Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

cok kötu beslenmiyorm zaten ama hala yeterli görmuyorum nedense, bugun salonda hocamla konustum beslenme konusunu söyle aktariyim

3 yumurta peynir muzlu süt ile kahvalti yapıyorum dedim.
-yumurtayi arttır ama 1 tanesinin sarısını kullan kalani beyaz ye dedi,
sebebi yag fazlasi mi ?

muzu cok yeme, yarim falan iyidir dedi, oysa ben daha fala yiyorum, günde 2 muz yedgim olmustu.

600gram tavuk etini 200g olarak 3 ögunde ye, kahvalti ile 4 ögün olur, bide istersen lorlu yumurta falan yaparsın dedi.

normal peynir cok tüketiyorum mesela bildgn ezine inek peyniri.. bunun sakıncasi falan olur mu yag acısından.

bide kahvalti için yulaf aldım, suan 78-79 kiloyum. kilo almak istemiyorum pek,zaten göbekte yeterli yaglanma mevcut :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

cok kötu beslenmiyorm zaten ama hala yeterli görmuyorum nedense, bugun salonda hocamla konustum beslenme konusunu söyle aktariyim

3 yumurta peynir muzlu süt ile kahvalti yapıyorum dedim.
-yumurtayi arttır ama 1 tanesinin sarısını kullan kalani beyaz ye dedi,
sebebi yag fazlasi mi ?

muzu cok yeme, yarim falan iyidir dedi, oysa ben daha fala yiyorum, günde 2 muz yedgim olmustu.

600gram tavuk etini 200g olarak 3 ögunde ye, kahvalti ile 4 ögün olur, bide istersen lorlu yumurta falan yaparsın dedi.

normal peynir cok tüketiyorum mesela bildgn ezine inek peyniri.. bunun sakıncasi falan olur mu yag acısından.

bide kahvalti için yulaf aldım, suan 78-79 kiloyum. kilo almak istemiyorum pek,zaten göbekte yeterli yaglanma mevcut :D

600 gram tavuk eti çok bence. Muz potasyum muhabbetinden dolayı çok tüketilmesi tavsiye edilmiyor ama ben 1-2 tane yiyiorum günde güzel karbonhidrat kaynağı.
Yumurta 3 tam yumurta yiyebilirsin.
100gram lor,biraz jambon ile çok güzel bi omlet olur.
2 öğün olarak 200er gram tavuk-balık-kırmızı et güzel olabilir.
Kahvaltıda yulaf yiyemiyorum ben onun yerine tam buğday ekmeği yada müsli yiyorum.
Yağ problemin varsa dikkatli olmakta fayda var, bu arada şekeri tamamen kesmen gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

şekeri keserim sorun yok, zaten kolayi falan da biraktim, arada ice tea yada elma suyu içiyorum. işte sorun bişeyleri yapıyorum da dogru mu yapıyorum korkusu var.

mesela peynir süt yogurt falan cok tüketiyorum, gittim yarim yagli yogurt aldım falan..

kahvaltida bile tavuk yerim benim icin sorun olmaz zaten :D

icetea-elma suyu vb tüm hazır içicekler çılgın şeker deposu içme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...