Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ruh hastası hocama sabah yediğim protein miktarını az buldu sabah 6 adet yumurtayı nasıl yiyebilirim 4 yumurtalı omlet yaptım bugün zar zor yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 yeniyor aslında ya 10'a kadar yolu var ondan sonra hafif mide kaldırıyor asdf omletin içine peynir atabilirsin yada sivri biber ,maydanoz belki domates gibi şeyler koyabilirsin ,omletine küçük süprizler yap zor yiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 ben 95 kilo olduğum dönem bile 6 yumurta yiyemiyordum, bence fazla zorlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ben şimdi 6 tane yicem yanına 150-200 de lor koyarım akşamada 300 gr kuzu eti var. Paralar proteine ve kuruyemişe gidiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 sırf tat versin diye biraz beyaz peynir atmıştım da sarısı beyazı ayırmadan yaptım omleti. yumurtaya baktım beyazında 3 sarısında 2 küsür protein varmış bunları ayırsam yarı yarıya az protein almış olucam. acaba ayırıp yumurta sayısını 2 katına çıkarsam beyazıyla dahamı kolay yeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 bir arkadaşımın spor salonunda 15 yaşında bir arkadaş varmış, günde 17 yumurta yiyormuş. gülümsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kolay yenme olayını bilemicem sarı ,beyaz farkından ama sarıda yağ ve kolestrol çok fazla ,hergün 5-6 yumurta yiyen bir adam için fazla yani ,haftada 1 yesen problem değil de , o yüzden ayrılıyor 4 beyaza 1 sarı falan at işte öyle devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hergün yeme taraftarı bende değilim gün aşırı yiyim diyorumda önce yiyebilmek lazım :) şuan sabah kahvaltısı haricinde öğlen tüm piliç aksam 320g diet ton balığı yiyiroum yağını süzüp yetiyordur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 tüm piliç yiyebiliyorsun da 5 tane yumurta mı yiyemiyorsun asjkfgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 wolas sen kac kilosun bu arada efesin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Sabah kahvaltısı için yoğurt + meyve yeterli midir, yulaf nasıl olur? Yulaf + süt falan mesela. Pratik olmasını tercih ediyorum çok öyle kahvaltı yapan bi adam değilim, yumurta mumurta öyle her sabah yenmez ya ahah. Ha bide şu multivitamin haplar var ya optimen bulamadım perf in hep tavsiye ettiği, gnc var marketlerde. Ondan alsam mı? Ha bide 100 tanesi 80 lira, fiyatı uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 optiman 180 lisi 85 lira. protein7 den bulabilirsin. Hoş amazonda 20 dolardı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Memphis7 said: wolas sen kac kilosun bu arada efesin dimi aynen tuna. 85-87 arası değişiyor kilom günüme göre :D 1,87 de boy var yumurtayı doyduğum için değil sabahın köründe boğazımdan gitmiyor kolay kolay. omlete hardal sıktım öle anca yedim bu arada yumurtaya hardal çok yakışır haberiniz olsun. demin sipariş verdim genetüm piliç öğlen yemeği saatimiz geldi :) kadına sordum 1200 gram mış bunun yarısı kemik deri olsa 600 gram temiz tavuğum var öğlen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 1 günde büyütülüp karnından tümörler çıkan tavuklardanmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 olm senin vucut zaten efsaneydiki, boşuna gay demioduk kime bilendiysen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 can sıkıntısından yapıyom evde oturmakdan iyidir :)yaz oldumu hem sporu bırakıom hem istifa edip tatil yapıyom kasımda gene iş bulup spora başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 axedice said: Sabah kahvaltısı için yoğurt + meyve yeterli midir, yulaf nasıl olur? Yulaf + süt falan mesela. Pratik olmasını tercih ediyorum çok öyle kahvaltı yapan bi adam değilim, yumurta mumurta öyle her sabah yenmez ya ahah. Ha bide şu multivitamin haplar var ya optimen bulamadım perf in hep tavsiye ettiği, gnc var marketlerde. Ondan alsam mı? Ha bide 100 tanesi 80 lira, fiyatı uygun mu? ne tarz bir spor yapıyorsunn., yoğunluğu nasıl, yağ durumun nasıl, ne için spor yapıyorsun gibi bir ssürü soruyu cevaplaman lazım abi. çünkü neye göre yeterli bilemeyiz ki, mesela hiç kahvaltı yapmadan spor yapan da var, günlük max kaloriyi kahvaltıdan alan da ki bu benim, yulaftan karb alıyorum, yumurta, fıstık ezmesi, muz, süt pisiriyorum, tarifi vardı bi yerlerde, olmazsa yazariz tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Boy 1.90, kilo 78-80 arası falan. Yağlı değilim hafif göbek var ama tam değerleri de bilmiyorum. Zayıfım genel olarak, maksat vücudu şekle sokmak. Haftada 3 defa spor yapıyorum 1gün kol , 1gün sırt-omuz ve 1gün göğüs. Bunlarla birlikte bacak ve karın var aralarda. Bide mümkün olduğunca yüksek ağırlık kaldırmaya çalışıyorum az tekrar yapsam dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 spora gitmeden 2-3 saat önce alınan proteinin daha mı fazla yararı oluyor vücüda günlük alınan diğer proteinlere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 @axedice kahvaltı en önemli öğün klişesini baz alırsak ki doğru olduğuna katılıyorum bende ,hem vücut uykudan kaynaklı açlıktan çıkıyor hem de güne başlarken gelecek kaloriler önemli.Acıma abi kahvaltıda yiyebildiğin kadar ye, kahvaltı olayı bünyenin alışkanlığıyla alakalı bir de ,ben 2-3 sene 0 kahvaltı sadece nescafeyle geçirip diğer 2-3 sene yemeden duramıyordum ,vücut alışıyor ,şimdi resmen acıkarak uyanıp mutfağa koşuyorum. yulaf nasıl olur , çok şık olur sabah ,sütle pişirebilirsin ,sıcak süt koyup yumuşatabilirsin veya yoğurt + meyve ile de yiyebilirsin senin keyfine bağlı.yumurtayı da çok ihmal etme bence ,mis gibi protein kütle olarak da yemesi gayet rahat bence büyütmeyin bea :)döt kadar yumurtalar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 wolas pics or didint happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ne resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Memphis7 said: olm senin vucut zaten efsaneydiki, boşuna gay demioduk kime bilendiysen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 o zamanın resmini nasıl bulayım da vereyim sana adamın dediği sene 90 sonları 2000 başları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu sabah 6 tane sadece beyaz yedim dün yediğim 4 tane sarılı olan ile alakası yok çok rahat yeniyor ve daha lezzetli geldi bana. tabi kolestrolü hesaba katmaz isek 4 sarılı yumurta ile 8 sadece beyazlı yumurta aynı hesaba denk geliyor tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar