Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

sırf tat versin diye biraz beyaz peynir atmıştım da sarısı beyazı ayırmadan yaptım omleti. yumurtaya baktım beyazında 3 sarısında 2 küsür protein varmış bunları ayırsam yarı yarıya az protein almış olucam. acaba ayırıp yumurta sayısını 2 katına çıkarsam beyazıyla dahamı kolay yeniyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah kahvaltısı için yoğurt + meyve yeterli midir, yulaf nasıl olur? Yulaf + süt falan mesela. Pratik olmasını tercih ediyorum çok öyle kahvaltı yapan bi adam değilim, yumurta mumurta öyle her sabah yenmez ya ahah.

Ha bide şu multivitamin haplar var ya optimen bulamadım perf in hep tavsiye ettiği, gnc var marketlerde. Ondan alsam mı? Ha bide 100 tanesi 80 lira, fiyatı uygun mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis7 said:

wolas sen kac kilosun bu arada efesin dimi

aynen tuna.
85-87 arası değişiyor kilom günüme göre :D
1,87 de boy var

yumurtayı doyduğum için değil sabahın köründe boğazımdan gitmiyor kolay kolay. omlete hardal sıktım öle anca yedim bu arada yumurtaya hardal çok yakışır haberiniz olsun.
demin sipariş verdim genetüm piliç öğlen yemeği saatimiz geldi :) kadına sordum 1200 gram mış bunun yarısı kemik deri olsa 600 gram temiz tavuğum var öğlen :)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Sabah kahvaltısı için yoğurt + meyve yeterli midir, yulaf nasıl olur? Yulaf + süt falan mesela. Pratik olmasını tercih ediyorum çok öyle kahvaltı yapan bi adam değilim, yumurta mumurta öyle her sabah yenmez ya ahah.

Ha bide şu multivitamin haplar var ya optimen bulamadım perf in hep tavsiye ettiği, gnc var marketlerde. Ondan alsam mı? Ha bide 100 tanesi 80 lira, fiyatı uygun mu?

ne tarz bir spor yapıyorsunn., yoğunluğu nasıl, yağ durumun nasıl, ne için spor yapıyorsun gibi bir ssürü soruyu cevaplaman lazım abi.

çünkü neye göre yeterli bilemeyiz ki, mesela hiç kahvaltı yapmadan spor yapan da var, günlük max kaloriyi kahvaltıdan alan da ki bu benim, yulaftan karb alıyorum, yumurta, fıstık ezmesi, muz, süt pisiriyorum, tarifi vardı bi yerlerde, olmazsa yazariz tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

Boy 1.90, kilo 78-80 arası falan. Yağlı değilim hafif göbek var ama tam değerleri de bilmiyorum. Zayıfım genel olarak, maksat vücudu şekle sokmak. Haftada 3 defa spor yapıyorum 1gün kol , 1gün sırt-omuz ve 1gün göğüs. Bunlarla birlikte bacak ve karın var aralarda. Bide mümkün olduğunca yüksek ağırlık kaldırmaya çalışıyorum az tekrar yapsam dahi.
Sosyal ağlarda paylaş

@axedice kahvaltı en önemli öğün klişesini baz alırsak ki doğru olduğuna katılıyorum bende ,hem vücut uykudan kaynaklı açlıktan çıkıyor hem de güne başlarken gelecek kaloriler önemli.Acıma abi kahvaltıda yiyebildiğin kadar ye, kahvaltı olayı bünyenin alışkanlığıyla alakalı bir de ,ben 2-3 sene 0 kahvaltı sadece nescafeyle geçirip diğer 2-3 sene yemeden duramıyordum ,vücut alışıyor ,şimdi resmen acıkarak uyanıp mutfağa koşuyorum.

yulaf nasıl olur , çok şık olur sabah ,sütle pişirebilirsin ,sıcak süt koyup yumuşatabilirsin veya yoğurt + meyve ile de yiyebilirsin senin keyfine bağlı.yumurtayı da çok ihmal etme bence ,mis gibi protein kütle olarak da yemesi gayet rahat bence büyütmeyin bea :)döt kadar yumurtalar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...