Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

"Oldu AMK" said:

Fernandes-Almeida gidiyor, Batalla-Elmander geliyor!

Kartal, iki Portekizliyi satarak transfer ve altyapıya kaynak yaratacak.

Beşiktaş'ta yeni, sezon taşları yerinden oynatacak, planları tamamen değiştirecek önemli gelişmelere gebe. Siyah-beyazlı takımın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan çıkış yolu olarak gördüğü altyapıya ağırlık verilmesi yeni sezonda daha da ağırlık kazanacak. Üstelik, önemli projelere kaynak bulunması için takımın en etkili iki oyuncusu olarak öne çıkan Manuel Fernandes ve Hugo Almeida'yı bile gözden çıkarıldı. Yönetim, iki oyuncudan da maksimumu kazanmak istiyor ve yerine gelecek isimleri büyük oranda netleştirdi. İşte operasyonun detayları

BİRİ RUSLARA DİĞERİ ADA'YA

Yönetim Fernandes'i sezon başından bu yana isteyen Rus kulüplerine satacak ve bu operasyon sonucu kasaya 17-18 milyon euroya koyacak. Almeida ise golcü oyuncunun peşini bırakmayan İngiliz ekibi West Ham'a gidecek. Portekizli'nin yüzde 50 hissesine sahip fon şirketinin hakkı düştükten sonra bu transferden Beşiktaş'a 5-6 milyon euro kalması bekleniyor. Gelirin ilk kalemi transfere ayrılacak.

YENİLER 8 MİLYON EUROYA BİTER

İlk hedef Galatasaraylı Johan Elmander. Bu sezon Burak Yılmaz ve Drogba'nın arkasında kalsa bile ilk sezonunda sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunda büyük katkı yapan İsveçli oyuncu forvet, Almeida'nın boşluğunu dolduracak. Klasik tabirle 10 numara açığını giderecek isim ise Bursasporlu Pablo Batalla. Taraftarlar arasındaki husumete rağmen son yıllarda iki kulüp arasındaki sayısız transferinin bir yenisinin de Arjantinli yıldız olması hedefleniyor. Kulüpleri ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan bu iki futbolcunun 7-8 milyon euroya bitirilmesi planlanıyor. Bu operasyondan sonrası ise bütçe altyapı organizasyonlarına ve yapılması planlanan dev futbol köyüne aktarılacak. Elmander ve Batalla, Beşiktaş'ın bugününü, tesisler ise geleceğini kurtaracak.

Haber Kaynağı: AMK
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Şota'ya bile sordular Van Gaal - Beşiktaş olayını, beni arayıp teklif olduğunu ve gelip gelmemesi gerektiğini sordu diye. Gel demiş Şota, Van Gaal olayı da olacaktı nitekim lakin 4 milyon bayılmamız gerekiyordu. Altınsay ancak o rakama ikna edebilmişti Türkiye için ve yönetim vermeyiz dedi.

Bilic içinde 1.5 milyonu fazla gördüler.

Değerdi, Van Gaal için 4 milyona değerdi...

Hatta bana inanmadın, al röportajı direk oku Google'ladım asdfsda

http://live.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/van-gaal-besiktasin-kapisindan-donduSXHBQ288666SXQ

İlgili kısım;

said:
VAN GAAL, BEŞİKTAŞ'IN KAPISINDAN DÖNDÜ

"Van Gaal 1 ay önce beni aradı. 'Beşiktaş'tan teklif var ne diyorsun' dedi. Ben de her ayrıntıyı anlattım. 'Çok büyük camia, ekonomik sıkıntıları var ama aşarlar. Paran kalmaz. Muhteşem taraftarı var. Takımı gençleştirecekler, tam sana göre' dedim. Hatta 'Gelirsen seni yenerim' dedim. Çok ayrıntı sordu. Bu demek oluyor ki ciddi ciddi düşünüyordu. Kapısına kadar geldi diyebilirim. Sonra olmadı. 'Niye olmadı' diye sormadım. Hollanda Milli Takımı'na gitti."

4m falan geerek yokmuş bence o paraya gelmediği iyi olmuş. Futbol zaten bitmiş. Sadece rant para konusuyor, Bobo'nun gördüğü kırmızı kartı da gördük, baştan belliymiş kimi şampiyon yapacakları boşuna kendimizi paralamışız biz.
Sosyal ağlarda paylaş

Samet bu işte, bu adamla devam edelim diyorsunuz. Daha ne istediğini bilmeyen bir adam...

said:
Fenerbahçe galibiyetinin ardından "Allahım bugün bizim günümüz. Açın oyun havasını, gizli hedefimiz açığa çıktı" diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası şampiyonlukla ilgili "Böyle bir hedefimiz yok" demesi dikkat çekti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın önceki gün İnönü Stadı'nda Kasımpaşa karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrasında yaptığı bir açıklama çok dikkat çekti... Tecrübeli çalıştırıcı, ligin bitimine 8 hafta kala gelen kritik yenilgi sonrasında şampiyonluk şanslarıyla ilgili soruya "Biz maç maç bakıyoruz. Böyle bir hedef olduğunu söylemedik. 8 maçımız var, duruma bakacağız" yanıtını vermişti.
Ancak bundan 2 hafta önce oynanan ve 90+3'te Olcay Şahan'ın attığı golle 3-2 kazanılan F.Bahçe maçından sonra ise daha farklı sözler sarfetmişti Aybaba... Bu karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşayan ve soyunma odasında girdiğinde "Allahım bugün bizim günümüz. Çalın bakalım oyun havasını. Gizli hedefimiz açığa çıktı. Şampiyonluğa doğru gidiyoruz" diyen Samet Hoca'nın Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası bu sözleriyle çelişkili ifadeler kullanması kafaları karıştırdı.!

Aybaba'nın alınan önemli bir galibiyet sonrası, şampiyonluktan söz ederken, kritik haftada gelen yenilginin bitiminde "Böyle bir hedefimiz yok" demesi iki ayrı yorumu da beraberinde getirdi. Deneyimli antrenörün bu sözleri hem 'oyuncuların üzerindeki baskıyı azaltma çabası' diye değerlendirildi hem de 'beklentileri yükseltmeme çabası' olarak yorumlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.tr.eurosport.com/2013/03/19/973995-15923907-640-360.jpg

Çok güzel kare, yalnız Seba nasıl çökmüş ya...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3ZPlK_ZHffg

Seba diyince şu hali her zaman gözümün önünde kalacak. Yaptıkları da hissettirdikleri de unutulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

110. yılınız hayırlı uğurlu olsun. Beşiktaş şu hallerde olmamalıydı şöyle bi zamanda, ama işte demirören.

Gerçi maddi olaylar geçiyor, her takımın böyle zamanları var ne yazık ki. Bunlar atlatılır ama tüpçü gibiler hep kötü anılır, unutulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

[video]http://www.facebook.com/photo.php?v=10200333870321712?feature=oembed" width="459">

ah o gözler varya, ne çok şey anlatmış 30 saniyede, içim yandı lan resmen. hani çok sevdik diyoruz , beşiktaş sevdası başkadır diyoruz ya, işte o sevdayı anlatan en gerçek görüntüdür bu.

ah seba gitsin diyen dilim tutulaydı, allah belamızı verdi..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...