Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 meyve yiyceksin. kuru kayısı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ekmek kızartma değil tost makinası la onun ismi :) köfte bile pişirebilirsin o aletler efsane öğrencilik hayatım sucuk+ kofte pişirerek geçti o aletlerde :D ben sabahları 7:30da 5 beyaz + 1 sarılı yumurta+100g lor peynir tavanın içine kırıp pişirip yiyorum birazda kırmızı acı biber ile çok güzel oluyor. eğer senin yaptığın topak topak olduysa çok pişirmişin demektir karıştırarak pişirirsen daha güzel olacaktır ve biraz ıslak bırakman tadını güzelleştirip yemeni kolaylaştıracaktır. öğlen 12:30 da 160g ton balığı yiyorum akşam 17:00 da 300 g et 100g pilav yiyip 8 de spora gidiyorum 2 aydır böleyim 10 numara gidiyor vücut çok fark etti beslenmeye dikkat edince. 11 de spordan gelip 200g lor peynir içine biraz yoğurt atıp yiyorum 11 ile 1 arası dizi izlerken 60-70g badem+fındık+fısık yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 cevizi unutma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ohh yedim 300g köfte 9 tane yeahh açlıktan ölecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Gut olcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 proteinden gut olana kadar onun öncesinde alkol ve sinir var gut yapıcı etken. olursam önce sinirden sonra alkolden en son proteinden olurum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ilk ikisi bolca varsa proteini abart ki hemen gut ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hımm. o zaman, avrupa genelinde %3 müş gut olan insan olursam eşşek şanşım var diip sayısalda oynarım trilyoner bir guter olurum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bugün salata yaptım kendime ton balıklı. tarifi vereyim süper oldu. yağ oranı çok düşük ve tadı iyi. 2 domates, 2 salatalık doğrayın. 100gr en yağsızından lor peyniri, 1,5 yemek kaşığı light yoğurt(normal lightlardan da daha az yağlı olanlar var, mümkünse ondan olsun), 100gr kadar da ton balığı koyun(gene light olanlardan kullandım. tadı da normale göre daha lezzetliydi ilginç bir şekilde), 1 dilim de çavdar ekmeğini parçala. az tuz ekle. hepsini karıştır ye. hem doyurdu hayvan gibi hem de tadı iyiydi. üşenmesem besin değeri oranlarını da yazardım da üşeniyorum çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi maşallah benide koysaydın salataya :D şaka maka doyurucu bir şeye deniyor denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Daha da ciddileşeceğim sanırım bugünden itibaren yemek konusunda. Öğlen azıcık pilav ve yoğurt yemek zorunda kaldım iş yerinde. 1830 gibi falan evde olacağım. Nesquik, çekilmiş kahve, süt, muz, tarçın ve azıcık kaju ile bir pre workout bombası yapmak istiyorum enerji versin diye. 1900 gibi çalışmaya başlasam, 1945 gibi bitse, 2015 gibi 200 gr hindi (çok az salça ve hardal soslu) ve azıcık kuskus falan yapmayı düşündüm. Ama şu kuskus, makarna falan gibi glutenli yiyecekler yerine alternatif ne koyabilirim? Kuru kuruya öyle et yemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 antremana girmeden hiç bişi yemiyorsun o şekilde yararı olmaz. öncesinde protein+karbonhidrat sonrasında protein almalısın. o kadar enerji anca ter attırır sana protein de yemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 O zaman ağırlık günlerinde protein+carb, kardiyo günlerinde yukarıda belirttiğim içecek mi olmalı doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Pre workouta bu kadar onem veriliyosa noxplode , animal pak falan deneyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Beyler abartmayın diet işini yani 2 ayda super vucüt olursunuz belki ama sonra normal diete dönerseniz 2 ayda foka dönersiniz. Herşeyi limitinde yapın yani sıfır karbonhidrat veya full protein yerine miktarları daha başedilebilir sürdürülebilir hale getirin daha uzun ömürlü bir dietiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 1 saat sonra ağırlık çalışmam var aşureyi gömdüm şimdi bomba gidiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 canım çekti panpa, aşure demeyeydin iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Perfectionist said: Pre workout icin karb ihtiyaci diye birsey yok. Post workout (cikar cikmaz) karb diye de birsey yok. 2 gun once idman sonrasi yedigin 150gr pilav zaten doldurdu seni. Tekrar tekrar aldiginda daha fazla glikojen depolamiyorsun. Idman yapmadigin zamanlarda hatta yaptiginda bile tuketemezsin o glikojeni. En az 4 gun keto gibi diyet ve glikojeni bitirmeye yonelik idman yapman gerekir. O yuzden de idman cikisi uzum suyu almak oldukca gereksiz. Zaten uzum suyunun cogu fruktoz. Ve fruktoz once karaciger deposunu dolduruyor. Kas glikojeni icin yanlis tercih. Glikoz polimerleri tercih etmek gerekiyor. (Dextrose maltodekstrin vs vs) ama dedigim gibi idman cikisi alma sarti yok. Eve gidip pilav bulgur yiyince o depolar zaten dolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Perfect reis nerde ? (Sin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bugün light süt alıcaktım sonra vazgeçip yerine bunu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Peter North gibi yaptırır bu süt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Cokoprens alacakken probis almak gibi bisey bu. Kaldi ki tadi daha guzel probisin ama icinde protein yok oyle uzerinde yazdigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kanuni said: Perfect reis nerde ? (Sin) Burdayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Esh said: Cokoprens alacakken probis almak gibi bisey bu. Kaldi ki tadi daha guzel probisin ama icinde protein yok oyle uzerinde yazdigi gibi. bunun tadı süpermiş ya. lıkır lıkır içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Sorieno said: Peter North gibi yaptırır bu süt. o kim diye baktım da.. gördüm. gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar