Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben yulaf gibi şeylere sütle beraber bayılıyorum ama tek başlarına talaştan farkı yok. belki süte talaş karıştırsam ona da bayılırım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben bir sene önce filan yulaf yerdim onun en hayvan tarifi de şudur bence Yulaf Pekmez Tahin Yoğurt Böyle sağlam bir kasesi 1000 kcal gelir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 100-150 gr yulaf, 1 su bardağı süt, 2 küp danino koyup blenderda çekiyorum güzel oluyor(buna bazen 1-2 yumurta akı takviye yapıyorum) veya dr oetker vitalis var direk süt dök ye extraya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 uzun bi aradan sonra dönmüştüm spora 3 ay doldu. 1 hafta ödüllendiriyorum kendimi. spor yok beslenmeyide biraz salıyorum. şimdi rakı-haydari-şalgam-turşu aldım mesela. ızgaranın yanında akıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1aIRuC7xKaI tek geçerim ara ögün olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Diğer videolarda süpermiş ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu adamın recipeleriyle 1 yılda mr olympia ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uVqVQC8D2lI adam süper olm organik kola yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 tam dayaklık tip ya. sırf israf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 cola yapmak için cola kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 GodBlessStoya said: Sparkcaster said: tahin pekmez >* dün yiyim dedim biraz nutella ıyk yani direk pleb tier adam ağzının tadını biliyo yaaa,accık yiyeyim bende hazırlayıp tahinpekmezzz ya pekmez pekmez dedik aslında ama pekmezi nerden alıyosun nutri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bal-pekmez gibi şeyler tanıdıklardan geliyor bize tamamen doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 TOTALLYY DRUNK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 suan tavuk eti,yogurt,hazir köfte,pilav,patates yiyorum.. hangisni bir daha yememeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hazır köfte,patates kızartmaysa bide o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 evet kızartma, normalde planimda yoktu, spordan cıktım tavugumu aldım eve geldm. sadece tavuk ve yogurt yicektim pilav da yemicektim, bizimkiler köfte pilav patates yapınca dayanamadm aldım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 arada olur öyle sıkıntı yok. haftada 1 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 cok kötu beslenmiyorm zaten ama hala yeterli görmuyorum nedense, bugun salonda hocamla konustum beslenme konusunu söyle aktariyim 3 yumurta peynir muzlu süt ile kahvalti yapıyorum dedim. -yumurtayi arttır ama 1 tanesinin sarısını kullan kalani beyaz ye dedi, sebebi yag fazlasi mi ? muzu cok yeme, yarim falan iyidir dedi, oysa ben daha fala yiyorum, günde 2 muz yedgim olmustu. 600gram tavuk etini 200g olarak 3 ögunde ye, kahvalti ile 4 ögün olur, bide istersen lorlu yumurta falan yaparsın dedi. normal peynir cok tüketiyorum mesela bildgn ezine inek peyniri.. bunun sakıncasi falan olur mu yag acısından. bide kahvalti için yulaf aldım, suan 78-79 kiloyum. kilo almak istemiyorum pek,zaten göbekte yeterli yaglanma mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 demeden edemicem lorlu yumurta çok hoş gidiyo kahvaltıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 applev0dka said: cok kötu beslenmiyorm zaten ama hala yeterli görmuyorum nedense, bugun salonda hocamla konustum beslenme konusunu söyle aktariyim 3 yumurta peynir muzlu süt ile kahvalti yapıyorum dedim. -yumurtayi arttır ama 1 tanesinin sarısını kullan kalani beyaz ye dedi, sebebi yag fazlasi mi ? muzu cok yeme, yarim falan iyidir dedi, oysa ben daha fala yiyorum, günde 2 muz yedgim olmustu. 600gram tavuk etini 200g olarak 3 ögunde ye, kahvalti ile 4 ögün olur, bide istersen lorlu yumurta falan yaparsın dedi. normal peynir cok tüketiyorum mesela bildgn ezine inek peyniri.. bunun sakıncasi falan olur mu yag acısından. bide kahvalti için yulaf aldım, suan 78-79 kiloyum. kilo almak istemiyorum pek,zaten göbekte yeterli yaglanma mevcut :D 600 gram tavuk eti çok bence. Muz potasyum muhabbetinden dolayı çok tüketilmesi tavsiye edilmiyor ama ben 1-2 tane yiyiorum günde güzel karbonhidrat kaynağı. Yumurta 3 tam yumurta yiyebilirsin. 100gram lor,biraz jambon ile çok güzel bi omlet olur. 2 öğün olarak 200er gram tavuk-balık-kırmızı et güzel olabilir. Kahvaltıda yulaf yiyemiyorum ben onun yerine tam buğday ekmeği yada müsli yiyorum. Yağ problemin varsa dikkatli olmakta fayda var, bu arada şekeri tamamen kesmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 şekeri keserim sorun yok, zaten kolayi falan da biraktim, arada ice tea yada elma suyu içiyorum. işte sorun bişeyleri yapıyorum da dogru mu yapıyorum korkusu var. mesela peynir süt yogurt falan cok tüketiyorum, gittim yarim yagli yogurt aldım falan.. kahvaltida bile tavuk yerim benim icin sorun olmaz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 applev0dka said: şekeri keserim sorun yok, zaten kolayi falan da biraktim, arada ice tea yada elma suyu içiyorum. işte sorun bişeyleri yapıyorum da dogru mu yapıyorum korkusu var. mesela peynir süt yogurt falan cok tüketiyorum, gittim yarim yagli yogurt aldım falan.. kahvaltida bile tavuk yerim benim icin sorun olmaz zaten :D icetea-elma suyu vb tüm hazır içicekler çılgın şeker deposu içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 tamam onlari da attim çope, tatli ihtiyacimi sundan alıyorum pakedinde 1gram seker var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ben bu serinin pirinç patlaklı dalgasını sevmiştim 8-10 tane var 65grammı ne geliyor. Ara sıra arabada falan iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar