Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 caseinle türk kahvesi de koyuyordum onun içine onları unuttum cafeinsiz atomic bomb mu olur lan nası unuttuysam ha bide tarçın adsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sparkcaster said: sabah 7 de falan koşuyorum genelde, koşmadan bundan patlatsam nolur tili koşmanın amacı yağ yakmaksa patlatma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 şayloloş yoksa onun icinde ise yaramaz o atom sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hiç şeker yememeliyiz deniyordu pekmezin içinde şeker yok mu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi şayloloş ne aradım bulamadım google da wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Gizli said: hiç şeker yememeliyiz deniyordu pekmezin içinde şeker yok mu da? pekmezde ki doğal şeker besinlerim içinde kendiliğinden bulunan şekeri abartmadıkça sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://michaelkory.com/collections/e-books/products/complete aldim bakalim.. tesekkur jagger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 vay abi hayırlısı olsun bilmiodum ben bu kitabı :D bol proteinli öğünler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 baylar yulaf ezmesi alcam topluca, nerden alayım temiz güzel ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 arap pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kanuni said: http://michaelkory.com/collections/e-books/products/complete aldim bakalim.. tesekkur jagger. bütün tariflerde protein tozu vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yok benim izlediklerimde. ama sonucta olacaktir tabii.. ne biliyim ustundeki krema misal protein tozundan falan.. abi sonucta gym besinleri isin guzel 5 dakikada hazirlanabilmeleri. youtube da kanali var adamin oradan bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 http://www.youtube.com/user/MichaelKoryFitness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 oha ilk nesnemi yaptim.. 140 gr ton (80 gr suyun icinde suzunce olmustur 140) 1 yumurta beyazi 40 gr sogan 10 gr az yagli cheddar 2 corba kasigi yulaf hepsini karistir. tavada cook az zeytin yagiyla bir tarafi 3 dakika diger tarafi 3 dakika. nefis oldu :D esas tatlilari yapinca yazarim. splenda lazimmis onu buldum gelince yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yulafi yumurtayla karistirmistim tavada bir kere. Sinav gibiydi o ogun bitirince erdim resmen. bir daha da tuzlu seylerle karistirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Hangisi tuzluki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ton baligi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Benim dusuncem: Amac Diyet degil saglikli beslenme olmali. Saglikli beslenme nedir: Karbonhidratlardan, yagdan, sekerden, tuzdan kacinmak. Katki maddesi en az olan seyleri yemege calismak. Mesela: Yagli kiyma yerine temiz yagsiz et o yoksa tavuk yemek. Mideyi sisirmeden yeter deyip sofradan kalkabilmek. Mesela kullandiginiz tabaklari kucultebilirsiniz. Aksamlari karniniz cok kaziniyorsa yesli cay ile kuru uzum yemenizi tavsiye ederim. sicak su acligi kesiyor. Kuru uzumude avuc avuc degil tek tek atin agziniza. Bazi meyvelerin kalorisi cok yuksek. Etin yaninda bol sebze salata yiyin. Pilav yemeyin. Illa tatli yiyeceksen once bir iki salatalik, meyve falan ye istahi kapat sonra ye. Kafadan yemegi uzaklastirin baska seylerle ugrasin. Diyet yapip surekli karinin kazinirken sunu yemeliyim bunu yememeliyim diye butun gun dalisrsan hem zihni hm vucudu stresse sokuyorsun. Diyetle cok cabuk sonuc alabilirsin ama cok cabuk kaybedersin. Saglikli ve dikkatli beslenmeyi yasam bicimi haline getirirsen yavas yavas ama saglam ilerlersin. Tabi sunu da kabul etmek lazim ki saglkli beslenmek Turkiye de cok zor. Etrafta cok fazla lezzetli ve cok zararli sey var. Turkiye de isiniz cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Herkesin kendi vücudu sonuçta da bu mantıkla vitaminsizliğe devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hunty beslenme ile ilgili okuduğum en saçma ve mantıklı şeyleri bir arada yazabilmeyi başardığın için seni tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Tavuk dediğiniz an her türlü tavsiye yanlış diyorum günümüzde. Bütün tavuklar antibiotikli ve yarardan çok zararı var, yemeyim yedirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 karacigerini yemeyince birsey olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VQ4x3yXmKMY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar