamıyorlar. Lyle yağ oranın ne olursa olsun en fazla 16 hafta öneriyor ki oda çok obezsen. Bence çok mantıklı bir metod. 1 ayda 5kg ya yakın saf yağ yaktım. Saf yağ mı değil mi yoksa patates yediğim için depolarım tekrar doldu biraz water weight mi geldi diye özellikle karb yüklemesi yaptığımın ertesi sabahı tartıldım ki ben 1-2kg patates kızartması yiyorum yükleme gününde ona rağmen dümdüz 5kg saf yağ. Tabiki biraz irade gerektiriyor ama çok sıkıntı değil. Yağ yiyemiyor olmanın getirdiği dezavantajlar da var. Ama bunları omega3 takviyesi aldığın sürece aşıyorsun. Multivitamin takviyeside çok önemli. Onu zaten diyet yapan yapmayanın alması gerek o ayrı konu. Tuz da çok önemli çünkü bir çeşit keto diyeti bu. Sebze ise tabağın 3 te 2 sini doldursa yeter. Benim önerim eğer bu metodu seçecekler varsa karb olarak sadece patates yemeleri üzerine hemen sirkeli su içsinler bir öğün yapsınlar bunu ve gerisini unutsunlar. BUnun kitabı, sitesi, testi vs si nesi varsa paylaşır mısın?Millet faydalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Evet :) Birak karisma donanimda horoz o, burda ellesme, ihtiyac oluyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Gunde 1000 kalori alti falan aliyorsun abi .. 600-800 falan aliyorsun yani bir nevi aclik grevi, tas olsan zaten zayiflarsin gerek yok. Obez duragan adam isi anca. RamsesII said: Soris said: Aynen öyle hatta bunun için PSMF dietleri var. Sadece protein, tuz, multivitamin, sinir sistemin çökmesin diye omega3 alıyorsun başka hiç birşey tüketmiyorsun. Spor yapmıyorsun. Hareket etmiyorsun. Ağırlık çalışanlar temposu düşük antrenman yapabiliyorlar ama bence gereksiz. Sadece yağ yakıyorsun. İlk hafta sıkıntı oluyor ondan sonra alışıyorsun. Fakat bunu kaç gün yapacağın ne kadar fazla yağın olduğu ile alakalı diyelim ki yağ oranın 30% dan fazla o zaman 2-3 ay bu şekilde beslenebiliyorsun. Mesela Lyle McDonald Rapid Fat Loss kitabında kendi PSMF protokülünü anlatıyor. Orada vücut yağ oranına göre kaç hafta durulması gerektiği ile ilgili bir chart vardı. Diyelim senin yağ oranına göre 12 hafta durabiliyorsun. Şöyle bir şey yapıyorsun: Vücudun için gereken proteini hesaplıyorsun sadece o kadar protein yiyorsun. Tuz tüketmek zorundasın. Bir nevi ketojenik diyet. Omega3 ve multivitamin takviyesi alman gerek. Sebze istiyorsan tüket. Kalorileri çok düşük sebzelerin. Eğer yağ oranına göre category 2 de çıkarsan haftada bir 5-6 saat karb yükleme (Bu da tabiki vücudun için gereken miktarda) ve diyete psikolojik olarak adapte olmanda sıkıntı olmaması açısından haftada bir serbest öğünün var. Neyse bu şekilde diyelim 12 haftanı doldurdun. 2 hafta dinleniyorsun. Yağ ve karb yemeye başlıyorsun ama yine bazalını aşmıyorsun. Sonra bakıyorsun ne kadar daha yağ yakman gerekiyor ona göre bir tur daha atıyorsun. Sonra yine 2 hafta dinleniyorsun. Lyle, PSMF in i 15% yağ oranına gelene kadar yapılmasını öneriyor. Fakat yine bu metod ile 8-9% lara düşen adamlar var. Onlar sadece 1-2 hafta tur atıp 2 hafta dinleniyorlar. Yağ oranları çok düşük olduğu için 1-2 haftadan fazla tur atamıyorlar. Lyle yağ oranın ne olursa olsun en fazla 16 hafta öneriyor ki oda çok obezsen. Bence çok mantıklı bir metod. 1 ayda 5kg ya yakın saf yağ yaktım. Saf yağ mı değil mi yoksa patates yediğim için depolarım tekrar doldu biraz water weight mi geldi diye özellikle karb yüklemesi yaptığımın ertesi sabahı tartıldım ki ben 1-2kg patates kızartması yiyorum yükleme gününde ona rağmen dümdüz 5kg saf yağ. Tabiki biraz irade gerektiriyor ama çok sıkıntı değil. Yağ yiyemiyor olmanın getirdiği dezavantajlar da var. Ama bunları omega3 takviyesi aldığın sürece aşıyorsun. Multivitamin takviyeside çok önemli. Onu zaten diyet yapan yapmayanın alması gerek o ayrı konu. Tuz da çok önemli çünkü bir çeşit keto diyeti bu. Sebze ise tabağın 3 te 2 sini doldursa yeter. Benim önerim eğer bu metodu seçecekler varsa karb olarak sadece patates yemeleri üzerine hemen sirkeli su içsinler bir öğün yapsınlar bunu ve gerisini unutsunlar. BUnun kitabı, sitesi, testi vs si nesi varsa paylaşır mısın?Millet faydalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Jaegerjaquez said: Esh said: Adada synthol yok tabi steroid mi kast ettin abi farklı şeyler Ilk fotoda sismis bildiin de syntholle sisirmiyo mu kasi? Istesen de o kadar eriyememen lazim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Abi iste ac kalarak kilo berirsin de gobek yine en son verdigin sey olur. Once kaslar gider. Kanuni said: Gunde 1000 kalori alti falan aliyorsun abi .. 