GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ehehehe bugün antremana gidemicem ya la 6 ölçek jack3d içmiş gibiyim dfgdsfs bench presse yatsam orda kitlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 antrenmana aç mı gidilmeli tok mu? açlık nedir discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kanuni said: nerden nereye geldim http://jdmoyer.files.wordpress.com/2010/03/sisson1.jpg?w=422&h=300 56 yasinda adam. gencliginde distance runner and triathlete imis. simdi ben sunun dediklerini yapsam ne yapmasam ne hayati atletlikle gecmis herifin. ha tabii kesinlikle yol gostermeleri acisindan paylasilan bilgiye saygim sonsuz ama kisinin kendini gozlemlemesi sonucunda elde ettikleri cok onemli bunu demek istiyorum. Gay forumu olmayacağız! Oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Killer said: antrenmana aç mı gidilmeli tok mu? açlık nedir discuss aç değilsin açıkta değilsin otur şükret haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ya ak idmana gdiicem şunu yazana kadar düzgün cevap yazsaydn sfs NEYSE RAGE IS ON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben yemeğim bittikten sonra 2 saat sonra ısınmaya basliorm salonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ben hiçbirşey yemeden gidiyorum bence spor performansınıda arttırıyor ama en geç 2 saat içinde birşeyler yemek lazım ve uyandıktan 2-3 saat sonra başlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben yedikten 2 saat sonra acıkıyorum ya. kahvaltı + 1 saat sonra elma(muz) + shake + yarım saat sonra spor. diğer türlü güçsüz hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Valla kişiden kişiye değişiyo demekki, yiyip gelenler bile oluyor salona ben dolu mideyle gittiğimde verimsiz geçiyor o antreman. Ama acıkırsam 45dk 1 saat öncesinden 1 orta boy elma iyi gidiyor muzda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bende aç veya tok çok değiştirmiyo. kahve içiyorum güzel oluyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 valla bugün ilk defa bu kadar aç gittim sanırım koymadı ama. BECAUSE I AM ANIMAL AND RAGE IS ON! SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 beyler biraz önce çok güzel bi pizza yedim. halbuki nutrinin dün verdiği tavsiyelere uymaya karar vermiştim. ama çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Biraz önce dediği saatte 23:30 öncesi tahmini 23:15 ahahaha abi düzelt beslenmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ben yedikten 1 saat sonra gidiyorum, çocukluğumdan beri alışkanlık yaptığım spor ne olursa olsun. Doğru ya da yanlış bilmiyorum ama açlık ve yemek üstü rehavet/rahatsızlık hissetmediğim optimal süre 1 saat gibi geliyor bana. Yediğim gibi gidersem ağırlık çalışırken rahatsız oluyorum, 2 saat sonra falan gidersem de çalışırken acıkıyorum, susuyorum, zorlanıyorum vs. vs. Bir de çalışırken bir şeyler içmek çok güzel oluyor, özellikle en çok zorlandığım hareketi bitirince soğuk bir soda vs. içeceğimi biliyorsam daha bir asılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 @nutri sanırım pizzayı bitirdikten 3dk sonra attım postu o kadar iyiydi yani. bu dominosun yeni mangal pizzası yiyin beyler. bunlar hep kas :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 31 aralıkta bi house partye katılcam. belki show off'luk yaparım nolur nolmaz asdfads son 2 gün diyete giricem. sikpeks jesus topiğinde ona öneri olarak yazmıştım poza girceğin günden 2 gün önce yağı karbı kes son gün suyu kes diye de, ben suyu kesemem alkol alcağım için. son 2 gün 0 karb 0 yağ yapsam ne kadar etkili olur? evde bide hydroxicut var geçen sene almıştım muscletech fakir ama kadınlar için NASIL ANTUN KUNTİN ÇAKALLIKLARIMN? ASDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 2 gunde anca cukunu eritir kucultur toplarin yagini cekersin nefis olur, cakalligini eline bile alamazsin oderece :) Delimisin 2 gunde ne olacak.. gittigin partide herkes vucut guzelimi ki kastin kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 trahana çorbası türlü kabak tatlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 adamın spor yapma amacına bak ya inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 spark lol partide soyuniym diye kasmıyorum merak etme atladın güzel just in case diyorum @kanuni abi şu an yağ oranı düştü zaten, 2 günde geçici definisyon kazanabilir vücudum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ben olsam, partiye giderken, bal, nutella, mesir macunu, tahin pekmez basarim. daha bir yarari olur :D 2 gunde ne kadar define olabilirsin bilemedim bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ok i will show you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 definisyon prosu değilim de yağ karb kesicem işte bakıcam noluyo . alkol işin içinde olmasa suyu da azaltırım son gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 ben de dürüm siparişi verdim şuanda. fitness modeller gibi olmak hedefim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Killer benim yaptigimi yapican. 4 gun uste gunde 60-70gr karb yiyip 3 tane glikojen bosaltma calismasi yapicaksin. Kaslar kagit gibi olacak. Sonr kilo basina 12gr karb yuklemesi yapicaksin ertesi gunu kaltiginda lean bir mofo olcaksin. Roket gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar