axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Göbeği erittikten sonra bi süre zayıf olarak devam ettim ağırlıkları arttırdım hafif üst tarafı toparladım hatta doğru ışıkta bakınca 6pack bile çıkardım ahah. Ama Ne zaman ki tamam bu kadar yememek yeter artık kaslanmalıyım diyip ekmek makarna pilav yemeye (az yiyorum bu arada hala, tamamen sıfırlamıştım) başladım anında göbek çıktı. Doktor bu ne? Yine yanlış yaptık bişeyi ama çözemedim, kaslanamadan göbekli olduk =/ Göbek eskisi gibi değil tabi de, koltukta oturunca hafif şişkin bi kütle var yine orda. Kardioyu arttırsam (10 dakika ayakta bisiklet aleti yapıyorum haftada 3 antremandan önce) bu defa antremana yorgun çıkacağım ağırlık limitim düşecek. Zaten üşengeç adamım 1.5 saatte sıkılıp gidesim geliyor falan. Ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 antremadan önce değil sonra yapıcan cardioyu sen baştan beri yanlış yapmışsın zaten ayrıca 10 dk hiç bir işe yaramaz anca kalp ritmi belli seviyeye geliyor vucüt kendini analiz edip yağ yakımını hızlandırıyor zaten tavsiyem 20-30 arası yapman. aletli cardiyu sevmiyorsan grup egzersizleri varsa onlara katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Antreman öncesi 10 dakika kardiyo sadece ısınmaya yarıyor onun dışında kilosal bir etkisi olamıyor. Wolasın dediği gibi 20-30 ile anca bişiler yakmaya başlarsın ki ben o kadar koşunca antreman yapacak vaktim kalmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 biri wolası buraya mod yapabilirmi, sıkılmadan hergun yedigini falan yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 30 dk once kardiyo yapiyorum vucut yag yakimi moduna giriyor hafiften ustune bumbumbum gym. Ya kusacak gibi oluyorum ya aglayacak gibi sonunda.. ilk kez bu hafta cok basarili bir personal trainerle calistim 5 gun. 3 sene bi bok calismamisim onu anladim. No pain no gain modu buymus... Bodysiz trainersiz bi daha calismam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 O trainer işi zor ya. Gittiğim salonda bazen dambıl bile bulamıyorum kalabalıktan, ve hayatından bezmiş 3 eleman anca kızlara falan bakıyorlar. Bilmiyorum belki salon değiştirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 welcome to the inferno o zaman kanuni abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 7.30 da kalkiyorum lcarnitine tup sivi aliyorum bi muz 1 saat sonra jack3d, 8.30 da gym. Bombos bi biz bagir anir misss.. Gunum bos sonrasinda golf veya aksam ustu 1 saat yuruyus deniz kiyisinda.. Acikcasi gym oncesi kardiyo cok iyi bence kilo verme adina.. ama sonrasinda ciddi eforlu agirlik calismak lazim.. ayrica sendeki hafif kilo alma normal. Vucut bi anda karbi gorunce en son verdigi yere koyuyor ganimeti. Egerki verdiysen gorduysen packleri dert etme gene verirsin bence. Hacimlen sonra gene ayni sekilde verirsin zaten klasik gym metodu o. Ha birde yapmaktan cok korumak daha zor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Jaegerjaquez said: welcome to the inferno o zaman kanuni abi :D Abi simdi senin nasil calistigini anliyorum.. Kusadasindayim sana yakinim 13 haziranda izmirde kizim dogacak aksilik olmassa.. aklimdasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eski jack3d mi yeni jack3d mi kanuni abi? :DDDDD vaaay abi gözün aydın hayırlısı olsun gelicein zaman haber ver ya, birlikte antreman da yaparız muhabbet ederiz protein shakelerimizi içeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sen işi mi bıraktın, piyangomu çıktı ? napıyon mübrek sabahın zikinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kanuni said: 7.30 da kalkiyorum lcarnitine tup sivi aliyorum bi muz 1 saat sonra jack3d, 8.30 da gym. Bombos bi biz bagir anir misss.. Gunum bos sonrasinda golf veya aksam ustu 1 saat yuruyus deniz kiyisinda.. Hayat sana güzel reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Jaegerjaquez said: eski jack3d mi yeni jack3d mi kanuni abi? :DDDDD vaaay abi gözün aydın hayırlısı olsun gelicein zaman haber ver ya, birlikte antreman da yaparız muhabbet ederiz protein shakelerimizi içeriz :D Gecen sene kardesime biraktigim iki kutu eski jack.. cocuk gibi sevindim gorunce kullanmamis . :) Ohhhhhh dooooping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 samaella said: sen işi mi bıraktın, piyangomu çıktı ? napıyon mübrek sabahın zikinde Doguma geldik iste ekime kadar adadayim kap elvani gel istedigin zaman. Ortaklarim var lan dino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 khala said: Kanuni said: 7.30 da kalkiyorum lcarnitine tup sivi aliyorum bi muz 1 saat sonra jack3d, 8.30 da gym. Bombos bi biz bagir anir misss.. Gunum bos sonrasinda golf veya aksam ustu 1 saat yuruyus deniz kiyisinda.. Hayat sana güzel reis :) O kadarda degil be ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Doğum yapmak için amerikaya giderlerya, romanyada doğursan bişi olmuyomu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Yok .. hem almiyim orda dogmasin :) pek guvenmem oranin saglik tirilarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 onlarda alternatif tıp epey iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 2 sene falan Kuşadası'nda yaşadım, şimdi de Aydın'dayım. Öyle ateş çıkaran personal trainer olma ihtimalini aklıma bile getirmedim. Varsa atlar gelirim iki günde bir vallahi. Golf falan deyince Davutlar, Güzelçamlı tarafları akıllara geldi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Gelirsen tanistiririm.. Golf yeni acildi http://www.kusadasigolfandspa.com/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Low-Mid Intensity bi cardio için pre-workout post-workout bir öğün nasıl olmalı? Sonradan protein supplement'ı faydalı mı, gereksiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Noyzura said: bugün light süt alıcaktım sonra vazgeçip yerine bunu aldım Noyzura Keçi sütü alın.Prof İbrahim Saraçoğlu ve diğer çoğu uzmanın açıkladığına göre anne sütüne en yakın süt keçi sütüdür.Hatta inek sütünün içmek için hiçte doğru tercih olmadığını bile söylüyolar. Eskiden Kay'ın çok güzeldi keçi sütü,yeterli ilgi olmadı kaldırdılar.Şimdi sadece Baltalı'nın keçi sütü var süpermarketlerde.İnek sütü elde etmek çok kolay diye dayıyolar insanlara.Keçiyi inek gibi sabit yere bağlayıp 24 saat besleyemezsin,gezmesi lazım,en temiz sudan içer,en temiz yiyeceği yer keçi.Çok uğraşlı hayvan. Tavuktan çok hindi yiyin bide mümkünse.Arkadaşım keskinoğluna piliç üretiyor.11.000 tane civciv 45 günde kocaman oluyor.İnanılmaz hormon vs var olayda.Hindi çok keşfedilmedi daha TR de.Onada ilgi çoğalınca mahvederler hormonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 atatürk orman çiftiliği de keçi sütü satıyor denk geldiğimde alıyorum ama hindi eti bulamıyorum yani denk gelmiyorum hiç bir yerde yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Hindi uyku getiriyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 spordan önce yemek yemek lazım bunda sorun yok da spora yakın yemeyin diyorlar mesela uzak yiyince de acıkıyorum burada karbonhidrat mı abanmak lazım bir de spordan sonra ne tür yemek yemeli protein ağırlıklı mı olması lazım son olarak yatmadan önce yemek yemek de doğru değil ama mecburen bu saatlere sarkıyor nasıl yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar