Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 fdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ekrana sığdıramadım beyler bdfgd bu arada http://www.spor101.com/besin-degerleri/ hesap kitap işlerine girdim de nerden bakayim bana güzel yer söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Calorieking Besinler.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dr Oetker vitalis yiyen var mı? sade yulaf ezmesi yerine tercih ediyorum epey + sı vardır da spor için zararı varmıdır sizce, çünkü epey lezzetli keyfi yiyesi geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Nestle nesfit/tropikal meyveler yiyiorum ben tavsiye ederim. Kahvaltıda 100gram iyi gidiyor %1.5yağlı süt ile. İçindeki şekerin bir kısmı zaten meyvelerden geldiği için o kadar sıkıntı yok Yulaftan kötü,ekmekten iyi işte yulaf yiyemeyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 besinler net eşşek kadar ana sayfası var 5 sayfaya falan bölmüş reziller ya. yordu abi site attığım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben onu sadece milli lezzetlerimizi olcmek icin kullaniyorum mesela o gun hersey yolunda gitti ama 3 dilim baklava caktim. Kac kcal? Ordan bakiyorum misal. Gerci veriler tutarsiz biraz ama idare ediyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://besinler.net/nutrdetails.aspx?NDB_Num=50039 bu ne lan yumurta 12 gr protein? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 100gramında abi doğru zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aynen bi yumurta 50gr zaten 6gr protein var bi tanesinde sarısı+beyazıyla, sırf beyazında 2-3 gr var 1 yumurtada diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 yumurtayı tarttım 65 gr geldi. daha fazla geldi de kabuk çıktı diye floor aldım 3 tanesi 22,5 ediyo o hesapla. hm syntanın protein değeri ne ayrıca yazmıyo üstünde komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Jumbo yumurta aliyorum ben tanesinde 7gr falan protein var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 keskinoğlunun dimi? bende onu alıyorum 3 tam yumurta iyi gidio sabah kahvaltıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Aynnnnen. 3 jumbo + 100gr sutas light beyaz peynir. 50gr protein. Birde yanina 100gr eti lifalif + 200ml sut. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 nerdeyse aynı kahvaltıyı yapıyomusunz perf. ben de 6 yumurta yiyorum kahvaltıda 3 sarılı 3 sarısız, 100gr yağsız beyaz peynir, zeytin domat salata soğan sarımsak, 30-40gr yulaf ezmesi yağsız sütle + yeşil çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 3 tam yumurta 100grama yakın lor -biraz yağlı ama- 3 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay ardından double espresso uu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu tavuk göğsü kaç gram 4lü satılıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 BİLADER ACIKTIM YA SABAH OLSADA KAHVALTI YAPSAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 off dexter var bide pazatesi sabahı kahvaltı mükemmel yaşasın 2. öğretim öğlene kadar kafam rahat nası mutlu oldum lan durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 blilirm öyle mutluluğu sdf dfgds keyfini çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dexter isaak reiz olmadan çekilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Killer said: bu tavuk göğsü kaç gram 4lü satılıyo ya marketlerden alıyosan üstünde gramajı yazması lazım tavuk fileto kastettiysen, ben hindi tercih ediyorum ama genelde daha çok protein var, aynı yemek sıkıyo bide sürekli. fiyatları da aşağı yukarı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Hindi daha iyi ya. Bende buldukca aliyorum. En azindan tadi farkli ve azcik daha saglikli. Tavuklari yerken kagit yermis gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Abi hindiydi tavuktu dana etiydi hepsi hormonlu. Para bolsa koyun kuzu keçi yiyin yoksa avlanabilen ve civa oranı düşük balıklar yiyin yapcak bişi yok. Bi de ben bu siteyi kullanıyorum besinler için çok iyi: http://nutritiondata.self.com/ Marketden hiçbirşey almayarakta beslenilir gayetde güzel oluyor meyve suyu filan içmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Kuzu yiyorum ama yag konusunu tutturmak zor oluyor biraz. Bulkta full kuzu yiyebilirim. Tam kuzu alinca benim kasap kilosunu 28 liraya ayarliyor. Hepsi otlanan bizim bu tarafin kuzulari. Supplemente para verecegine kuzu ye. Mis. Ama fat loss donemi ketojenik yapmiyorsan biraz zor iste. Ondan hindiye abaniyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar