Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray - Gaziantepspor ( 30.11.2012 - 20.00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Taktiğin neden işlemediği orta sahada gizli. Selçuk ve Melo'ya ani baskı yapmayı akıl etti takımlar zaten kalabalık oynuyor Anadolu takımları geride. Bu sefer Melo Selçuk zaten driplingleri olmadığından (geçen sene ekstra Engin ve Melo driplingleri vardı) oyun fazla sıkışıyor. Eğer pas oyunu yapacaksa Galatasaray, 2 orta saha, önlerinde Burak ve Umut'la bunu yapamaz. Eğer kanada inecekse, 4-4-2'yi oynayacaksa adam gibi, onu da bu kanatlarla yapamaz, yine Burak-Umut'la zor yapar. 4-4-2 oynayan takımlarda 2. forvet artık orta saha gibi oynuyor birçok zaman. Yani Galatasaray hem topa sahip olma oyunu, hem de klasik 4-4-2 oynamaya çalşıyor. Olmuyor. Bu sefer ters kanat içeri giriyor filan. Defalarca dedik. Hamit, Amrabat avrupada daha iyiler çünkü daha geniş alanda oynayabiliyorsun. Türkiye'de takımlar zaten kitleniyorlar sen 2 orta saha ile deadlock durumundasın şu an. Geçen sene ben de çok savundum 4-4-2'yi, ama o zaman ekstra işler yapıyordu takım. Artık bunun böyle olmadığını görmeye ve inat etmeye gerek yok. Yekta'nın da olduğu 3'lü orta sahaya dönmeli Galatasaray ve pres, pas oyununa devam etmeli...
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasarayın golü saymazsan hamitin ilk dakikalardaki şutu dışında pozisyonu yok yalnız.

Gaziantep deplasmana gelmiş, eksiği var vs. otobüsü çekeceği bariz. Yaratıcı, adam eksilten ne kadar herif varsa kadroda koyacaktı ilk 11e. Allah ne verdiyse kanatlara abanacaktı falan. Manchester maçı şablonunu kopyala-yapıştır yapmış fatih terim, kitlendi kaldı takım.
Sosyal ağlarda paylaş

Spikerler hep öyle ki, büyük takım şakşakçıları. Lig tv politikası.

Fb-GB maçında gençlerin golü sonrası spikerin ses tonu ile fenerin ilk golü sonrası ses tonuna bak mesela. Ya da bjk maçlarına.

Anadolu klüplerinin pozisyonlarını çok heyecanlı anlatmıyorlar ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Spikerler hep öyle ki, büyük takım şakşakçıları. Lig tv politikası.

Fb-GB maçında gençlerin golü sonrası spikerin ses tonu ile fenerin ilk golü sonrası ses tonuna bak mesela. Ya da bjk maçlarına.

Anadolu klüplerinin pozisyonlarını çok heyecanlı anlatmıyorlar ne yazık ki.

Şakşakçılık zaten yapıyorlar da, bir yandan da Anadolu takımı büyük takıma gol atınca spiker çok sevinse "TARAFLI DİGİTURK, HADİ İADE KAMPANYASI" falan cıvıtır dingil çoğunluk, ondan mecburlardır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin o kısmı da var da, abi iki tarafa da eşit davranmaları çok zor değil yani. Ne bileyim çok güzel goller atılıyor anadolu takımları tarafından. Yani konu gs konusu mesela gs nin yediği gol şanssız bi gol hadi çok güzel değil, çok fazla aksiyon olmaz belki de. Yani bazen bi goller oluyor, golü yediğimiz halde takdir edebiliyosun.

Ordaki adamlar büyük takımların belki 10'da 1'i bütçeyle birşeyler yapmaya uğraşıyorlar. Ordaki futbolcuların aldığı para bi xelçuk şahin, bi genç semih, bi sabri fln olamayacak hiçbir zaman belki. Drama oldu biraz da cidden adamlar az para ile güzel şeyler yapıyorlar son yıllarda, ama spikerler bile aptal bi yayıncı kuruluş politikası nedeniyle taraflı davranmak zorunda kalıyor.

Yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

penaltıdan sonra meloya fena şeyler olmuş, maçın özetini izledim galatasarayın ayağına topun dolandığı böyle bir maç uzun süredir olmamıştı. dany tutmadı gibi görünüyor, bence. burak yine yazmış bir tane, en azından kaybetmedik hala haftayı lider kapatabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni geldim maçtan, metroda kavga çıktı ayırdım falan sadfsda geyik şeyler döndü ama genel olarak güzel bir geceydi. İlk defa maç için gittim Arena'ya, memnun kaldım yani

GS kötü bu arada, cidden kötü. TV'den iyi olmadıklarını ters giden birşeyler olduğunu görebiliyordun ama canlı izleyince bazı şeylerin farkına daha iyi varıyorsun.

Şu Burak bir kere direk takımın kamburu, yani adamın attığı gol hediye değil ceza resmen şu GS'ye. Adam bir şekilde gol atıyor ama topsuz koşuları, durduğu yerler vs. o kadar hatalı ve yanlış ki GS'nin kaç net atağını başlamadan sonlandırdı aslında, Elmander'in girişi mesela orada çok işe yaradı, en azından ileride top atacak düzgün birini gördü GS'liler de öne rahat rahat yığılabildiler. Umut'ta mesela çok koştu ama yanımdaki arkadaş Umut'un ilk yarı oyunda olduğunun bile farkında değildi sdfsad

Şu Burak'ın istatistikleri yerinde diye oynamaya devam edecek ama cidden şu istatistikler ancak sadece özetlerden GS'yi takip eden taraftarı memnun ediyor eminim. Hele staddan düzenli maç izleyen taraftar zaten sonuna kadar sövüyor ayrı, benim çevremde Burak gol attığında kısaca sevinip sonra sövmeye devam eden onca adam vardı. Hatta öncesinde bile çok sövdüler, hak ediyor çünkü cidden...

Melo ikinci sarıyı çok daha önceden hak etmişti. Cidden pislik pislik diyoruz da bu kadar pislik olduğunu görmek... Antepliye faul yapılıyor, gidiyor sataşıyor. Ibricic bir pozisyonda ileride ikili mücadeleyi kaybedip yere yığıldı, oyun devam etti birşey yoktu cidden ki o bile faul itirazı yapmadı. Oturduğu yerden çoraplarını falan düzeltiyordu Melo koşarak yanına gitti eğildi birşeyler söyledi böyle açık açık sataşarak sonra geri döndü. Ibricic ne ayak lan bu bakışıyla bir süre takip etti de büyük ihtimal küfür falan etmiştir. Çok sataşıyordu böyle futbolculara,

Bu ikisi dışında GS'de normal oyununu yaptı ama cidden çok aksayan yön var. Amrabat ne zaman karşısında iyi bir bek görse batıyor zaten, bugünde yok olunca Fatih Terim iyi yaptı. Engin çok daha katkı sağladı. Adam cidden çok iyi, seversin sevmezsin ama şu takımın en önemli silahı bana kalırsa.

Riera mükemmel olmuş. Adam cidden farkını koydu ortaya, sürekli sağı kullandı Antep ama Riera cidden çok az geçit verdi onda da kalabalık geldikleri zaman, Engin'in katkısı da çoktu ikinci yarı,

Selçuk'ta çok büyük bir düşüş var, kestiği toplar bile istikrarsız artık duran top tehdidi olmaktan çıkmıştı bu maçta,

Böyle işte, TV'den izlendi çoğu. Antep iyi oynamadı ama daha iyi bir GS'de yoktu karşılarında, golsüz beraberlik bile normaldi şu maç için...

Ayrıca Arena'nın zemini REZALET, tek kelime ile rezalet. Albayrak boşuna rüyalarıma giriyor dememiş. Güney tribününün oradaki kalede bildiğin tümsek vardı. Top yuvarlanırken bir anda sekmeye başlıyordu, 2-3 kere oldu maçta ... kalkan çimden vs. bahsetmeye gerek yok. Gerçi bu çim olayı bütün ülkenin sorunu resmen 2-3 kulüp dışında ...

Ayrıca Elmander reyizliğini yaptı yine. Sahaya bir çocuk daldı ufak, sonra ne oldu anlayamadım da Elmander peşinden koştu formasını çıkarıp vermek için, çocuk kaçtı ondan tribüne geri :D Elmander ısrarla çocuğu takip edip formayı eline tutuşturdu, sonra çocuk geri atar gibi yaptı Elmander tuttu, geri verdi babasına falan sonra tribünde herkes el atıyordu formaya da herkese direk onundur falan diye ayar çekti :D Çocuk dediğimde en fazla 4-5 yaşında falandır. Aldı babası formayı çocukla birlikte en sonunda, kıskandım iti asdfsda

Böyle, Arena'da ilk defa maç izledim genel olarak hoştu. İki takımdan herhangi biri en azından iyi bir performans sergileseydi iyi olurdu ama,

He birde metro o kadar ızdırap değildi ya, maçtan sonra 20 dakika kadar bekledik gayet rahat gittik boşalmıştı. Geri stadyum büyük ölçüde boştu onun da etkisi olabilir, bir derbi maçından sonra falan o kalabalığın dağılması büyük sorun olabilir mantıken
Sosyal ağlarda paylaş

bilinçsiz taraftar takıma zarar verir derken bunu söylüyorduk işte, ama gel gör ki söylediklerimizi anlayabilmek için de bir miktar kapasite lazım

Hamit oyundan çıkıyor, yerine çolak emre gidiyor, ıslığı yiyen terli Hamit oluyor, maç sonunda zerre ter taneciği olmayan amrabatlar, çolak emreler, melolar yine aradan sıyrılıyor

çünkü onların fatih hocaları var, harcatmaz onları yedirmez kimseye,

yeter artık bıktık fatih hoca, yeme bizi, al üvey evlatlarını ve yoluna devam et...
Sosyal ağlarda paylaş

Dany stoperliğin ne olduğundan habersiz fundamentali yok, kendi kalesi önünde çalım atmalar topu rakibin üstünden aşırtmalar falan.
Afrika'da kabile ligi sanıyor burayı da sanırım ve reklam peşinde, ama Avrupa'da kimse istemez öyle oynak defans adamı. Zaten sorunlu olmayaydı Kamerun milli takımında adam gibi oynardı bu yaşa kadar.

Semih ise çok zayıf, hatalarının hemen hepsi fiziksel eksikliğinden doğuyor, özel eğitmen verseler başına en güzeli olur zaten 65 kilo falanmış sanırım kilosu şaka gibi.
Cris'ten geçmiş artık yazın gider, Ulfaluji de sezon sonu futbolu bırakmak istiyor.

Kolo Toure ismi geçiyor basında, Trabzon ve Bursa'da almaya çalıştılardı, ama City bırakmadı sezon başında. Bence Toure süper transfer olur Eboue de yanında olunca of of

edit: Harry sen baya komiksin be kardeşim, Fatih Terim'in neyini gördün adam daha naapsın lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...