yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 peffff 15 nisan pzt günkü antalya maçına yeni açık kombinemi uygun bırakabilirim vizem var gidemeyecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 DarKRideR said: iyi oldu yalnız böyle hafta içi maçları, IBB gibi seyircisiz oynamaya alıştı takım sorumluluk hissi yok adamlarda pek sdafsdafsad seyirci baskısı olunca da tınmıyorlar fazla işlerine bakıyorlar, ne oynamaları gerekiyorsa ona kasıyorlar. seyirci baskısı değil aslında. Aybaba sezon başında oynattığı futbolu değiştirdi abi. Korkak oynamaya başladık. İyi yere geldik ligde onu koruyalım modunda. O yüzden puan kayıpları da başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cIaY9Dbio2A#! Ersan'ı Hollywood'dan aramışlar, Sons of Anarchy kadrosuna katılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 asdfa kendi kendimizi trollüyoruz lan çogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Galiba Samet gidici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yine başlamış, gole sevinmedi o yüzden Fernandes gidici haberleri... Abi şampiyonluk hedef olarak koyulmuşken bile bu adam sevinmiyordu ki sdafasdf Giderse de gitsin yani çok güzel anı olarak kalacak, köle değil ya adam iyi bonservis getirir en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Hemen alabiliriz Baroni yerine.. Hatta isterseniz baroni + bir miktar para da olabilir.. sorun bakalım bi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ilk 11 cikacak adam kaldi mi takimda revire dondu diye okumustum en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Eternal said: Hemen alabiliriz Baroni yerine.. Hatta isterseniz baroni + bir miktar para da olabilir.. sorun bakalım bi. sdf sordum başkana baroni + salih + 5 milyon euroya tamam dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 fernandes+25milyona salihi verelim sfsdsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 DarKRideR said: Yine başlamış, gole sevinmedi o yüzden Fernandes gidici haberleri... Abi şampiyonluk hedef olarak koyulmuşken bile bu adam sevinmiyordu ki sdafasdf Giderse de gitsin yani çok güzel anı olarak kalacak, köle değil ya adam iyi bonservis getirir en azından Bu sezonun ikinci yarıda falan nolduysa oldu adamın hiç alakası yok. Bana ne golünüzden takımınızdan dermiş gibi alakasız yani adam. Var bişey kesin, adam oynamak istemiyo Beşiktaşta. Ha Samet gider başka TD gelirse kalabilir ama şu şartlarda Fernandes kalmaz. Satmaz zorla takımda tutarlarsa ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 saç şeklinide değişmiş ne güzel harlemin iti gibi pislik bi havası vardı simdi bonus olmus yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi ikinci yarı her futbolcu da oldu o, samet'le alakalı tamamen ersan'ın şu üstte koyduğum videosu hariç son zamanlarda güldüğünü görmedim. Oğuzhan keza vs. bir çok adamımızda bu var. Her başarıyı üstüne alıp, her başarısızlığı direk futbolcuların üstüne iten bir TD varsa takımda normaldir bunlar, Başkan umutlu konuşuyor ama yazın gidecek gibi duruyor Samet, inşallah gider yoksa elimizdekilerden de olacağız... Gitmesin aslında, ne olursa olsun yetenek değerlendirme kriterlerini beğeniyorum bu ekibin, sportif direktör olarak falan kalsın ama öyle bir TD gelsin ki Samet karışamasın oradan da, karışmaya takıma ellemeye kalkarsa da başkan banhammer'i indirsin 1 ay yörünge dışı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 oğuzhan ın mutsuz olduğunu babasıda söylüyordu.ne yapıyor ki lan böyle mutsuz bu oyuncular.sürekli yedek oynayan adamlarda değiller ki forma giymediklerinden mutsuz olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi yani Oğuzhan'ı resmen iplemiyor. Arsenal'den gelen hot prospect olmasa ve taraftarda sürekli oynamasını istemese devre arası bir Anadolu kulübüne falan 500k bonservisle yollanmıştı. Altınsay transferi diye Samet bir türlü sindiremiyor. Sene başında geleceğin en önemli stoper adaylarından biri olan Berat Çetinkaya'yı aldık. Oğuzhan kadar ismi yok diye hemen geldiği gibi kiralık gönderdiler Adana Demirspor'a, 2-3 maç izledim orada gayette harika oynuyordu. Gerçi ikinci lig seviyesi farklı tabii ama adamda tam böyle Nesta stili var. Oğuzhan'ı bir kaşık suda boğmak istiyor resmen, neymiş efendim gece hayatı varmış iyi futbolcu olmak istiyorsan olmazmış. Ulan Fernandes her gece dışarı da adamın oyununa etkisi var mı? Sen TD'sin, oyuncularının kötü alışkanlıkları varsa sürekli çıkıp sağda solda anlatmazsın, onlarla birlikte verim almaya kasarsın. Oğuzhan dediğin adam bu arada her antreman sonunda fazladan 2-3 saat Fernandes ile çalışan bir çocuk, gelişimini hiçbir şekilde aksatmıyor ama Samet efendi beğenmiyor. Adama hak ettiği süre verilmiyor. Geçen devre Veli ve Necip aynı anda olmayınca oynatmak zorunda kaldı ve istikrar yakaladı. O istikrarda Oğuzhan'ı kesemedi ama ilk formsuz anında adamı tekrar kadro dışına itti. Ersan desen mesela rahat 3 kere falan maçtan sonra adama onun yüzünden kaybettik falan dedi. Özel olarak değil, basın toplantısında resmen suçladı adamı. Bu adam nasıl güvensin abi o hocaya? Eminim bütün yerliler ile sorunları vardır. Takımda huzursuzluk olunca Fernandes gibi adamlar tabii ki etkilenir. Fernandes böyle ortamı iyiyse senle sonsuza kadar kalabilecek tipte bir adam para vs. umurunda değil ki kendi de dedi benim için öncelik mutluluktur diye FFT röportajında, Almeida'nın durumununda öyle olduğunu düşünüyorum. Bu ikisi de çok rahat kulüp bulabilecek adamlar ama kalmak istiyorlar. Sen bu adamları tutmak istiyorsan önce kulüp içine huzur getireceksin, bozan varsa da göndereceksin. İyi giderken her şey güzeldi, saçma bir hedeften uzaklaşınca bir anda çıldırdı Samet, aynı dönemde bu olayların geliyor olması da başka bir tesadüfle açıklanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ha bu arada Samet devre arası değil aslında sezon başı yollamak istiyordu Oğuzhan'ı ... Bursaspor'a Volkan Şen karşılığında takası önerilmiş ama Bursa Oğuzhan'ı istemediği için yatmış olay. İyi ki istememişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sermaye arttırımına %98 oranında katılım olmuş. Zalımlık yapmayınca da kazanılıyor demek sdfsd Fernandes haberleri yalanlanmış. Üstüne Niang'in bonservisini de almayı planlıyoruz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 beşiktaş maçı niye pazartesi avrupada önemli maçımı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BHF0dmHCcAAOw_g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Cons said: beşiktaş maçı niye pazartesi avrupada önemli maçımı vardı? yeni bişi deilki reyting az die,kaç haftadır cuma/pazartesileri oynuyoruz hatta kaç yıldır diyim.. kemal sunalın dedi gibi ben alıştım sende alışırsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hayır bide pazartesiye normalde koymuyolar maç milli maç ot bok olmadıkça ne saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 reytingi nası az ya bide cumaya koyulur en kötüde pzt ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Cons said: reytingi nası az ya bide cumaya koyulur en kötüde pzt ne geçen pazartesi oynadık 4 gun sonraya koymamak ve izlenme oranımız fb/gs den daha düsük oldugu için yine pazartesiyi sapladılar, endüstiyel futbol!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bu arada gece gezmelerine niye takılıyolar anlamıyorum, ne var yani adam gezip tozsa sen oynadığı oyuna bak. Veli,Necip gibi tipler gezmiyo da noluyo, biraz özgür bırakmak lazım futbolcuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar