axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bugün optimen tablet geldi kargoyla, yalnız içinde bide sukrax diye yapay tatlandırıcı var sanırım promosyon olarak koymuşlar. Bu yapay tatlandırıcılar nasıl oluyor, bi zararı var mı? Çaya tek şeker atıyorum yeni azalttım, bi kaç aya komple şekersiz içerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Her öğünde max 30 gr protein digest doğru mu yalan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yalan bence bi seferde bi dana yiyen adamalar var şimdi sadece 30gr mı protein alıyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bencede yalan ama herzamanki gibi hersey dna ve senin metabolizmanda bitiyor. herkesde hersey ayni etkiyi yapsa idi su sekilde olmazdik herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 valla metabolizmada biten kişiden kişiye göre değişebilen birşeyi nasıl ölçecez mesele orda ,yani nerden bileceksin ki gr/saat protein oranını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Oyle birsey yok. Bilmsel olarak ispatlandi. 1 ogundeki max protein alabiliten = 1 gunluk protein ihtiyacin Ozetle, vucut ihtiyaci varsa aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o zaman yiyelim gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 dün feshanede antakya günleri vardı, bir künefe yedim OYYŞŞ hatta 1.5 künefe yedim. Peynir uzuyor da uzuyor arkadaşşş.. Sonra cevizli sucuk yedim efsaneydi mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 hassas tartı marka tavsiyeniz ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Maret! Butcene uyan dijital birini al abi iste, gram hassasiyetinde nasilsa tartilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Fakir Digicup Dijital Mutfak Tartısı Terazisi 45tl şunu beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 100gram diye yediğim pilav 300 gram çıktı şok oldum o kadar az pilav mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 1 çorba kaşığını geçmeyecen karbonhidrat yerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yukarıdakini aldım işte baya şoklardayım ölçerken yediklerimi o kadar fazlamı veya bu kadar azmı olur lan diye sektiriyorum sürekli :D bu kadar takmamak lazım sanırım insan sıyırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yaramaz yemekleri ya 1 çorba kaşığı ile sınırlandırıcan yada normal dolulukta 1 avuç ile sınırlandırıcan kuruyemişi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yaramaz hiç bişi yemiyorum. bu arada bir avuçda 40-50gram fındık ediyor akşam tartmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 demin soya unu diye bişi öğrendim 100 gramında 50g protein varmış varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yumurta gitmiyomu efe yapıstır protein tozunu kanki nie kasıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Wolas said: demin soya unu diye bişi öğrendim 100 gramında 50g protein varmış varmı bilen soyaya bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 protein tozu kafasında hiç bişi kullanmam. sabah 6 yumarta beyazı sigara peketi beyaz peynir yiyorum. da dün eti koymadan önce tarttım 200gram geldi ben 300 zannediyordum onu pişirince bi bok kalmıyormuş ondan araştırayım dedim soyayı duydum şimdi soram dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Protein tozu neden kullanmıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kafam yatmıyor. imkanım var yiyerek almayı tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 zenginim diyorrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yiyebilme potansiyeli de bir tür imkan. bazılarının önüne koysalarda bitiremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hacı soyadan alıcağın proteinin sana faydası yok fazla, ayrıca daha kanıtlanmamış osla bile soyanın östreojen artırdığı söyleniyor riske girmeye değmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar