Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

iyi oldu yalnız böyle hafta içi maçları, IBB gibi seyircisiz oynamaya alıştı takım sorumluluk hissi yok adamlarda pek sdafsdafsad

seyirci baskısı olunca da tınmıyorlar fazla işlerine bakıyorlar, ne oynamaları gerekiyorsa ona kasıyorlar.

seyirci baskısı değil aslında. Aybaba sezon başında oynattığı futbolu değiştirdi abi. Korkak oynamaya başladık. İyi yere geldik ligde onu koruyalım modunda. O yüzden puan kayıpları da başladı
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Yine başlamış, gole sevinmedi o yüzden Fernandes gidici haberleri...

Abi şampiyonluk hedef olarak koyulmuşken bile bu adam sevinmiyordu ki sdafasdf

Giderse de gitsin yani çok güzel anı olarak kalacak, köle değil ya adam iyi bonservis getirir en azından

Bu sezonun ikinci yarıda falan nolduysa oldu adamın hiç alakası yok. Bana ne golünüzden takımınızdan dermiş gibi alakasız yani adam. Var bişey kesin, adam oynamak istemiyo Beşiktaşta. Ha Samet gider başka TD gelirse kalabilir ama şu şartlarda Fernandes kalmaz. Satmaz zorla takımda tutarlarsa ne olur bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ikinci yarı her futbolcu da oldu o, samet'le alakalı tamamen

ersan'ın şu üstte koyduğum videosu hariç son zamanlarda güldüğünü görmedim. Oğuzhan keza vs. bir çok adamımızda bu var. Her başarıyı üstüne alıp, her başarısızlığı direk futbolcuların üstüne iten bir TD varsa takımda normaldir bunlar,

Başkan umutlu konuşuyor ama yazın gidecek gibi duruyor Samet, inşallah gider yoksa elimizdekilerden de olacağız...

Gitmesin aslında, ne olursa olsun yetenek değerlendirme kriterlerini beğeniyorum bu ekibin, sportif direktör olarak falan kalsın ama öyle bir TD gelsin ki Samet karışamasın oradan da, karışmaya takıma ellemeye kalkarsa da başkan banhammer'i indirsin 1 ay yörünge dışı versin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yani Oğuzhan'ı resmen iplemiyor. Arsenal'den gelen hot prospect olmasa ve taraftarda sürekli oynamasını istemese devre arası bir Anadolu kulübüne falan 500k bonservisle yollanmıştı. Altınsay transferi diye Samet bir türlü sindiremiyor. Sene başında geleceğin en önemli stoper adaylarından biri olan Berat Çetinkaya'yı aldık. Oğuzhan kadar ismi yok diye hemen geldiği gibi kiralık gönderdiler Adana Demirspor'a, 2-3 maç izledim orada gayette harika oynuyordu. Gerçi ikinci lig seviyesi farklı tabii ama adamda tam böyle Nesta stili var.

Oğuzhan'ı bir kaşık suda boğmak istiyor resmen, neymiş efendim gece hayatı varmış iyi futbolcu olmak istiyorsan olmazmış. Ulan Fernandes her gece dışarı da adamın oyununa etkisi var mı? Sen TD'sin, oyuncularının kötü alışkanlıkları varsa sürekli çıkıp sağda solda anlatmazsın, onlarla birlikte verim almaya kasarsın.

Oğuzhan dediğin adam bu arada her antreman sonunda fazladan 2-3 saat Fernandes ile çalışan bir çocuk, gelişimini hiçbir şekilde aksatmıyor ama Samet efendi beğenmiyor. Adama hak ettiği süre verilmiyor. Geçen devre Veli ve Necip aynı anda olmayınca oynatmak zorunda kaldı ve istikrar yakaladı. O istikrarda Oğuzhan'ı kesemedi ama ilk formsuz anında adamı tekrar kadro dışına itti.

Ersan desen mesela rahat 3 kere falan maçtan sonra adama onun yüzünden kaybettik falan dedi. Özel olarak değil, basın toplantısında resmen suçladı adamı. Bu adam nasıl güvensin abi o hocaya?

Eminim bütün yerliler ile sorunları vardır. Takımda huzursuzluk olunca Fernandes gibi adamlar tabii ki etkilenir. Fernandes böyle ortamı iyiyse senle sonsuza kadar kalabilecek tipte bir adam para vs. umurunda değil ki kendi de dedi benim için öncelik mutluluktur diye FFT röportajında, Almeida'nın durumununda öyle olduğunu düşünüyorum. Bu ikisi de çok rahat kulüp bulabilecek adamlar ama kalmak istiyorlar. Sen bu adamları tutmak istiyorsan önce kulüp içine huzur getireceksin, bozan varsa da göndereceksin.

İyi giderken her şey güzeldi, saçma bir hedeften uzaklaşınca bir anda çıldırdı Samet, aynı dönemde bu olayların geliyor olması da başka bir tesadüfle açıklanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...