Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 niang form tuttu gibi biraz, almeida da dönüyor biraz zor forma bulur dentinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Samet yine zırvalamış. Ben TD olsaydım o dönem Salih kesin bizdeydi, Beşiktaş'ın Salih'i istediği dönemde belirsizlik vardı alamadılar demiş. Lan sen takımın başındayken talip oldu Beşiktaş Salih'e, sen kendin istedin diye talip oldular ... Adnan'dan farkı yokmuş cidden şu adamın ya, elimden kaçırdım diyemiyor böyle yönetime taş atıyor... Emre Özkan'ı 2 maç üst üste on bir başlatıp, sonra oyundan almasına da "oynatan da benim, alan da benim. maçı kurtarmak için hamleler yapıyorum, oyuncu da kendine biraz bakacak" demiş. Mallığın zirvesine doğru iyice yol almış. Genç oyuncunu da yok et, her maç aynı bokluğu yaparak bir şeyden çakmadığını da iyice göster. Gökhan'dan beklentilerimizi karşılayacak performans alamadık diyor. Ona da laf atıyor amele, Kasımpaşa maçında da Escude 11 başlayacakmış, sonunda istediği seviyeye gelmiş ama sakatlanmış o yüzden oynatmamış. Dentinho'da form tutmuş kesin oynayacakmış mış mış Niang'ı yedek bekletir kendi aldığı adamı oynatmak için bu şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Samet hoca oğuzhan ve salihi şımartmayın demiş bence doğru demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 orada haklı, bilinmeyen veya arka planda kalmış bir şeyi söylemiyor ama Oğuzhan mesela, götü öyle kalktı ki ligin ikinci devresinde daha tek bir olumlu hareketi yok. Bu adam mı Fernandes'in yerine geçecek? Arsenal bazı adamlardan boşuna vazgeçmiyor işte, olağanüstü yetenekli ve potansiyelli bir adam olmasına rağmen mental olarak üst seviyelere gelmek cidden farklı bir şey umarım kazanırız oğuzhan'ı, yıllarca harika bir şekilde takım oynar ama işte şuan ki görünümü hiç iç açıcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 samet cidden sorunlu bir adam savunanlar nesini savunuyor anlamıyorum.bir şey oldumu direk suçu başkalarına atıyor.her puan kaybettiğinde suçu oyunculara atıyor yada lafı "zaten hedefimiz şampiyonluk değildi" demeye getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 maç kazanınca da bir anda "gizli hedef" pörtlüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 forgiver said: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22857764.asp feneri yendiniz vermiyorlar stadlarını menemene devam :)go go olimpiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ne olimpiyatı ya, kasımpaşa stadında oynar seneye. çok da güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 said: Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'e katılan Kolot, futbolcuların kutlamalar esnasında kot pantolon ve tişört ile çıkmasına tepki gösterdi. Özellikle Gökhan Süzen’i hedef alan Celal Kolot, "Gökhan'ın giyimi utanç verici, kadınlar bile böyle giyinmez" dedi. Kırmızı ayakkabıları eleştirdi Futbolcuların kıyafetlerini eleştiren Kolot sözlerine şöyle devam etti: "Futbolcular Beşiktaş'ın 110. yıl kutlamalarına altta kot pantolon, üste dandik bir tişörtle çıkıyor. Bu olmaz! Ya formayla ya da takım elbiseyle çık. Bu takımın değeri bu değil. Gökhan Süzen'in kot pantolonu ve ayakkabıları hakikaten utanç verici. Yani adama 1 milyon 200 bin euro ver sonra utanç duy!" dedi. http://media.comicvine.com/uploads/7/75222/2229077-nuclear_facepalm_poster_by_nianden.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çok mal açıklamalar da bulunmuş Aybaba. Oğuzhan'ı da kaybederiz bu gidişle bu salak yüzünden. Artık hiç güvenim kalmadı adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 luce sesleri sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 DarKRideR said: said: "Gökhan'ın giyimi utanç verici, kadınlar bile böyle giyinmez"dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abiiiiiii o kot, o ayakkabı abowwww http://skorer.milliyet.com.tr/gokhan-suzen-in-giyimine-buyuk-tepki/besiktas/detay/1682809/default.htm quaresmadan bile rezalet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bu kottan bende giyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Düşün öyle kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kot guzelmis de ayakkabı les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Futbolcuların kıyafetlerini eleştiren Kolot, "Futbolcular Beşiktaş'ın 110. yıl kutlamalarına altta kot pantolon, üste dandik bir tişörtle çıkıyor. Bu olmaz! Ya formayla ya da takım elbiseyle çık. Bu takımın değeri bu değil. Gökhan Süzen'in kot pantolonu ve ayakkabıları hakikaten utanç verici. Yani adama 1 milyon 200 bin euro ver sonra utanç duy!" dedi. t-shirt kartal yuvasında satılan orjinal lisanslı tshirt değil mi ben mi yanlış görüyorum? sdfsdf öyleyse hakikaten talihsiz bir açıklama olmuş ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ingiliz futbolcu gibi giyinecek degil ya "bi anda ne oldum" a dönen tokat köylüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 "Gökhan'ın giyimi utanç verici. Bayan bile böyle giyinmez" kalitesizlik fışkırmış adamdan ne saçmasapan insanlar var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 BiTcH_oFBaT said: çok mal açıklamalar da bulunmuş Aybaba. Oğuzhan'ı da kaybederiz bu gidişle bu salak yüzünden. Artık hiç güvenim kalmadı adama. harbiden yani nasıl söz o. oğuzhan kaybolurmuşmuş. sen kaybol sezon sonu samet. gökhan süzenin kıyafet komedi. takım elbise iyi olurdu da madem serbest bırakmışlar moda editörlü gibi yorumlar neyin butthurtüsün birader demezler mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 konak bel.başkanı beşiktaş'ı maçlarını oynaması için izmir'e çağırmış negzel olurdu ya la http://www.bjkdergisi.com/ND/Besiktasa_Konak_surprizi/1257/12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://img.haber1903.com/g/yardim_kampanyasiF221LE0S.jpg adam para yatırmış taraftarın biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 103tl'den ne olacak 1903TL yatıraymış konuşurduk belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kampanya başlamış şimdi herkes yatırıyormuş bu hesaba para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar