Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

Göbeği erittikten sonra bi süre zayıf olarak devam ettim ağırlıkları arttırdım hafif üst tarafı toparladım hatta doğru ışıkta bakınca 6pack bile çıkardım ahah.

Ama

Ne zaman ki tamam bu kadar yememek yeter artık kaslanmalıyım diyip ekmek makarna pilav yemeye (az yiyorum bu arada hala, tamamen sıfırlamıştım) başladım anında göbek çıktı. Doktor bu ne? Yine yanlış yaptık bişeyi ama çözemedim, kaslanamadan göbekli olduk =/ Göbek eskisi gibi değil tabi de, koltukta oturunca hafif şişkin bi kütle var yine orda.

Kardioyu arttırsam (10 dakika ayakta bisiklet aleti yapıyorum haftada 3 antremandan önce) bu defa antremana yorgun çıkacağım ağırlık limitim düşecek. Zaten üşengeç adamım 1.5 saatte sıkılıp gidesim geliyor falan. Ne yapmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

antremadan önce değil sonra yapıcan cardioyu sen baştan beri yanlış yapmışsın zaten ayrıca 10 dk hiç bir işe yaramaz anca kalp ritmi belli seviyeye geliyor vucüt kendini analiz edip yağ yakımını hızlandırıyor zaten tavsiyem 20-30 arası yapman. aletli cardiyu sevmiyorsan grup egzersizleri varsa onlara katıl
Sosyal ağlarda paylaş

30 dk once kardiyo yapiyorum vucut yag yakimi moduna giriyor hafiften ustune bumbumbum gym.

Ya kusacak gibi oluyorum ya aglayacak gibi sonunda..

ilk kez bu hafta cok basarili bir personal trainerle calistim 5 gun.

3 sene bi bok calismamisim onu anladim.

No pain no gain modu buymus...

Bodysiz trainersiz bi daha calismam artik.
Sosyal ağlarda paylaş

7.30 da kalkiyorum lcarnitine tup sivi aliyorum bi muz 1 saat sonra jack3d, 8.30 da gym. Bombos bi biz bagir anir misss..

Gunum bos sonrasinda golf veya aksam ustu 1 saat yuruyus deniz kiyisinda..

Acikcasi gym oncesi kardiyo cok iyi bence kilo verme adina.. ama sonrasinda ciddi eforlu agirlik calismak lazim.. ayrica sendeki hafif kilo alma normal. Vucut bi anda karbi gorunce en son verdigi yere koyuyor ganimeti. Egerki verdiysen gorduysen packleri dert etme gene verirsin bence. Hacimlen sonra gene ayni sekilde verirsin zaten klasik gym metodu o.

Ha birde yapmaktan cok korumak daha zor nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

eski jack3d mi yeni jack3d mi kanuni abi? :DDDDD
vaaay abi gözün aydın hayırlısı olsun gelicein zaman haber ver ya, birlikte antreman da yaparız muhabbet ederiz protein shakelerimizi içeriz :D

Gecen sene kardesime biraktigim iki kutu eski jack.. cocuk gibi sevindim gorunce kullanmamis . :)

Ohhhhhh dooooping.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Noyzura said:

bugün light süt alıcaktım sonra vazgeçip yerine bunu aldım

Noyzura Keçi sütü alın.Prof İbrahim Saraçoğlu ve diğer çoğu uzmanın açıkladığına göre anne sütüne en yakın süt keçi sütüdür.Hatta inek sütünün içmek için hiçte doğru tercih olmadığını bile söylüyolar.

Eskiden Kay'ın çok güzeldi keçi sütü,yeterli ilgi olmadı kaldırdılar.Şimdi sadece Baltalı'nın keçi sütü var süpermarketlerde.İnek sütü elde etmek çok kolay diye dayıyolar insanlara.Keçiyi inek gibi sabit yere bağlayıp 24 saat besleyemezsin,gezmesi lazım,en temiz sudan içer,en temiz yiyeceği yer keçi.Çok uğraşlı hayvan.

Tavuktan çok hindi yiyin bide mümkünse.Arkadaşım keskinoğluna piliç üretiyor.11.000 tane civciv 45 günde kocaman oluyor.İnanılmaz hormon vs var olayda.Hindi çok keşfedilmedi daha TR de.Onada ilgi çoğalınca mahvederler hormonla.
Sosyal ağlarda paylaş

spordan önce yemek yemek lazım bunda sorun yok da
spora yakın yemeyin diyorlar mesela
uzak yiyince de acıkıyorum
burada karbonhidrat mı abanmak lazım

bir de spordan sonra ne tür yemek yemeli
protein ağırlıklı mı olması lazım

son olarak yatmadan önce yemek yemek de doğru değil ama mecburen bu saatlere sarkıyor

nasıl yapılır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...