600-800 falan aliyorsun yani bir nevi aclik grevi, tas olsan zaten zayiflarsin gerek yok. Obez duragan adam isi anca. RamsesII said: Soris said: Aynen öyle hatta bunun için PSMF dietleri var. Sadece protein, tuz, multivitamin, sinir sistemin çökmesin diye omega3 alıyorsun başka hiç birşey tüketmiyorsun. Spor yapmıyorsun. Hareket etmiyorsun. Ağırlık çalışanlar temposu düşük antrenman yapabiliyorlar ama bence gereksiz. Sadece yağ yakıyorsun. İlk hafta sıkıntı oluyor ondan sonra alışıyorsun. Fakat bunu kaç gün yapacağın ne kadar fazla yağın olduğu ile alakalı diyelim ki yağ oranın 30% dan fazla o zaman 2-3 ay bu şekilde beslenebiliyorsun. Mesela Lyle McDonald Rapid Fat Loss kitabında kendi PSMF protokülünü anlatıyor. Orada vücut yağ oranına göre kaç hafta durulması gerektiği ile ilgili bir chart vardı. Diyelim senin yağ oranına göre 12 hafta durabiliyorsun. Şöyle bir şey yapıyorsun: Vücudun için gereken proteini hesaplıyorsun sadece o kadar protein yiyorsun. Tuz tüketmek zorundasın. Bir nevi ketojenik diyet. Omega3 ve multivitamin takviyesi alman gerek. Sebze istiyorsan tüket. Kalorileri çok düşük sebzelerin. Eğer yağ oranına göre category 2 de çıkarsan haftada bir 5-6 saat karb yükleme (Bu da tabiki vücudun için gereken miktarda) ve diyete psikolojik olarak adapte olmanda sıkıntı olmaması açısından haftada bir serbest öğünün var. Neyse bu şekilde diyelim 12 haftanı doldurdun. 2 hafta dinleniyorsun. Yağ ve karb yemeye başlıyorsun ama yine bazalını aşmıyorsun. Sonra bakıyorsun ne kadar daha yağ yakman gerekiyor ona göre bir tur daha atıyorsun. Sonra yine 2 hafta dinleniyorsun. Lyle, PSMF in i 15% yağ oranına gelene kadar yapılmasını öneriyor. Fakat yine bu metod ile 8-9% lara düşen adamlar var. Onlar sadece 1-2 hafta tur atıp 2 hafta dinleniyorlar. Yağ oranları çok düşük olduğu için 1-2 haftadan fazla tur atamıyorlar. Lyle yağ oranın ne olursa olsun en fazla 16 hafta öneriyor ki oda çok obezsen. Bence çok mantıklı bir metod. 1 ayda 5kg ya yakın saf yağ yaktım. Saf yağ mı değil mi yoksa patates yediğim için depolarım tekrar doldu biraz water weight mi geldi diye özellikle karb yüklemesi yaptığımın ertesi sabahı tartıldım ki ben 1-2kg patates kızartması yiyorum yükleme gününde ona rağmen dümdüz 5kg saf yağ. Tabiki biraz irade gerektiriyor ama çok sıkıntı değil. Yağ yiyemiyor olmanın getirdiği dezavantajlar da var. Ama bunları omega3 takviyesi aldığın sürece aşıyorsun. Multivitamin takviyeside çok önemli. Onu zaten diyet yapan yapmayanın alması gerek o ayrı konu. Tuz da çok önemli çünkü bir çeşit keto diyeti bu. Sebze ise tabağın 3 te 2 sini doldursa yeter. Benim önerim eğer bu metodu seçecekler varsa karb olarak sadece patates yemeleri üzerine hemen sirkeli su içsinler bir öğün yapsınlar bunu ve gerisini unutsunlar. BUnun kitabı, sitesi, testi vs si nesi varsa paylaşır mısın?Millet faydalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Synthol bu abi http://cdn-maf1.heartyhosting.com/sites/muscleandfitness.com/files/media/Screen-Shot-2016-03-15-at-11.21.36-AM_1.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 synthol=silikon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 gorur gormez aklima ilk gelen anne sutu cok faydalidir oldu..artik nasil yerlesmisse.. bu arada adamin meme baslari burnundan buyuk.. fotoshok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar